Sista chansen i dag – du får Omni Mer gratis i 2 månader

0
32

Ni är nu över 16 000 läsare som har registrerat er för Omni Mer redan före lanseringen. – Stort, stort tack för förtroendet! Vi hade inte vågat drömma om den här fantastiska responsen, säger Markus Gustafsson, chefredaktör och vd. I dag är sista chansen att att få 2 månaders gratis prova-på-medlemskap på Omni Mer. Du får det genom att registrera dig på förhand för Omni Mer. Inget betalkort behövs och det sker ingen automatisk förlängning etc. – Intresset för Omni Mer visar att ni är väldigt många som vill ha mer fördjupning, mer förklaring, mer fakta och mer bakgrund i nyhetsrapporteringen. Och det är precis vad ni ska få med Omni Mer, säger Markus Gustafsson. Omni Mer har utvecklats i tät dialog mer er läsare utifrån era önskemål och vad ni upplever som problem med dagens nyhetstjänster.

Omni Mer i korthet: ✔️Fakta och förklaring: Omni Mer ger fakta, förklaring och bakgrund till nyheterna. En lång rad experter bidrar dessutom med fler perspektiv. ✔️Gå förbi betalväggarna: Omni Mer gör så att du kan läsa många internationella medier utan att fastna i betalväggar. Vi samarbetar med The Washington Post, Financial Times, Reuters, AP, AFP, Bloomberg och många fler. ✔️Fördjupande läsning: Omni Mer ger den bästa fördjupande läsningen från The Economist, The Wall Street Journal, The New York Times, The Atlantic, The Washington Post, Der Spiegel med flera direkt i appen. ✔️Annonsfritt: Vi gillar våra annonser och vi hoppas att även du gör det. Men vi vet att några av er hellre betalar en extra slant för att kunna läsa Omni helt utan annonser. Med Omni Mer löser vi det.

– Omni förblir kostnadsfritt precis som i dag och och du som inte vill att något ska förändras kan fortsätta att läsa oss precis som du är van vid. Vi låser inte in en enda bokstav av det som är gratis i dag, säger Markus Gustafsson. Omni Mer är i stället en tilläggstjänst som kostar från 69 kronor i månaden. Om du dessutom vill ha annonsfritt betalar du 30 kronor extra. Om du registrerar dig senaste idag får du testa Omni Mer gratis i två månader från lanseringen, som beräknas att ske om bara några veckor.