T-Mobile blokkeert iCloud Private Relay niet echt

0
138
Mihai_Andritoiu/Shutterstock.com

Er ontstond veel controverse toen uit rapporten bleek dat T-Mobile de nieuwe iCloud Private Relay-functie van Apple op zijn netwerk blokkeerde. T-Mobile heeft deze beweringen echter verworpen door te beweren dat het niets blokkeert.

GERELATEERDHoe iCloud+ Private Relay te gebruiken

Nadat rapporten over het hele internet waren verspreid, werd T-Mobile gedwongen om in te grijpen en uit te leggen dat de enige keer dat Private Relay werd geblokkeerd was toen gebruikers ouderlijk toezicht hadden ingeschakeld op hun apparaten.

In een verklaring aan 9To5Mac zei T-Mobile: “Klanten die hebben gekozen voor abonnementen en functies met inhoudsfiltering (bijvoorbeeld ouderlijk toezicht) hebben geen toegang tot de iCloud Private Relay om deze services te laten werken zoals ontworpen. Alle andere klanten hebben geen beperkingen.”

Echter, 9To5Mac beweert dat het geen van die functies voor het filteren van inhoud heeft ingeschakeld, en het is nog steeds niet in staat om Apple te gebruiken ;s-functie zoals bedoeld. Daarom is het nog relatief onduidelijk wat er gebeurt. Iets weerhoudt hen ervan het te gebruiken, maar als de verklaring van T-Mobile klopt, lijkt het erop dat de koerier niet verantwoordelijk is.

De oorspronkelijke foutmelding op de iPhone is als volgt:

Uw mobiele abonnement ondersteunt iCloud Private Relay niet. Als Private Relay is uitgeschakeld, kan dit netwerk uw internetactiviteit volgen en wordt uw IP-adres niet verborgen voor bekende trackers of websites.

Dat klinkt zeker als iets van de provider einde, maar het kan een ander soort fout zijn die het probleem veroorzaakt.

GERELATEERD: Wat is de privérelay van Apple en is een VPN beter ?

LEES VOLGENDE

  • › Welke 8K-content is daadwerkelijk beschikbaar?
  • › Wat doet “NBD” Gemiddeld, en hoe gebruik ik het?
  • › How-To Geek's Best of CES 2022 Award-winnaars: waar we enthousiast over zijn
  • › Niets nuttigs komt van hersenloos scrollen
  • › Wat is er nieuw in Chrome 97, nu beschikbaar
  • › Werken Blue Light-brillen? Alles wat u moet weten