WhatsApp kan nu automatiskt få alla dina meddelanden att försvinna

0
124

Meddelanden som försvinner är en utmärkt funktion för sekretess. Du väljer en tidsram och meddelanden försvinner efter den tiden. WhatsApp gör sin funktion för försvinnande meddelanden bättre, eftersom du nu kan göra den så att alla nya konversationer kommer att innehålla meddelanden som raderas automatiskt.

Med den senaste uppdateringen av WhatsApp kan du aktivera den tillfälliga funktionen som standard för alla nya chattar. Det betyder att varje gång du startar en konversation med en vän på tjänsten kommer meddelandena att raderas från posten efter en viss tid (vald av dig).

RELATERATVill du skicka meddelanden som försvinner i WhatsApp? Så här gör du

Innan den nya uppdateringen var du tvungen att aktivera försvinnande meddelanden varje gång du startade en ny chatt. Nu kan du aktivera det över hela linjen för alla chattar du går med i, vilket sparar lite tid om du öppnar nya konversationer ofta.

Ändringen kommer bara att gälla för nya konversationer, så om du har ett gäng befintliga WhatsApp-meddelandetrådar måste du göra om dem om du vill aktivera meddelanden som försvinner.

Meddelanden försvinner för båda parter efter 24 timmar, sju dagar eller 90 dagar om någon av chattmedlemmarna har aktiverat funktionen. Funktionen skulle inte erbjuda mycket integritetsfördelar om en medlem i konversationen kunde hålla meddelandena förbi den valda tidsramen, så det är vettigt.

Vi rullar ut ett nytt alternativ för försvinnande meddelanden på WhatsApp idag så att du' kommer att kunna få alla nya chattar att försvinna…

Upplagt av Mark Zuckerberg på måndagen den 6 december 2021

Annons

I ett Facebook-inlägg tillade vd Mark Zuckerberg: “Alla meddelanden behöver inte finnas kvar för alltid .”

Naturligtvis finns det alltid möjlighet att vidarebefordra ett försvinnande meddelande. Du kan också ta en skärmdump om du vill att ett meddelande ska stanna kvar, så det är inte ett perfekt system, men det är bättre än ingenting.

RELATERAT: Hur man tar en skärmdump på iPhone

LÄS NÄSTA

  • › Köpa en begagnad Mac eller MacBook? Kontrollera dessa saker innan du köper
  • › Funktioner kontra formler i Microsoft Excel: Vad är skillnaden?
  • › Vad är MIL-SPEC Drop Protection?
  • › Windows 11 vs. Chrome OS: Vilket är bäst för Android-appar?
  • › 5 psykologiska knep i gratis-att-spela-spel (och hur man undviker dem)
  • › Hur du hittar din Spotify Wrapped 2021