Dropbox bevestigt dat native Apple Silicon-ondersteuning later deze maand arriveert

0
33
Apple, Dropbox

We hebben goed nieuws voor mensen met een nieuwe Mac die Dropbox op native Apple-silicium proberen te gebruiken. Nadat Dropbox had gezegd dat het geen plannen had om te profiteren van de nieuwste processors van Apple en vervolgens veel kritiek kreeg, heeft het bedrijf zojuist bevestigd dat de bètaversie van de Mac-app met native siliciumondersteuning van Apple tegen het einde van de maand voor alle gebruikers beschikbaar zal zijn .

De nieuwe aangepaste processor van Apple, zoals de M1 en de nieuwe M1 Max-chip in de nieuwste MacBook Pro, is geweldig, maar veroorzaakt ook problemen met veel apps en programma's. Vorig jaar legde Dropbox uit waarom het de M1-chip van Apple niet ondersteunt, en het veroorzaakte nogal wat opschudding. Gebruikers over de hele forums waren boos, omdat de Rosetta-emulatie RAM en stroom kan opslokken, vooral op Dropbox. Bovendien was het frustrerend voor het bedrijf om niet te profiteren van alle prestatieverbeteringen van de chipset van Apple, en veel gebruikers uitten hun klachten.

Zo veel zelfs dat de CEO van het bedrijf publiekelijk aankondigde dat er begin 2022 een Apple native silicium Dropbox Mac-app zou komen. We namen contact op met Dropbox na de eerste rapporten van MacRumors, en ReviewGeek ontving deze verklaring van Dropbox:

“We testen native Apple Silicon-ondersteuning met een beperkt aantal gebruikers en zijn van plan de bèta voor het einde van de maand voor alle gebruikers te openen.”

< p>Op dit moment heeft een klein aantal Mac-gebruikers toegang tot een bètaversie van de Dropbox Mac-app met Apple-siliconenondersteuning, en het klinkt alsof de bètatest soepel verloopt. Zoals hierboven te zien is, is het bedrijf van plan de bèta voor het einde van de maand volledig open te stellen voor alle Mac-gebruikers, wat goed nieuws is.

Voordat dit nieuws viel, zagen we veel Mac Dropbox-gebruikers overstappen op andere producten, waaronder Microsoft's OneDrive. Nu er echter een officiële Apple-app met siliconenondersteuning op komst is, kunnen gebruikers gerust zijn, wetende dat de prestaties binnenkort zullen verbeteren.

Houd er rekening mee dat wanneer de Dropbox Mac-app eind januari arriveert, deze 8217 is ;zal nog steeds een bètaversie zijn, dus sommige gebruikers kunnen problemen ondervinden. Kijk voor nu uit naar de bèta in de komende weken.