PM for å praktisk talt innvie 11 medisinske høyskoler i Tamil Nadu i morgen: Helseminister

0
150

Statsminister Modi vil innvie 11 nye statlige medisinske høyskoler på tvers av Tamil Nadu og det nye campuset til Central Institute of Classical Tamil i Chennai kl. 16.00 den 12. januar. Fil.

Tamil Nadu helseminister Ma Subramanian sa tirsdag på grunn av sperrebegrensninger med tanke på en økning i antall Covid-19-tilfeller, statsminister Narendra Modi, som var planlagt å besøke Virudhunagar i Tamil Nadu for å innvie 11 nye medisinske høyskoler sammen med sjefsminister MK Stalin 12. januar, vil nå delta på arrangementet via videokonferanser.

Subramanian sa arrangementet. vil finne sted i sekretariatet i Chennai klokken 16 onsdag. Han la til: “Fagets helseminister Mansukh Mandaviya vil besøke Chennai i morgen (onsdag) for å delta i arrangementet,” sa han.

De nye medisinske høyskolene etableres i Virudhunagar, Namakkal, Nilgiris, Tiruppur, Thiruvallur, Nagapattinam, Dindigul, Kallakurichi, Ariyalur, Ramanathapuram og Krishnagiri til en estimert kostnad på rundt 4000 crore Rs, hvorav rundt Rs 2145 vil komme fra Unionen. regjeringen.

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png Toppnyheter akkurat nå

Klikk her for mer

I følge en uttalelse utgitt av statsministerens kontor, er etableringen av disse medisinske høyskolene i tråd med “statsministerens konstante forsøk på å fremme rimelig medisinsk utdanning og forbedre helseinfrastrukturen over hele landet”.

“De nye medisinske høyskolene med en kumulativ kapasitet på 1450 seter etableres under den sentralt sponsede ordningen “Etablering av nye medisinske høyskoler knyttet til eksisterende distrikts-/henvisningssykehus”. I henhold til ordningen etableres medisinske høyskoler i distrikter som ikke har verken en statlig eller privat medisinsk høyskole, heter det i utgivelsen.

Les også |TN CM lanserer en forhåndsdose mot COVID-19 for helsepersonell, andre

Statsminister Modi vil også innvie et nytt campus til Central Institute of Classical Tamil (CICT) i Perumbakkam via videokonferanser. Den nye campusen til CICT i Chennai er bygget til en pris av Rs 24 crore. CICT, som så langt opererte fra en leid bygning, vil nå operere fra en ny tre-etasjes campus. Campus er utstyrt med et romslig bibliotek, et e-bibliotek, seminarsaler og en multimediasal.

For noen dager siden sa Tamil Nadu BJP-president K Annamalai at de utsetter Modis Pongal-arrangement med tanke på økende antall Covid-19-infeksjoner i staten.

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med i kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

For alle de siste utdanningsnyhetene, last ned Indian Express-appen.

  • Indian Express-nettstedet har blitt vurdert GREEN for sin troverdighet og pålitelighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for deres journalistiske standarder.

© IE Online Media Services Pvt. Ltd