Ontvang locatiegebaseerde waarschuwingen voor vrienden en familie op iPhone

0
33
chainarong06/Shutterstock.com

Met de ingebouwde Zoek mijn-app van Apple op iPhone en iPad kun je niet alleen je vrienden en apparaten volgen, maar ook meldingen ontvangen wanneer gevolgde mensen of items een bepaalde locatie bereiken of verlaten. Hier is hoe.

Waarom zou je dit willen doen?

Misschien gebruik je Zoek mijn al als een handige manier om vrienden of familie te volgen. Om dit te laten werken, moet de andere partij expliciet zijn locatie met u delen. Zodra je dit hebt gedaan, kunnen meldingen worden gebruikt om te detecteren wanneer ze zich in de buurt van een bepaalde locatie bevinden (zoals thuis) of wanneer ze ergens vertrekken (zoals werk).

U wilt bijvoorbeeld meldingen die u laten weten dat uw partner het werk heeft verlaten en is op weg naar huis, dus je kunt beginnen met koken. U kunt zelfs waarschuwingen instellen om u op de hoogte te stellen wanneer iemand niet op een bepaalde locatie is tijdens de uren die u opgeeft. Het onderwerp van deze meldingen zal een waarschuwing ontvangen waarin wordt uitgelegd wat u heeft ingesteld, als privacymaatregel.

U kunt dit ook instellen om omgekeerd te werken, zodat uw apparaat een contact een keer of elke keer meldt dat u bent vertrokken of op een locatie bent aangekomen. Dit kan handig zijn om een ​​contactpersoon te laten weten dat u in de buurt van hun werk of woonplaats bent, zodat ze u kunnen uitnodigen als het u uitkomt.

Artikelen zijn iets eenvoudiger. Apple maakt het volgen van artikelen al mogelijk voor AirPods die u een melding sturen als u uw oortelefoons achterlaat (behalve op uw “Thuis'-locatie). U kunt vergelijkbare waarschuwingen instellen voor apparaten zoals een MacBook of iPad. Hetzelfde geldt voor alle AirTags die je hebt.

GERELATEERD: Welke AirPods moet je kopen?

Meldingen instellen in Zoek mijn

Om meldingen in te stellen, start u Zoek mijn en selecteert u uit Personen, Apparaten of Items onder aan het scherm.

Advertentie

Tik op de persoon of het item waarvoor je meldingen wilt instellen en vervolgens onder de “Meldingen” tik op de “Toevoegen” knop.

Als het een persoon is, kun je kiezen tussen zelf een melding ontvangen of een melding naar je contactpersoon sturen. Stel de locatie en de aard van de waarschuwing in, kies vervolgens de frequentie en tik op “Toevoegen” om de waarschuwing in te stellen. Tik op “Doorgaan” om te bevestigen dat uw contactpersoon een melding krijgt dat u dit heeft ingesteld:

Het proces is iets eenvoudiger voor apparaten en items. Tik op het item en kies “Melden wanneer achtergelaten” om waarschuwingen in te stellen.

Toggle “Melden wanneer achtergelaten” aan en zorg ervoor dat u alle locaties uitsluit waar u dit item regelmatig verlaat. Dit kan uw werkplek of school zijn of overal waar u uw laptop routinematig met opzet achterlaat.

< /p>

Klik op “Klaar” om te voltooien.

Doe meer met AirTags

AirTags zijn handig om items zoals tassen en portemonnees bij te houden (maar doe dat niet ;t mensen en huisdieren volgen). Je kunt ze ook gebruiken om automatiseringen te activeren zoals je zou doen met andere NFC-apparaten.

Advertentie

Vraagt ​​u zich af wat u moet doen met een reserve AirTag die u nog niet hebt gebruikt? Bekijk nog meer ideeën voor het gebruik van AirTags, evenals onze aanbevelingen voor AirTag-accessoires.

De Beste Apple AirTag Accessoires 2021 Beste AirTag-accessoire in het algemeen Apple AirTag Loop Amazon

$ 12.60
$ 29,00 Bespaar 57%

Beste budget AirTag-accessoire Belkin veilige houder met riem Amazon

$ 12.95
& nbsp;

Beste premium AirTag-accessoire Nomad lederen lus Nu kopen Een sleutelhangeroptie Nomad lederen sleutelhanger Nu kopen Beste aanpasbare AirTag-accessoire dbrand Grip Case & Skin Nu kopen Beste veelzijdige AirTag-accessoire Moment Stretch Fabric Mount Nu kopen Beste Misc. Nomad Brillenband Koop nu LEES VOLGENDE

  • › Wat is er nieuw in Chrome 97, nu beschikbaar
  • › Er is (nog) geen metaverse
  • › How-To Geek's Best of CES 2022 Award-winnaars: waar we enthousiast over zijn
  • › 3 kritieke statistieken die elke pc-gamer zou moeten controleren
  • › Wat doet “NBD” Gemiddeld, en hoe gebruik ik het?
  • › Welke 8K-inhoud is daadwerkelijk beschikbaar?