10 Boozy-presenter till den blivande mixologen i ditt liv

0
46
Ninja/Mixology & Craft/Hoation

Om du känner en speciell person som älskar att lära sig om cocktails historia och uppskattar kvalitetsingredienser och tekniker, kommer dessa spritrelaterade gåvor att hjälpa dem att höja sitt mixologispel.

För att förstå grunderna för hur man skapar en läcker cocktail måste du fördjupa dig i hobbyn och finslipa dessa färdigheter. Från mixers till barkit, vi har 10 perfekta föremål som alla blivande mixologer skulle älska att ta emot denna semestersäsong.

Innehållsförteckning

The Essential Bar Book for Home Mixologists
A Bar Cart
Bar Cabinet
A Bartending Kit
A Blender
A Smoking Gun< br/>Iskubbrickor i silikon
Barglasklackar
Smaksatta puréer
Bitters

Trevlig helg! Den här artikeln är en del av vår julklappsguide 2021 där du kan hitta de bästa av de bästa rekommendationerna från LifeSavvy, How-To Geek och Review Geek för att hjälpa dig välja den perfekta presenten till alla på din lista!

The Essential Bar Book for Home Mixologists

Rockridge Press

< p>Alla som är nybörjare inom hobbyn att designa signaturcocktails måste förstå grunderna för att ge dem precis rätt mängd puls. Essential Bar Book for Home Mixologists av Amy Traynor täcker allt från att välja rätt ingredienser till att servera drinkar i rätt glas.

RELATERATBalansera dessa element för att skapa en kick-ass-cocktail

Den innehåller också grunderna om verktyg, tekniker och allt du behöver för att fylla din bar ordentligt. Boken läser utan ansträngning som en mixologimanual, men den innehåller också recept och roliga berättelser bakom skapandet av varje cocktail.

The Essential Bar Book

Tekniker, verktyg och recept för att bemästra konsten att mixologi.

Amazon

$ 10,39
$ 15,99 Spara 35%

A Bar kundvagn

Hoation

Medan många av oss drömmer om en hemmabar, komplett med några hyllor som visar våra kvalitetsdrycker, har inte alla hem utrymme för det. Gå in i barvagnar; den perfekta hyresvänliga lösningen som ger ditt hem en riktigt cool atmosfär.

RELATERATUppgradera utseendet på din barvagn med detta designtips

Haotion-vagnen erbjuder en rustik dragningskraft som är charmig och passar de flesta heminredningar. Den mäter  31,1 x 15,75 x 35,43 tum vilket betyder att den inte tar upp mycket mer än ett tomt hörn av ett rum.

Du har en chans att lagra drinkar, glas, allt dina verktyg och kör dem runt för små fester och träffar med vänner. Dessutom kommer den avtagbara övre brickan i en koppling när du har mat och dryck att skicka runt.

Haotion Bar Cart

Ett uppgraderat men mindre alternativ till en stationär bar.

Amazon

$ 112,99

Bar Cabinet

Kungar

Barskåp (den mer mogen och permanent version av barvagnen) har nyligen upplevt en ökning i popularitet. Ett skåp står kvar, ser elegant ut och har en speciell plats för att förvara allt utan att visa varenda flaska och verktyg ute i det fria.

RELATERATÄr barskåp den nya barvagnen?

Deras mindre röriga och eleganta tilltal gör dessa underbara tillägg till alla hem med en bosatt mixolog. Denna modell från Kings Brand Furniture mäter 32 x 12 x 48 tum och har en svart finish som matchar de flesta heminredningar.

Kings spritskåp

Ett elegant sätt att förvara flaskor och verktyg.

Amazon

$ 221,57
$ 259,99 Spara 15%

som Bartending Kit

Mixologi & Hantverk

Låt oss nu gå vidare till de verkliga verktygen som en mixolog i färd kommer att behöva. Vi pratar om föremål som en muddler, shaker och sil, som alla är viktiga för att skapa cocktails. Detta set i 10 delar är ett absolut måste!

RELATERADE10 sätt att förbättra ditt hembartendingspel

Din vän kommer att ha en chans att sätta sina färdigheter i arbete med de faktiska verktyg som proffsen använder bakom baren. Dessa högkvalitativa verktyg ser också fantastiska ut i ett bambu- eller mahognyställ. Dessutom finns setet i guld eller silver.

Mixology & Craft Bar Tool Set

En snygg uppsättning av alla verktyg en mixolog behöver.

Amazon

$ 59,97
$ 79,99 Spara 25%

A Blender < /h2>

Ninja

Idag är det ack så populärt att lägga till en enda stor isbit till en cocktail, men man måste också uppskatta den kylda karaktären som bara en fryst dryck kan ge. Det är där den professionella Ninja-mixern kommer in i bilden.

RELATERATDe 5 bästa blandarna för perfekta smoothies, soppor och puréer

Söt fruktdaiquiris, uppfriskande piña coladas och syrliga margaritas behöver alla lite hjälp för att få dem till liv. Med en högkvalitativ mixer som denna kommer din vän eller älskade att kunna väcka liv i vilken fest som helst. Han eller hon kommer att kunna göra flera drinkar samtidigt och servera alla sina gäster på nolltid.

Naturligtvis är en bra mixer praktiskt för att göra mer än cocktails; din gåva kommer också att kunna göra soppor, såser, dipp och så mycket mer.

Ninja Professional-Grade Blender

För söta daiquiris och syrliga margaritas.

Amazon

$ 69,99
$ 109,99 Spara 36%

A Smoking Gun

Homia

Vilken mixolog som helst kommer helt ooh och ahh över detta fascinerande verktyg, och vi skyller inte på dem—det är bara coolt. Den rökande pistolen ger alla cocktails den delikata smaken av rök med en liten mängd träflis för att tända den.

RELATERADEBartendrar? Mixologer? Vad är skillnaden?

Genom att tända träspånen i kammaren märker du hur snabbt rök börjar bildas och i sin tur absorberas i maten eller drycken du planerar att röka.

Din cocktailskapande vän kommer att få bra användning av detta om de lagar mat också. De kan använda den på kött, fisk, ost och pastarätter.

homia rökpistol trä rökinfuser startsats

Ingjuter cocktails med rök för en underbar presentation och utsökt smak.

Amazon

$ 67,11

Silikon iskuber

Ticent

När det kommer till att blanda briljanta drycker, betyder is mer än du kanske tror. Om den är för liten smälter den för snabbt och späder ut en drink. Dessutom, om du lägger till för mycket lämnar du mindre utrymme för de flytande komponenterna.

Gå in i stora iskubsbrickor—den perfekta lösningen för alla dessa cocktailproblem. Dessa underbara kuber och sfärer kommer också att se fantastiska ut i ett stenglas, omgivna av en signaturdrink och avslutade med en snygg garnering.

Ticent stora silikonisbrickor

Precis vad en cocktail behöver för en stilig kick.

Amazon

$ 17,55

Bar Glas Rimmers

New Star Foodservice

När en mixolog börjar skapa signaturdrycker är deras vänner och familj säker på att börja efterfråga dem vid varje sammankomst. Precis som varje drink behöver en ordentlig balans mellan ingredienser och lämpliga glasvaror, kan en utsmyckad kant göra en enorm skillnad också.

Margaritor behöver lite koshersalt, medan daiquiris ser fantastiska ut med en sockerkant, men det finns så mycket du kan göra för att få ett snäpp. Till exempel kan du lägga till lite chipotle chilipulver till saltet för en kryddigare margarita eller lite knäckt peppar för att lägga till lite pop till en Bloody Mary.

Möjligheterna är oändliga här, men din mixologvän redan vet det.

New Star Foodservice

Följ glasögonen precis som en proffs bartender.

Amazon

$ 14,97

Smaksatt puréer

Riktigt

Att balansera ingredienser och experimentera med nya smaker är vad mixology handlar om. Dessa läckra fruktpuréer kan ge precis vad vissa cocktails behöver. Denna uppsättning innehåller följande sex smaker:

 • Jordgubb
 • Hallon
 • Persika
 • Blåbär
 • Black Cherry
 • Crisp Apple

Varje 16,9-ounce flaska har en vulkanformad pip för perfekt duggregn, och var och en är gjord med naturlig frukt. Utöver alkoholhaltiga drycker kan du också använda dessa siraper för att smaksätta lemonader och mocktails.

Äkta fruktpurésirap

En utmärkt uppsättning av fruktiga smaker som vissa cocktails behöver.

Amazon

$ 39,99

Bitters

Hella Cocktail Co.

Bitter är en nödvändig ingrediens för att utöka många cocktailkreationer, så att ha ett set till hands är ett måste. Vi älskar det här setet från Hella Cocktail Co. eftersom det innehåller alla följande smaker:

 • Citrus
 • Ingefära
 • Chili
 • Apelsin
 • Aromatisk

Varje flaska rymmer 8,5 uns bitter, naturligt fruktskal och hela kryddor. Din mixolog kan experimentera och upptäcka den stora skillnaden några droppar av en av dessa kan göra i en cocktail, jämfört med utan.

Hella Cocktail Co. Bitters Set

En nödvändig ingrediens i många klassiska cocktails.

Amazon

$ 37,95

En av dessa verktyg eller ingredienser är säker på att sätta ett leende på din favorit mixologist & # 8217; s ansikte. Dessutom kommer du att få skörda fördelarna genom att njuta av alla deras nya skapelser!