J&K-skoler, høyskoler går tilbake til nettkurs midt i en økning i Covid-19-tilfeller

0
81

Utdanningsinstitusjoner skal tillates å direkte oppmøte av vaksinerte ansatte kun for administrative formål,” heter det i ordren. Express Photo av Shuaib Masoodi.

Midt i en økning i COVID-19-tilfeller utstedte Jammu- og Kashmir-administrasjonen søndag nye retningslinjer, inkludert vedtak av nettkurs opp til høyskolenivå, og optimal bruk av virtuell modus for å gjennomføre offisielle møter.

< p>Beslutningen om dette ble tatt av den statlige eksekutivkomiteen (SEC) som møttes under lederskap av sjefsekretær AK Mehta her, og beholdt de allerede utstedte restriksjonene for Covid-begrensning, inkludert natteforbud over Unionens territorium.

Les |Pondicherry-skoler forblir stengt fra 10. januar på grunn av frykt for covid-19

I ordren utstedt søndag kveld etter en detaljert gjennomgang av COVID-19-situasjonen, sa Mehta, som også er styreleder for SEC, at det ble observert at det er behov for ytterligere tiltak i tillegg til å fortsette med de eksisterende tiltakene for inneslutning av koronaviruset i alle distrikter. i lys av den ujevne trenden observert i daglige Covid-tilfeller samt økende positivitet.

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

Når det gjelder utdanningsinstitusjonene, instruerte ordren alle høyskoler, skoler, polytekniske høyskoler og veiledningssentre for sivile tjenester, ingeniørfag og NEET til å ta i bruk nettbasert undervisningsmedium.

Les også |Mizoram stenger skoler, høyskoler til 31. januar < p>“Det skal ikke være personlig undervisning. Utdanningsinstitusjoner skal tillates å direkte oppmøte av vaksinerte ansatte kun for administrative formål», heter det i ordren, og la til at lederen av institusjonen må sørge for at retningslinjer knyttet til sosial distansering og Covid-passende atferd (CAB) følges strengt.

Ordren ba alle offentlige avdelinger om å minimere gjennomføringen av personlige møter eller interaksjoner. «Alle administrative sekretærer/sjef for avdelingen/institusjonene skal sørge for optimal bruk av virtuell modus for å gjennomføre offisielle møter,» sa Mehta.

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med i kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

For alle de siste utdanningsnyhetene, last ned Indian Express-appen.

  • Indian Express-nettstedet har blitt vurdert GREEN for sin troverdighet og pålitelighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for deres journalistiske standarder.

© IE Online Media Services Pvt. Ltd