5 bästa webbplatser för gratis OneNote-mallar

0
72

Microsoft OneNote är ett automatiskt anteckningsprogram som hjälper till att spara och synkronisera dina anteckningar medan du arbetar. OneNote låter dig enkelt skapa mallar, men du kan också importera färdiga mallar som är fritt tillgängliga på internet. 

I den här artikeln berättar vi hur du installerar OneNote-mallar och täck 5 av de bästa webbplatserna för att köpa gratis OneNote-mallar för dina projekt. 

Innehållsförteckning

  Hur man installerar mallar i OneNote

  Att installera en mall i OneNote är otroligt enkelt . 

  Om du använder OneNote 2016, dubbelklicka helt enkelt på mallfilen (om den finns i en .zip-fil öppnar du den först och dubbelklickar sedan på mallen). OneNote kommer att visa ett meddelande som säger “För att få ut det mesta av OneNote, flytta den här anteckningsboken till OneDrive. Klicka här för att flytta.” Välj meddelandet för att flytta filen. 

  Välj sedan Infoga > Sidmallar. 

  Välj sedan Spara aktuell sida som mall. Mallen kommer nu att finnas tillgänglig i Mina mallar

  Om du är intresserad av att få ut det mesta av OneNote, kolla in vår guide.

  1. Auscomp

  Auscomp erbjuder 10 gratis OneNote-mallar. Dessutom erbjuder Auscomp professionella och arbetspaket som betalalternativ. De har också en rad OneNote-handledningar, vilket gör dem till ett bra ställe att börja om du lär dig hur du använder programmet. 

  De 10 gratis mallarna de erbjuder är:

  • Dagbok/Journal
  • Juridiska< /li>
  • Cocktailrecept
  • Ekonomi & Budget
  • Släktträd
  • Resechecklista
  • Flytthus
  • Försäkring
  • Matlagningsrecept
  • Fitness

  Dessa mallar är fritt tillgängliga, dock ber Auscomp att du betalar för dem om de används för arbete. 

  < h2>2. OneNote Gem

  OneNote Gem är en webbplats som erbjuder flera Microsoft-tillägg och mallar, både gratis och betalda. De erbjuder flera gratis mallar inklusive: 

  • Veckovisa läxuppgifter (två mallar)
  • Att-göra-lista (tre mallar)
  • Födelsedag och Jubileumskalender
  • Veckokalender för möten 
  • Dagligt arbetsschema (två mallar)
  • Checklist före resa
  • Cornell Notes-mall
  • Fyra kvadranter av tid Hantering
  • Stav (för notskrift)
  • Jag läser en bokmall

  Utöver detta erbjuder OneNote Gem också gratis anteckningsbokmallar. Dessa inkluderar arbets- och elevanteckningsböcker som tillhandahåller avsnitt för planerare, möten, klasser och så vidare. De har också gratis anteckningsböcker för gruppprojekt samt en personlig dagbok.

  Slutligen erbjuder OneNote Gem även flera gratis OneNote-tillägg som kan förbättra appens funktionalitet. Det är en fantastisk webbplats där du får allt du behöver för att få ut det mesta av OneNote. 

  3. Onetastic

  Onetastic är ett OneNote-tillägg som använder makron för att utföra repeterbara uppgifter inom OneNote. De tillhandahåller hundratals makron som kan utföra funktioner som sökning & ersätt, sortera, infoga månadskalender och mer. 

  För att använda Onetastic måste du ladda ner och installera deras fritt tillgängliga program. När detta är gjort kan du gå till deras Macroland-flik och söka efter makron. Onetastic ger upp till 20 makron gratis, varefter du måste köpa en årlig prenumeration för $15/år.

  Deras makron är inte precis mallar, men korrekt använda kan de fungera som mallar och spara mycket tid. Dessa inkluderar:

  • Månadskalender
  • Månadskalender med uppgiftslista
  • Årskalender
  • Veckoplanerare
  • < li>Dagsplanerare

  För att installera dessa, välj det makro du vill ha och välj sedan Ladda ner

  Du bör få en meddelande för att tillåta webbplatsen att öppna den onetastiska länken. Välj Välj program, se till att Onetastic Macro Installer är markerat och välj sedan Öppna länk

  Den bör öppnas i OneNote. Välj Kör utan att installera. Ett popup-fönster bör visas i OneNote. Fyll i de obligatoriska fälten för att infoga din mall. Tänk på att du måste ha en sida öppen för att lägga till dessa mallar. 

  4. Notegram

  Notegram låter dig snabbt spara mallfiler via ditt Microsoft-konto. Logga helt enkelt in på Notegram med ditt Microsoft-konto, välj den mall du önskar och välj Spara. Den kommer nu att visas i din standardanteckningsbok. 

  < p>Notegram innehåller 11 kostnadsfria mallar, inklusive:

  • Månadskalender
  • Veckoplanerare
  • Dagsplanerare
  • Att-göra-lista< /li>
  • Redovisningsjournal
  • Kundtjänstenkätformulär
  • Kundtjänstvärden
  • Resplanerare
  • Journalpost
  • LA Hacks Checklista
  • Dokumentanteckning

  5. Förenkla dagar

  Simplify Days är en webbplats som tillhandahåller lösningar för att bli mer digitalt organiserad. De erbjuder ett paket med gratis digitala mallar om du registrerar dig på deras webbplats. Du behöver bara ange ett namn och en e-postadress så skickar Simplify Days dig fem mallar med e-post tillsammans med en instruktionsvideo om hur du installerar dem.

  Dessa mallar inkluderar:

  • Mall för kapselgarderob 
  • Costco-inköpslista
  • Mall för packlista
  • Mall för festguide
  • Mall för arbetsorder

  Dessa tillhandahålls som Evernote-mallar, men det är enkelt att kopiera och klistra in informationen i OneNote och skapa en mall.

  Komma i ordning

  OneNote är en fantastisk lösning för att organisera dina anteckningar och hålla reda på ditt liv. Förhoppningsvis kan de kostnadsfria mallarna vi har listat hjälpa dig att uppnå dina mål och är användbara för din organisation. 

  Om du känner till några andra gratis mallwebbplatser, vänligen meddela oss i kommentarerna nedan.