5 beste nettsteder for gratis OneNote-maler

0
315

Microsoft OneNote er et automatisk notatprogram som hjelper deg med å lagre og synkronisere notatene dine mens du jobber. OneNote lar deg enkelt lage maler, men du kan også importere ferdige maler som er fritt tilgjengelig på internett. 

I denne artikkelen vil vi fortelle deg hvordan du installerer OneNote-maler og dekk 5 av de beste nettstedene for å finne gratis OneNote-maler for prosjektene dine. 

Innholdsfortegnelse

  Slik installerer du maler i OneNote

  Det er utrolig enkelt å installere en mal i OneNote . 

  Hvis du bruker OneNote 2016, dobbeltklikker du ganske enkelt malfilen (hvis den er inne i en .zip-fil, åpner du denne først og dobbeltklikker deretter malen). OneNote vil vise en melding som sier “For å få mest mulig ut av OneNote, flytt denne notatboken til OneDrive. Klikk her for å flytte.” Velg meldingen for å flytte filen. 

  Deretter velger du Sett inn > Sidemaler. 

  Deretter velger du Lagre gjeldende side som mal. Malen vil nå være tilgjengelig i Mine maler

  Hvis du er interessert i å få mest mulig ut av OneNote, sjekk ut vår guide.

  1. Auscomp

  Auscomp tilbyr 10 gratis OneNote-maler. I tillegg tilbyr Auscomp profesjonelle og arbeidspakker som betalte alternativer. De har også en rekke OneNote-veiledninger, som gjør dem til et flott sted å starte hvis du lærer å bruke programmet. 

  De 10 gratis malene de tilbyr er:

  • Dagbok/Journal
  • Juridiske< /li>
  • Cocktailoppskrifter
  • Økonomi & Budsjett
  • Slektstre
  • Reisesjekkliste
  • Flyttehus
  • Forsikring
  • Matlagingsoppskrifter
  • Fitness

  Disse malene er fritt tilgjengelig, men Auscomp ber om at du betaler for dem hvis de brukes til jobb. 

  < h2>2. OneNote Gem

  OneNote Gem er et nettsted som tilbyr flere Microsoft-tillegg og maler, både gratis og betalte. De tilbyr flere gratis maler, inkludert: 

  • Ukentlige lekser (to maler)
  • Gjøremålsliste (tre maler)
  • Fødselsdag og Jubileumskalender
  • Ukentlig avtalekalender 
  • Daglig arbeidsplan (to maler)
  • Førrereisesjekkliste
  • Cornell Notes-mal
  • Four Quadrants of Time Management
  • Stav (for musikknotasjon)
  • Jeg leser en bokmal

  I tillegg til dette tilbyr OneNote Gem også gratis notatbokmaler. Disse inkluderer arbeids- og studentnotatbøker som gir seksjoner for planleggere, møter, klasser og så videre. De har også gratis notatbøker for gruppeprosjekter samt en personlig dagbok.

  Til slutt tilbyr OneNote Gem også flere gratis OneNote-tillegg som kan forbedre funksjonaliteten til appen. Det er en flott one-stop-nettside for å få alt du trenger for å få mest mulig ut av OneNote. 

  3. Onetastic

  Onetastic er et OneNote-tillegg som bruker makroer til å utføre repeterbare oppgaver i OneNote. De gir hundrevis av makroer som kan utføre funksjoner som søk og amp; erstatt, sorter, sett inn månedlig kalender og mer. 

  For å bruke Onetastic, må du laste ned og installere deres fritt tilgjengelige program. Når dette er gjort, kan du gå til Macroland-fanen deres og søke etter makroer. Onetastic gir opptil 20 makroer gratis, hvoretter du må kjøpe et årlig abonnement for $15/år.

  Makroene deres er ikke akkurat maler, men brukt riktig kan de fungere som maler og spare deg for mye tid. Disse inkluderer:

  • Månedlig kalender
  • Månedlig kalender med oppgaveliste
  • Årskalender
  • Ukeplanlegger
  • < li>Dagsplanlegger

  For å installere disse, velg makroen du ønsker, og velg deretter Last ned

  Du bør motta en melding for å la nettstedet åpne den onetastiske lenken. Velg Velg program, sørg for at Onetastic Macro Installer er uthevet, og velg deretter Open Link

  Den skal åpnes i OneNote. Velg Kjør uten å installere. En pop-up skal vises i OneNote. Fyll ut de obligatoriske feltene for å sette inn malen din. Husk at du må ha en side åpen for å legge til disse malene. 

  4. Notegram

  Notegram lar deg raskt lagre malfiler via Microsoft-kontoen din. Bare logg på Notegram med Microsoft-kontoen din, velg malen du ønsker og velg Lagre. Den vil nå vises i standarddelen for notatblokken. 

  < p>Notegram inkluderer 11 gratis maler, inkludert:

  • Månedskalender
  • Ukeplanlegger
  • Dagsplanlegger
  • Gjøremålsliste< /li>
  • Regnskapsjournal
  • Kundeserviceundersøkelsesskjema
  • Kundeserviceverdier
  • Reiseplanlegger
  • Journaloppføring
  • LA Hacks Sjekkliste
  • Dokumentkommentar

  5. Forenkle dager

  Simplify Days er en nettside som gir løsninger for å bli mer digitalt organisert. De tilbyr en pakke med gratis digitale maler hvis du registrerer deg på nettstedet deres. Du trenger bare å oppgi navn og e-postadresse, og Simplify Days sender deg fem maler på e-post sammen med en instruksjonsvideo om hvordan du installerer dem.

  Disse malene inkluderer:

  • Kapselgarderobemal 
  • Costco-mal for dagligvareliste
  • Mal for pakkeliste
  • Partyguidemal
  • Arbeidsordremal

  Disse leveres som Evernote-maler, men det er enkelt nok å kopiere og lime inn informasjonen i OneNote og lage en mal.

  Bli organisert

  OneNote er en fantastisk løsning for å organisere notatene dine og holde styr på livet ditt. Forhåpentligvis kan de gratis malene vi har listet opp hjelpe deg med å fullføre målene dine og er nyttige for organisasjonen din. 

  Hvis du vet om andre gratis malsider, vennligst gi oss beskjed i kommentarene nedenfor.