Rivian's volgende EV kan een e-bike zijn

0
88
Rivian

Eind vorig jaar bracht de populaire nieuwe autofabrikant Rivan eindelijk zijn R1T elektrische truck uit, maar nu lijkt het erop dat ze klaar zijn om in verschillende marktsegmenten te springen. Rivian zou zich zelfs kunnen voorbereiden om elektrische fietsen te maken volgens de laatste handelsmerkregistraties.

Gespot door TechCrunch, lijkt het erop dat het bedrijf zijn Rivian-handelsmerk wil uitbreiden naar de categorie fietsen en elektrische fietsen. Om nog maar te zwijgen van alle componenten, structurele onderdelen en het reksysteem dat het zal combineren met de Rivian R1T- en R1S-voertuigen.

Bedrijven deponeren vaak merken voor producten die nooit het daglicht zien, maar voor Rivian is dit een logische stap. Om te beginnen zijn e-bikes gemakkelijker en goedkoper op schaal te produceren dan luxe elektrische vrachtwagens, waar Rivian mee worstelt. Het bedrijf heeft in 2021 maar heel weinig R1T-trucks verscheept, voornamelijk aan werknemers, en zou het moeilijk kunnen hebben om de productie en de vraag bij te houden.

Bovendien worden e-bikes beschouwd als een voertuig dat steeds populairder wordt, en we zien dat verschillende andere grote automerken dezelfde stap zetten. Zo maakt Harley Davidson elektrische motorfietsen en fietsen, kondigde BMW er een paar aan en bracht Porsche in 2021 twee premium e-bikes uit.

Rivian

Als je bedenkt dat Rivian's missie is om “ houd de wereld voor altijd avontuurlijk” en zelfs zijn R1T-truck een avontuurlijk voertuig noemt, kunnen we ons voorstellen dat veel potentiële kopers dol zouden zijn op een Rivian e-bike in bijpassende kleur die bij hun voertuig past. Bovendien biedt het bedrijf al verschillende avontuurlijke accessoires aan, zoals een volledige kampeerkeuken en daktenten, dus fietsen zijn een logische volgende stap.

De handelsmerkregistratie vermeldt zelfs een nieuw Rivian bagagerek op de achterklep waarmee eigenaren om een ​​fiets te dragen zonder kostbare ruimte in de laadbak van de vrachtwagen te gebruiken. Rivian haalt alles uit de kast voor avonturiers en haar klanten, en we hopen in de nabije toekomst een Rivian e-bike te zien.

via TechCrunch