LEGO botaniska solrosset anländer, inget vatten behövs

0
56
LEGO

LEGO Botanical Collection placerar vackra växter, blommor och bonsaiträd i ditt hus som du inte kan döda. Nu utökar LEGO sin förtrollande blomsamling och vattnar trädgården med sitt helt nya LEGO Botanical Sunflower-set.

Botanical Sunflower-setet är kort och gott, med bara 191 klossar, men det kommer att’ säljs också endast för 12,99 USD, vilket gör det till ett av de mest prisvärda LEGO-alternativen för vuxna på senare tid. Dessutom är det en del av den botaniska boostersamlingen, vilket innebär att du kan bygga solrosorna och visa dem på egen hand eller odla din trädgård genom att lägga till dem i Birds of Paradise LEGO-setet.

Byggare kan skapa en vacker solrosutställning eller designa en fantastisk blandad bukett med LEGO Roses, Tulpaner eller hela Flower Bukett-set, som alla säljs separat.

LEGO

Det nya LEGO Sunflower-setet kommer med två blommor, 191 delar, och har två blommor med justerbara stjälkar och blad. Varje solros är nästan 10 tum hög också, vilket säkerställer att de passar bra i vilken vas som helst.

Du kommer att kunna köpa setet den 1 januari 2022 för 12,99 USD, och det är inte tillgängligt för förbeställning ännu. Alla älskar solrosor, eller hur? Skaffa din egen tidigt nästa år från länken nedan.

LEGO Botanical Sunflowers

Bygg din egen bukett med LEGO Botanical Sunflower-setet för 12,99 USD.

Handla nu

 

via The Brick Fan