Delhi konfidensielt: To bursdagsønsker for EAM Jaishankar skiller seg ut

0
35

S Jaishankar (Fil)

Da utenriksminister S Jaishankar ble møtt av mange på bursdagen hans, skilte to ønsker seg ut. Først var fra statsminister Narendra Modi som sa at Jaishankar har gitt enestående bidrag til indisk utenrikspolitikk som offiser og nå som minister. “Hans strategiske innsikt er også veldig verdifull. Ber for hans lange og sunne liv,” tvitret Modi. Og den andre var fra den franske utenriksministeren Jean-Yves Le Drian som snakket med Jaishankar og ønsket ham på bursdagen hans mens de diskuterte sine strategiske prioriteringer.

Huskanter:Ettersom Covid-situasjonen ble kritisk, har Lok Sabha-speaker Om Birla og Rajya Sabha-formann M Venkaiah Naidu satt restriksjoner på deltakelse for parlamentsansatte. Så mange som 400 ansatte – 200 fra Lok Sabha-sekretariatet, 65 fra Rajya Sabha og 133 av allierte tjenester har testet positivt mellom 4. til 8. januar. I følge de nye retningslinjene er 50 prosent av tjenestemenn og ansatte under rangen som undersekretær/Konsernsjefen har blitt bedt om å jobbe hjemmefra til slutten av måneden. De utgjør om lag 65 prosent av de totale ansatte. Tjenestemenn over dette ville vært til stede hver dag, med forskjøvet timing.

Avstemninger og avstemninger:CPM kan ha knyttet seg til kongressen i Vest-Bengal og var en del av den kongressledede alliansen i Assam, men i Uttar Pradesh vil den legge vekten bak Samajwadi-partiet. Det er en annen sak at partiet ikke har så mye tilstedeværelse i UP. CPM mener det er SP som er i en posisjon til å utfordre BJP. CPM har også bestemt seg for ikke å inngå noe bånd med kongressen på nasjonalt nivå, men det vil være forståelser på statlig nivå. Partiets Kerala-enhet var sterkt imot enhver valgforståelse med kongressen på nasjonalt nivå. CPM på sitt sentralkomitémøte i Hyderabad besluttet også å holde sitt nasjonale konklave som planlagt i Kerala’s Kannur i første halvdel av april.

📣 The Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med i kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

For alle de siste Delhi Confidential News, last ned Indian Express-appen.

  • Indian Express-nettstedet har blitt vurdert GREEN for sin troverdighet og pålitelighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for deres journalistiske standarder.

© The Indian Express (P ) Ltd