Dit is waarom ik Bing gebruik

0
63

Mensen noemen me vaak een “techneut.” Ik ken de nieuwste versie van Android, hoeveel camera's de nieuwe iPhone heeft, en ik geef echt om de taakbalk in Windows 11. Dus hoe kan iemand zoals ik Bing expres gebruiken?

De populaire mening van Bing is niet goed. Ik ken niemand, vooral degenen in de technische gemeenschap, die ervoor kiezen om Bing te gebruiken. Google is duidelijk de eerste keuze, DuckDuckGo is waarschijnlijk de tweede plaats. Toch doe ik hier elke dag zoekopdrachten op Bing.com. Wat geeft?

GERELATEERD: Wat is DuckDuckGo? Maak kennis met het Google-alternatief voor privacy

Microsoft betaalt mij om Bing te gebruiken

Je verwacht misschien een uitgebreide uitleg over hoe Bing eigenlijk prima is en misschien zelfs beter dan Google. Nou, het is eigenlijk een stuk eenvoudiger dan dat. Microsoft betaalt me ​​om Bing te gebruiken. Het zou u zelfs kunnen betalen om ook Bing te gebruiken.

Microsoft Rewards—soms “Bing Rewards”— genoemd, is een beloningssysteem dat Microsoft al geruime tijd heeft. een tijdje. Het concept is heel eenvoudig. U logt in met uw Microsoft-account en kunt punten verdienen door verschillende taken uit te voeren.

De gemakkelijkste manier om punten te verdienen is door op internet te zoeken met Bing. Er is niets bijzonders aan. Gebruik Bing gewoon zoals elke andere zoekmachine en je zult langzaam punten verzamelen zonder erover na te denken. Meestal vergeet ik dat ik zelfs Bing gebruik.

Waar zijn de punten voor?

Oké, dus ik verdien punten door Bing-zoekopdrachten uit te voeren, maar wat moet ik met deze punten? Er zijn eigenlijk nogal wat manieren waarop u de punten kunt inwisselen. Je kunt meedoen aan wedstrijden om prijzen te winnen, geld te doneren aan goede doelen en cadeaubonnen te krijgen.

Advertentie

Voor dat laatste gebruik ik de punten sinds ik Bing begon te gebruiken in 2014 Er zijn veel bedrijven om uit te kiezen. Dunkin Donuts, Grubhub, Doordash, Starbucks, Taco Bell, Burger King, Hulu en meer. De beste optie is naar mijn mening Amazon.

Sinds ik Bing ben gaan gebruiken, heb ik 34 Amazon-cadeaubonnen kunnen inwisselen. Dat zijn ongeveer vier cadeaubonnen per jaar, alleen voor zoekopdrachten op internet. De cadeaubonnen zijn beschikbaar in bedragen van $ 5 en $ 10, en ze kunnen eenvoudig met een paar klikken aan je Amazon-account worden toegevoegd.

GERELATEERD: Hoe Amazon te verdienen Cadeaubonnen door Bing en Edge te gebruiken, dankzij Microsoft Rewards

Is het de moeite waard?

Dit is de grote vraag die je waarschijnlijk denkt: is het echt de moeite waard om Bing te gebruiken voor een paar Amazon-cadeaubonnen? Ik heb sinds 2014 $ 170 verdiend, wat betekent dat ik alleen maar "betaald" krijg. ongeveer $ 20 per jaar om Bing te gebruiken. Ik moet toegeven dat dat niet veel is.

Dat is misschien niet genoeg voor u om het gebruik van Bing te rechtvaardigen. Voor mij is het echt geen big deal. Ik gebruik Bing alleen op mijn computer, niet op mijn telefoon. Het overgrote deel van de tijd vind ik meteen wat ik zoek. Zoekmachines zijn tegenwoordig allemaal behoorlijk behoorlijk.

Advertentie

Bing heeft een aantal coole functies, maar het is niet perfect. Ik zou nooit proberen te beweren dat het beter is dan Google, maar het is niet zo veel slechter. Soms moet ik Google gebruiken, daarom heb ik deze handige extensie die een snelkoppeling in de Bing-resultaten plaatst.

Dus is het de moeite waard om Bing te gebruiken? Dat is helemaal aan jou. Ik ga niet echt mijn best doen om iets extra's te doen. Ik doe gewoon mijn ding en zo nu en dan krijg ik wat geld te besteden aan Amazon. Probeer het eens als je het niet erg vindt om je zoekmachinegewoonten aan te passen.

GERELATEERD: Snel QR-codes maken met Bing

LEES VOLGENDE

  • › Welke 8K-content is daadwerkelijk beschikbaar?
  • › Herinnering aan VRML: The Metaverse of 1995
  • › How-To Geek's Best of CES 2022 Award-winnaars: waar we enthousiast over zijn
  • › Wat doet “NBD” Gemiddeld, en hoe gebruik ik het?
  • › Niets nuttigs komt van hersenloos scrollen
  • › Werken Blue Light-brillen? Alles wat u moet weten