6 beste luksusnettsteder for netthandel

0
64

Pandemien har presset all slags shopping på nettet, og luksusshopping er intet unntak. Men i en verden der flatterende bilder kan fortelle en annen historie enn selve produktet, kan det være vanskelig å handle mote og tilbehør på nettet.

Spesielt når de fleste nettsteder er rettet mot å finne billigere tilbud, i stedet for de beste. varer på markedet. Men det betyr ikke at det ikke finnes luksusshoppingnettsteder.

Innholdsfortegnelse

  Det er mange nettsteder bygget for luksusprodukter, med designermerker og stilig fotografi. Enten du leter etter den haute couture-kjolen eller et stilig par hæler, her er de beste nettstedene for luksusshopping for deg.

  1. Net-A-Porter

  Net-A-Porter er en velkjent motedestinasjon, takket være dens fantastiske fotografering og vakre nettsidelayout. Å handle på dette nettstedet er som å besøke en eksklusiv butikk hjemmefra.

  Net-A-Porter har ikoniske merker som Gianvito Rossi og Stella McCartney, og er kjent for sine raskt roterende designerkolleksjoner, med de nyeste trendene på markedet. Enda bedre, siden har en seksjon for hva du skal ha for å hjelpe deg med å bestemme deg for det perfekte antrekket for hvert scenario når du har det travelt.

  2. Moda Operandi

  Selv om det er flott å ha tilgang til et luksuriøst utvalg, krever mote ofte at du holder deg i forkant. Og ingen nettsteder gjør denne oppgaven enklere enn Moda Operandi.

  Grunnlagt av Lauren Santo Domingo, er nettstedet rettet mot å tilby den ferskeste moten. Moda Operandi har ofte nylig premierte design fra slike som Miu Miu og Zimmermann, og er den beste siden for å handle fersk mote.

  Det største høydepunktet er de virtuelle trunk-showene som stolt viser kommende stiler fra designere over hele verden. Kloden. Med Moda Operandi kan du forhåndsbestille moten for neste sesong, slik at du holder deg foran i det uendelige moteløpet.

  3. Nordstrom

  Du trenger sannsynligvis ikke en introduksjon til Nordstrom. En av de mer vanlige luksusnettstedene, Nordstrom har skåret et navn for seg selv som en ledende forhandler av høymote.

  Presentasjonen er utrolig, og fremhever smakfullt de beste designerstykkene og merkeklærne fra ledende merker. Hjemmesiden oppdateres med nye produktlinjer på tvers av kategorier, noe som gjenspeiler de siste trendene i moteverdenen med høy fart.

  En unik funksjon er Style Help-tjenesten. I utgangspunktet kan du bestille en avtale med en intern stylist for å få personlig moteråd, som hjelper deg med å designe utseendet ditt for den viktige anledningen. Du kan til og med få tips for en oppfriskning av garderoben, sammen med anbefalte antrekk valgt for deg.

  4. Shopbop

  Shopbop er en uteligger ved at det strengt tatt ikke er et webområde for luksusshopping, men snarere en blanding av et eksklusivt utvalg med rimeligere valg. Shopbop er et datterselskap av Amazon og er satt opp som en mer kommersiell form for luksusshopping .

  Det betyr ikke at du ikke vil finne designer etiketter på nettsiden. Merker som Ulla Johnson og Anine Bing smører seg med flere fotgjengerprodukter, og skaper en avrundet opplevelse.

  Det beste er nok leveringen; ved å dra nytte av Amazons veletablerte leveringstjenester kommer produkter bestilt fra Shopbop i en håndvending. Dette gjør nettstedet til en flott one-stop-løsning for alle dine motebehov, fra hverdagslige fritidsklær til de mer luksuriøse trendsetterne, og alt i mellom.

  5. TheRealReal

  Det er vanskelig å finne de beste brikkene for å fullføre ensemblet ditt. Mer når nettsteder bombarderer deg med en endeløs samling av tilfeldig utvalgte produkter, slik at du kan sile gjennom slaps.

  Det er det som gjør TheRealReal så spesiell. Hvert eneste stykke som selges på nettstedet er nøye utvalgt, og gir deg en mer oversiktlig liste over ikke annet enn den beste moten. Og med merker som Golden Goose og Tiffany & Co, du vil aldri bli sulten etter valg.

  Men i motsetning til de fleste luksusshoppingnettsteder, kan du ikke bare stikke innom for en rask titt. En gratis konto kreves for å bla gjennom TheRealReals kuraterte samlinger. Den ekstra innsatsen er imidlertid verdt det, siden du ikke finner en slik bevisst konstruert luksusserie andre steder.

  6. Bergdorf Goodman

  Bergdorf Goodman er den mest eksklusive shoppingsiden. Bergdorf Goodman har produkter hentet fra de beste motemerkene og de beste designerne, og har skåret en nisje på toppen av luksusmarkedet.

  Det er ikke å si at nettstedet ikke har noe for dine mer tilfeldige behov. Mange populære merker som tilbyr et snev av stil med et snev av rimelighet er også inkludert i forhandlerens kolleksjon, og gir deg det beste fra to verdener.

  Hvilken er den beste nettbutikken for luksus på nett?

  Det er enkelt å finne kostnadsbesparende tilbud på nettet, men luksusshopping er en annen sak. Når du kjøper høymote, legges det mer vekt på trendigheten til produktene som vises fremfor prislappene.

  Siden avsporingen av detaljhandelskulturen på grunn av pandemien, har flere og flere nettsteder for luksusshopping blitt skåret ned. opp over internett. Men det er de langvarige sidene du vil finne den beste kvaliteten og servicen.

  Luksusnettsidene vi har listet opp er godt kjent av motefolk i alle nyanser og striper, og tilbyr en handleopplevelse på nivå med en kjent luksusbutikk. Enten du drar til Shopbop for en oppfriskning av garderoben eller prøver Moda Operandis splitter nye kolleksjoner, vil du finne nøye utvalgte luksusprodukter som får deg til å se elegant og stilig ut.