LEGO Botanische Zonnebloemset arriveert, geen water nodig

0
88
LEGO

De LEGO Botanical-collectie brengt prachtige planten, bloemen en bonsaibomen in je huis die je niet kunt doden. Nu breidt LEGO zijn betoverende bloemencollectie uit en geeft het de tuin water met zijn geheel nieuwe LEGO Botanische Zonnebloem set.

De Botanische Zonnebloem set is kort en krachtig, met slechts 191 stenen, maar het zal ook alleen te koop voor $ 12,99, waardoor het de laatste tijd een van de meest betaalbare LEGO-opties voor volwassenen is. Bovendien maakt het deel uit van de botanische boosters-collectie, wat betekent dat je de zonnebloemen kunt bouwen en ze zelf kunt neerzetten of je tuin kunt laten groeien door ze toe te voegen aan de Birds of Paradise LEGO-set.

Bouwers kan een prachtig zonnebloemdisplay maken of een prachtig gemengd boeket ontwerpen met de LEGO rozen, tulpen of hele bloemboeketsets, die allemaal afzonderlijk worden verkocht.

LEGO

De nieuwe LEGO Zonnebloem set wordt geleverd met twee bloemen, 191 stuks, en heeft twee bloemen met verstelbare stelen en bladeren. Elke zonnebloem is ook bijna 10 centimeter lang, zodat ze geweldig in elke vaas passen.

Je kunt de set op 1 januari 2022 kopen voor $ 12,99, en het is nog niet beschikbaar voor pre-order. Iedereen houdt van zonnebloemen, toch? Pak er begin volgend jaar zelf een via de onderstaande link.

LEGO Botanische Zonnebloemen

Bouw je eigen boeket met de LEGO Botanische Zonnebloem set voor $ 12,99.

Nu winkelen

 

via The Brick Fan