De Galaxy S21 FE 5G is er en Samsung heeft deals

0
94
Samsung

De Samsung Galaxy S21 FE is er officieel. Je kunt het bestellen bij Samsung, via je favoriete provider of bijna overal waar smartphones worden verkocht. En hoewel het een gloednieuwe telefoon is, kun je ook solide deals krijgen.

GERELATEERDDe Samsung Galaxy S21 FE 5G is veel telefoon voor $ 700

Samsung biedt een aantal spannende aanbiedingen op de telefoon als je hem direct wilt kopen. U kunt $ 100 instant Samsung-tegoed krijgen om te gebruiken voor accessoires, een gratis set Galaxy Buds Live of Galaxy Buds Pro voor $ 29,99 bij de aankoop van de nieuwe telefoon. Dus hoewel je geen geld krijgt van de telefoon van $ 699, krijg je er wel wat extra's bij.

Veel van de grote providers bieden ook deals voor de Galaxy S21 FE 5G. Bij T-Mobile kun je de Samsung Galaxy S21 FE 5G gratis krijgen als je bepaalde telefoons inruilt en een Magenta MAX- of Sprint MAX-abonnement hebt. Als je een ander abonnement hebt, gooit T-Mobile je tot $ 400 aan handelskrediet voor de nieuwe Galaxy-telefoon. Ten slotte kun je gratis een tweede telefoon krijgen als je er een koopt en een nieuwe lijn opent.

AT&T heeft veel. Het biedt de telefoon aan voor een totaal van $ 540 met een afbetalingsplan van $ 15 per maand. Er zijn geen transacties vereist om deze deal te krijgen, dus als u wat geld wilt besparen, kan dit een goede optie zijn.

Advertentie

Ten slotte heeft Verizon de mogelijkheid om op te staan tot $ 700 korting op een Galaxy S21 FE 5G-inruil bij bepaalde Unlimited-abonnementen wanneer je een nieuwe lijn toevoegt of overschakelt naar Verizon.

Wat de telefoon zelf betreft, krijg je behoorlijk solide specificaties. Het wordt geleverd met een 6,4-inch AMOLED-scherm met een resolutie van 2340 × 1080, een vernieuwingsfrequentie van 120 Hz, tot 8 GB RAM en een Snapdragon 888-chip.

GERELATEERD: Hoe beïnvloeden vernieuwingsfrequenties gaming?

LEES VOLGENDE

  • › Wat doet “NBD” Gemiddeld, en hoe gebruik ik het?
  • › How-To Geek's Best of CES 2022 Award-winnaars: waar we enthousiast over zijn
  • › 3 kritieke statistieken die elke pc-gamer zou moeten controleren
  • › Werken Blue Light-brillen? Alles wat u moet weten
  • › Welke 8K-content is daadwerkelijk beschikbaar?
  • › Niets nuttigs komt van hersenloos scrollen