Horoskop idag, 6 december 2021: Vågen, Väduren, Fiskarna och andra tecken – kontrollera astrologiska förutsägelser

0
71

Horoskop idag: Fiskarna, Oxen, Jungfrun och andra tecken — kontrollera astrologisk förutsägelse

VÄDUR (21 mars – 20 april)

Du får en hårt arbetande och kanske förvirrande vecka. Men eftersom månen avslutar veckan i linje med en mystisk vinkel i ditt horoskop, måste du se till att allt är öppet och överbord. Detta borde inte vara för svårt, med tanke på att ditt humör generellt är optimistiskt, tack vare den glada trion, Merkurius, Venus och Mars.

ÖXEN (21 april – maj 21)

Återigen, det är pengar som sysselsätter dig, även om det är osannolikt att du kommer att förbinda dig till extra utgifter om inte hushållsansvaret nu är brådskande. Även då bör du sätta lyx högre än nödvändigheter. Du kommer att vara i planeringsstadiet på jobbet och du måste samla in så mycket information du kan.

GEMINI (22 maj – 21 juni)

https ://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

Några av er hoppas på en problemfri vecka. En sak att komma ihåg är dock att detta inte är en gynnsam tid för att slutföra beslut eller komma till varaktiga överenskommelser. Du har alla de bästa idéerna. Faktum är att du är briljant. Men av någon konstig anledning tycks till och med dina smartaste planer misslyckas.

CANCER (22 juni – 23 juli)

Du är fortfarande på krigsstigen. Och varför inte? Varför ska du alltid låta andra människor gå över dig? Du bör dock lägga märke till den gamla maximen att en bra general bara utkämpar strider som han vet att han – eller hon – kan vinna. Och innan du ens kan satsa på din mark måste du slutföra dina ekonomiska planer.

LEO (24 juli – 23 augusti)

Vad händer? Tja, astrologiskt sett störs du av djup ilska och halvt erkänd rädsla. Håll sådana föreställningar i perspektiv och låt dem inte störa vad som kan bli en mycket framgångsrik period. Låt inte det faktum att livet rör sig till din fördel distrahera dig från ditt djupare syfte.

JUNGFU (24 augusti – 23 september)

Skjut fram professionella angelägenheter för allt du är värd. Om karriärfrågor inte är ditt bekymmer, fokusera på vilket område som helst inom offentlig tjänst som kommer att stärka ditt rykte och förbättra ditt livskvalitet. Men det som är bäst med den nuvarande perioden är hur lätt du kan överge ett långsiktigt ansvar.

VÅGEN (24 september – 23 oktober)< /p>

Du har två val när det gäller din nuvarande strategi. Antingen måste du fokusera på detaljerna i inhemska och professionella kamper, eller så kan du ta ett steg tillbaka från detaljerade frågor och göra dina principer och övertygelser till din enda guide. Den viktigaste faktorn är dock det stora antalet hemligheter människor runt omkring dig har.

SKORPIOEN (24 okt. – 22 nov.)

< p>Om något har ekonomiska frågor blivit mer komplexa de senaste veckorna. Trösta dig med det faktum att det, trots vad folk kan säga, inte behöver fatta ett brådskande beslut. Dessutom kan jag säga att dina långsiktiga intressen stöds. I vilket fall som helst ger månen dig 110 procents godkännande.

SKYTTEN (23 nov. – 22 december)

Månen tenderar alltid att göra dina reaktioner överkänslosamma, men du kanske känner att du har goda skäl att vara petul. Men i motsats till vad du föreställer dig, har andra människor inte det på sitt eget sätt. Och bara för att partners har fel betyder det inte att du alltid har rätt. Luften kommer att klarna inom ett par dagar.

STENBOCK (23 dec. – 20 januari)

Det finns inte’ tycks vara någon uppsägning från påfrestningar på jobbet eller från bördan från hushållssysslor, och det borde inte heller finnas så länge som nykter Saturnus smyger i diskreta delar av ditt soldiagram. Du måste dock inse att detta är en hjälpsam fas, en där du lär dig att hantera nya upplevelser.

VATTUMANNEN (21 januari – 19 februari)

Du är med rätta stolt över din kreativa och högst individuella inställning till livet, även om andra människor ofta är irriterade över din oförutsägbarhet. Vad de än tycker är det här dags att fullfölja dina unika ambitioner utan rädsla eller förmån. Ekonomiskt verkar det nu säkert att ditt ursprungliga val var det korrekta.

FISCES (20 februari – 20 mars)

Det är en fråga om gungor och rondeller: å ena sidan går inhemska förbättringar utan problem och å andra sidan kan du behöva möta en tillfällig besvikelse eftersom avtal och beslut försenas. Det här är en dag för att vidga dina vyer och leta långt bort efter inspirationen som är så viktig för ditt välbefinnande.

📣 Indian Express finns nu på Telegram. Klicka här för att gå med i vår kanal (@indianexpress) och håll dig uppdaterad med de senaste rubrikerna

För alla de senaste horoskopnyheterna, ladda ner Indian Express-appen.

  • Indian Express-webbplatsen har varit betygsatt GREEN för sin trovärdighet och pålitlighet av Newsguard, en global tjänst som betygsätter nyhetskällor för deras journalistiska standarder.