Hoe u veel kunt besparen op de Samsung Galaxy S21 FE

0
72
Samsung

Na lang wachten is Samsung's Galaxy S21 FE eindelijk te koop. En hoewel deze prachtige telefoon op vlaggenschipniveau geen grote waarde heeft voor $ 700, hebben retailers en koeriers tijdelijke deals die de prijs aanzienlijk verlagen. Als je van plan bent de Galaxy S21 FE te kopen, is dit het moment om het te doen.

Heb je een snelle opfriscursus nodig? Net als de originele Galaxy S21, heeft de nieuwe Galaxy S21 FE een Snapdragon 888-chip, een 120Hz FHD+ scherm en ondersteuning voor omgekeerd draadloos opladen. Het werkt ook met mmWave 5G en heeft een IP68-classificatie voor waterbestendigheid.

GERELATEERDSamsung kondigt de Galaxy S21 FE aan, maar het is moeilijk om de prijs te rechtvaardigen

De Galaxy S21 FE komt niet overeen met de camerakwaliteit van de Galaxy S21 en heeft enkele kleine downgrades (zoals een minder effectieve optische vingerafdruklezer) om een ​​lagere prijs te bereiken. Maar met deze vroegboekkortingen is het heel gemakkelijk om de kleine downgrades van de Galaxy S21 FE te negeren.

Inhoudsopgave

Samsung: grote korting, inruildeals, gratis spullen
Beste koop: ontvang $ 300 aan cadeaubonnen met activering
Bespaar veel met carrierdeals
  Verizon Carrier-deals
  AT&T Carrier-deals
  T-Mobile, Sprint en Metro Carrier-deals

Samsung: grote korting, inruildeals, gratis spullen

Samsung

Samsung biedt altijd de beste deals op zijn nieuwe toestellen. Het bedrijf runt een tijdelijk “enhanced” inruilprogramma waarmee u flink kunt besparen op uw Galaxy S21 FE-aankoop. Bovendien biedt het gratis Spotify-abonnementen, draadloze oordopjes en andere handige voordelen.

  • Bespaar tot $ 375 met een in aanmerking komende inruil.
  • Krijg een $ 100 Samsung-tegoed, een gratis paar Galaxy Buds Live (ter waarde van $ 170), of een paar Galaxy Buds Pro van $ 30 (meestal $ 200) bij je aankoop.
  • Vier gratis maanden YouTube Premium (ter waarde van $ 48, alleen nieuwe accounts)
  • Drie gratis maanden Spotify Premium (waarde $30)
  • Zes gratis maanden SiriusXM Streaming

Als het je lukt om de volledige inruilwaarde van een telefoon te ontvangen en in te wisselen het Samsung-tegoed van $ 100, kunt u $ 475 besparen op uw aankoop. Dat brengt de Galaxy S21 FE op $ 225 vóór belastingen – een geweldige deal als ik hem ooit heb gezien. (En dat is niet eens de gratis streamingdiensten meegerekend!)

Samsung Store: Galaxy S21 FE

Bespaar tot $ 475 op de Samsung Galaxy FE met een in aanmerking komende inruil en gratis $ 100 Samsung-tegoed. Je kunt er ook voor kiezen om een ​​gratis paar Galaxy Buds Live of afgeprijsde Galaxy Buds Pro bij je telefoon te krijgen.

Nu winkelen

 

Beste koop: ontvang $ 300 aan cadeaubonnen met activering

De Galaxy S21 FE in de exclusieve marine-kleurstelling van Best Buy.

Wist je dat dat Best Buy een exclusieve Navy-versie van de Galaxy S21 FE verkoopt? Ja, ik hou er ook van, maar daar zijn we hier niet om over te praten, toch? Laten we naar de deals gaan.

Hoewel Best Buy niet de diepe besparingen van Samsung of sommige providers biedt, is het de beste plek om een ​​Galaxy S21 FE te kopen als je geen telefoon hebt om in te ruilen. weg een cadeaubon van $ 100 bij elke aankoop van een Galaxy S21 FE, en je kunt een tweede cadeaubon van $ 200 krijgen nadat je je apparaat hebt geactiveerd bij een in aanmerking komende provider.

Ik moet er ook rekening mee houden dat Best Buy biedt tot 24 maanden van financiering met uw aankoop van een Galaxy S21 FE. Dat is een stuk beter dan het financieringsplan van vier maanden dat door Samsung wordt aangeboden, hoewel je een soortgelijk plan via je provider kunt krijgen.

Best Buy: Galaxy S21 FE

Bespaar tot $300 op de Galaxy S21 FE bij Best Buy met een gekwalificeerde activering.

Nu winkelen

 

Bespaar veel met Carrier Deals

Samsung

Geloof het of niet, maar uw provider biedt mogelijk betere Galaxy S21 FE-deals dan Samsung of Best Buy. Klanten met Verizon, AT&T of Sprint kunnen bijvoorbeeld gratis een Galaxy S21 FE krijgen met een kwalificerende inruil.

Hier zijn de Galaxy S21 FE-deals aangeboden door de grote luchtvaartmaatschappijen.

p>

Verizon Carrier Deals

Verizon-klanten kunnen tot $ 700 besparen op een Galaxy S21 FE wanneer ze een nieuwe lijn toevoegen aan een Unlimited-abonnement of een in aanmerking komend inruilapparaat aanbieden. Bovendien kunnen nieuwe Verizon-klanten tot $ 1000 krijgen voor een nieuwe telefoon wanneer ze overstappen.

Grappig genoeg neemt Verizon beschadigde telefoons in voor inruil. Als je een Verizon-klant bent, raad ik je aan te controleren hoeveel de koerier je biedt voor een inruil voordat je winkelt bij Samsung of Best Buy.

Verizon: Galaxy S21 FE

Bespaar tot $ 700 op een Galaxy S21 FE wanneer u een nieuwe lijn of aanbieding toevoegt een in aanmerking komend inruilapparaat. Dat is een gratis Galaxy S21 FE, gast!

Nu winkelen

 

AT&T Carrier Deals

Voor een beperkte tijd kunnen nieuwe en bestaande AT&T-klanten kortingen tot $ 160 krijgen op de S21 FE met een kwalificerend afbetalingsplan. Dat betekent dat je de Samsung Galaxy S21 FE al voor $ 540 (of $ 15 per maand) kunt kopen.

Je kunt ook geld besparen op de S21 FE bij AT&T met een gekwalificeerde inruil. de koerier biedt geen ongebruikelijke inruilbonussen.

AT&T: Galaxy S21 FE

AT&T-klanten kunnen kortingen krijgen tot $ 160 met een kwalificerend afbetalingsplan. De koerier biedt ook inruilkortingen voor bepaalde apparaten.

Nu winkelen

 

T-Mobile, Sprint en Metro Carrier Deals

h3>

Als u een T-Mobile Magenta MAX- of Sprint MAX-klant bent, kunt u tot $ 700 besparen op een Galaxy S21 FE wanneer u een in aanmerking komend apparaat inruilt. Klanten met andere T-Mobile- en Sprint-abonnementen kunnen tot $ 400 aan factuurtegoeden krijgen gedurende 24 maanden met een in aanmerking komende inruil. (Bill-tegoeden zijn maandelijkse kortingen op uw factuur. In dit geval krijgt u gedurende twee jaar elke maand $ 16,66 korting.)

T-Mobile- en Sprint-klanten krijgen ook $ 700 aan factuurtegoeden wanneer ze kopen twee Galaxy S21 FE's en voegen een tweede lijn toe aan hun abonnement. Als je erover denkt om een ​​vriend of significante ander op je telefoonabonnement te nemen, mik dan op deze deal en combineer deze met een inruil.

Metro by T-Mobile-klanten krijgen geen kortingen op de Galaxy S21 FE. Tenzij het nieuwe klanten zijn, in welk geval ze $ 260 kunnen besparen op de telefoon met een kwalificerend abonnement.

T-Mobile: Galaxy S21 FE

Klanten met een Magenta MAX-abonnement kunnen een Galaxy S21 FE gratis krijgen met een kwalificerende inruil. Andere T-Mobile- en Sprint-klanten kunnen $ 400 besparen met een inruil.

Nu winkelen