De bästa iPad Air-skalen 2021

0
61
paakong/Shutterstock.com figur> Innehållsförteckning

Vad man ska leta efter i ett iPad Air-fodral 2021
Bästa iPad Air Övergripande fodral: Apple Smart Folio
Bästa Budget iPad Air-fodral: ESR-magnetfodral
Bästa iPad Air-tangentbordsfodral: Logitech Combo Touch
Bästa robusta iPad Air-fodral: UAG Metropolis
Bästa iPad Air Case med Apple Pencil Holder: Otterbox Symmetry Series
Bästa iPad Air Läderfodral: TORRO Tablet Case
Bästa iPad Air-fodral med ett inbyggt skärmskydd: SUPCASE Unicorn Beetle Pro

< br/> Trevlig helg! Den här artikeln är en del av vår julklappsguide 2021 där du kan hitta de bästa av de bästa rekommendationerna från How-To Geek, LifeSavvy och Review Geek för att hjälpa dig välja den perfekta presenten till alla på din lista!

Vad man ska leta efter i ett iPad Air-fodral 2021

iPad Air är inte precis ömtålig, men den har fortfarande en sida gjord nästan helt av glas. Det gör skärmen till den mest avgörande delen att skydda, men om du tappar din iPad några gånger är det lätt att skada någon del av surfplattan om du har otur.

Det& #8217;det är därför det är viktigt att tänka på hur du använder din iPad. Om det huvudsakligen är en underhållningsenhet som sällan lämnar huset, kan ett enkelt skydd för skärmen vara allt du behöver. Om du tar med dig din iPad vart du än går, vill du välja mer skydd.

Naturligtvis gör ett bra fodral mycket mer än att skydda din iPad från oavsiktlig skada. Även de mer barebonesfodral vi har valt fungerar också som ett stativ för att låta din iPad fungera som en bärbar TV. Andra har inbyggda Apple Pencil-hållare eller till och med tangentbord.

Endast ett fodral som vi har valt för den här listan har ett inbyggt skärmskydd. Som sagt, du kan köpa ett skärmskydd av härdat glas för något av de andra fodralen för extra skydd. Det sista någon vill ha på sin dyra surfplatta är repor på skärmen, så det rekommenderas starkt.

Äntligen har vi gjort vårt bästa för att balansera mellan funktioner, skydd och kostnad , men det här är en lista över de bästa, så vissa fall är dyrare än andra. Oavsett vilket kommer du att kunna hitta något som passar din budget nedan!

Obs!Fodralen nedan endast värda med den senaste modellen av iPad Air. De kommer inte att fungera med iPad Mini, standard iPad eller någon av iPad Pro-modellerna (11-tum eller 12,9-tum).

Bästa iPad Air Case Overall: Apple Smart Folio

Apple

Proffs

 • ✓ Lätt att fästa och ta bort
 • ✓ Finns i olika färger
 • ✓ Olika positioner låter dig titta på videor eller rita med Apple Pencil

Nackdelar

 • ✗ Inte lika mycket skydd som andra fall
 • ✗ Dyrare än andra liknande fodral

Om du bara ska använda din iPad Air hemma eller på kontoret och du ska ha den i en väska resten av tiden är Apple Smart Folio-fodralet ett bra alternativ. Den skyddar inte baksidan eller sidorna av din iPad, men eftersom det inte finns någon bakre del av fodralet är den lätt, tunn och lätt att använda.

Apple Smart Folio använder en magnet på ena sidan för att ansluta till din iPad, så att den snäpper på och lossnar lika lätt. När du öppnar och stänger skalet väcker du automatiskt din iPad och försätter den i viloläge, vilket sparar batteriström.

Smart Folio-skalet fälls också upp så att du kan ställa upp iPad Air för att titta på videor. Du kan också lägga den horisontellt, vilket gör det enklare och roligare att skriva eller rita med Apple Pencil.

Om du föredrar en minimalistisk look finns Smart Folio för iPad Air i svarta eller vita färgalternativ. För dem som föredrar lite mer visuell stil, kommer den också i färger som Cyperngrön, Gräsandgrön, Electric Orange eller Deep Navy.

Bästa iPad Air-fodralet totalt sett

Apple Smart Folio för iPad Air

Apple Smart Folio för iPad Air är lätt, smal, snygg, och lätt att använda. Det är inte det bästa skyddet, men det håller skärmen säker.

Amazon

$ 74,99
$ 79.00 spara 5%

Best Budget iPad Air Case: ESR Magnetic Case

ESR

Proffs

 • ✓ Mer skydd än skyddsfodral
 • ✓ Många färgalternativ
 • ✓ Inbyggd Apple Pencil-hållare

Nackdelar

 • ✗ Inte mycket skydd för sidorna på din iPad Air
 • ✗ Bulkigare än Apples Smart Folio

Vid första anblicken ser ESR Magnetic Case ut som Apples Smart Folio, men den här har extra skydd och några praktiska extrafunktioner som Apples fodral inte har.

Det första du kanske lägger märke till är att det finns ett extra spänne på utsidan av fodralet som håller din Apple Pencil. Detta fodral stöder magnetisk parning och laddning, så du behöver inte ta bort Apple Pencil för att ladda den.

Fodralet fästs magnetiskt på baksidan av din iPad, vilket gör det enkelt att fästa och ta bort vid behov. Även om detta skyddar baksidan av din iPad Air, lämnar det sidorna exponerade, så det är inte lika skyddande som ett komplett TPU-fodral. Skalet är en trefaldig design, som Smart Folio, och det stöder samma två positioner som det fodralet.

ESR Magnetic Case för iPad Air kommer i ett liknande färgutbud som Apple’s Smart Folio. Istället för svart och vitt erbjuder ESR svart och grått. Du får också Forest Green, Navy Blue och Rose Gold om du föredrar ditt fodral med en stänk av färg.

Det här är inte det absolut billigaste fodralet du hittar, men det är fortfarande mycket prisvärt och ett utmärkt val med tanke på alla funktioner. Om du köper ett fodral billigare kommer du att offra kvaliteten snabbt.

Best Budget iPad Air Fodral

ESR magnetfodral för iPad Air 4

Med sina olika funktioner känns ESR Magnetic Case för iPad Air mindre som ett budgetfodral och mer som ett kvalitetsfodral som inte råkar kosta mycket.

Amazon

$ 14,99

Bästa iPad Air Keyboard Case: Logitech Combo Touch

Logitech

Proffs

 • ✓ Billigare än Apple Magic Keyboard för iPad Air
 • ✓ Bakgrundsbelysta tangenter är utmärkta för att skriva på natten
 • ✓ Löstagbart tangentbord ger extra flexibilitet

Nackdelar

 • ✗ Begränsade färgalternativ

Om du vill att din iPad Air ska fungera som en bärbar dator har du flera tangentbordsalternativ, men vår favorit är Logitech Combo Touch iPad Air. Den erbjuder många av samma alternativ som Apple Magic Keyboard för iPad Air, men till ett mycket lägre pris.

En av nyckelfunktionerna hos Logitech Combo Touch Air är att, liksom Apple Magic Keyboard, den har bakgrundsbelysta nycklar. Om du ofta skriver i ett mörkt eller dunkelt rum och du inte är en maskinskrivare, kan detta räcka långt för att säkerställa att du skriver korrekt.

Medan Apples tangentbord har en hårdplastkonstruktion, tar Logitechs erbjudande en pekpinne från Microsoft Surface Pro med ett tygskydd på tangentbordet. Det är inte samma Alcantara-tyg som Surface Pro-tangentbordet, men det är fortfarande en fin touch som känns extra trevlig när du bär runt på din iPad.

Tangentbordet är avtagbar, vilket är något du inte hittar på många tangentbordsfodral. Det betyder att du inte behöver köpa ett andra fodral när du inte behöver använda tangentbordet samtidigt som du kan lagra det.

Du har inte många alternativ när det kommer till färger, men de två alternativen du får är snygga. Oxford-grå är den mörkare av de två, medan Sand är gråare än namnet antyder men ljusare i tonen.

Bästa iPad Air-tangentbordsfodralet

Logitech Combo Touch iPad Air

Logitech Combo Touch iPad Air är inte bara billigare än Magic Keyboard, utan den har även vissa funktioner som du inte ens hittar på Apples tangentbordsfodral.

Amazon

$ 199,99

Bästa Robust iPad Air Case: UAG Metropolis

Urban Armor Gear

Proffs

 • ✓ MIL-STD-testning betyder att det är allvarligt tufft
 • ✓ Fungerar med Apple Pencil utan att ta bort fodralet
 • ✓ Vattentålig

Nackdelar

 • ✗ Klumpigt och mindre snyggt än andra fodral
 • ✗ På den dyra sidan

Om du vill garantera att din iPad tål allt utom en droppe från toppen av en byggnad, är UAG Metropolis iPad Air din bästa insats. Det här fodralet är tjockare och tyngre än de andra alternativen vi tittar på, men det kommer att ta stryk som ingen av de andra kommer att göra.

UAG Metropolis-fodralet kombinerar ett hårt yttre skal med ett slag- motståndskraftig, mjukare interiör. Den här kombinationen skyddar din iPad från oavsiktliga stötar och mer betydande stötar som fall.

Fodralet är MIL-STD 810G 516.6 testat och klarar 26 fall från fyra fots höjd utan skador, enligt UAG. Den är också vattentät, med en taktil baksida som gör den lättare att hålla i.

UAG Metropolis iPad Air är inte kompatibel med Apples smarta tangentbord Folio eller Magic Keyboard, vilket innebär att du måste ta bort fodralet för att kunna skriva. Som sagt, den innehåller en Apple Pencil-hållare och är kompatibel med parning och laddning, så att du kan göra anteckningar när du är på språng.

UAG Metropolis iPad Air är endast tillgänglig i två färgalternativ. Den svarta varianten är mer minimalistisk, perfekt om du vill ha en mer dämpad look. Magma-finishen är en ljusröd som ger din iPad en flashigare, nästan spel-PC-inspirerad look. Båda alternativen erbjuder samma skyddsnivå.

Bästa robusta iPad Air-fodralet

UAG Metropolis iPad Air

Om du letar efter det bästa skyddet du kan få är UAG Metropolis iPad Air av militär kvalitet ett perfekt val.

Amazon

$ 59,95

Bästa iPad Air-fodral med Apple Pencil Holder: Otterbox Symmetry Series

Otterbox

Proffs

 • ✓ Apples pennhållares design gör att du inte tappar bort den
 • ✓ Magic Keyboard fästs utan att ta bort fodralet
 • ✓ Skyddad av Otterbox livstidsgaranti

Nackdelar

 • ✗ Inga riktiga färgalternativ

Otterbox Symmetry Series 360 Folio Case är ett skyddande fodral med en slimmad passform och mer än några användbara funktioner. Medan andra fodral vi tittar på inkluderar Apple Pencil-hållare, är det här det bästa för det användningsfallet. Men det är inte allt som Otterbox's fodral har gjort.

Insidan av Symmetry Case är gjord av mikrofiber, vilket betyder att det lätt rengör och polerar din iPad varje gång du lägger den i fodralet eller öppnar och stänger det folioliknande locket.

Fodralet är också genomskinligt på baksidan och visar upp färgen på din iPad Air. På andra sidan låter det trippelvikta fodralet dig stödja din iPad för att hinna med videor eller lägga den i en vinkel för att rita eller göra anteckningar med Apple Pencil.

Om du har’ har seriöst att skriva, Symmetry Series 360-fodralet låter dig också fästa ett magiskt tangentbord utan att behöva ta bort fodralet för att göra det. Detta ger fodralet extra flexibilitet och gör det smidigare att bära med sig.

I risken för att det här fallet blir skadat i tjänsten, frukta inte. Symmetry-fodralet inkluderar Otterbox’s livstidsgaranti, så så länge din incident täcks kan du ersätta den gratis.

Bästa iPad Air-fodralet med Apple Pencil Holder

Otterbox Symmetry Series 360 Folio-fodral för iPad Air

Om du använder din iPad Air för att skriva och rita på språng, hittar du inte många bättre alternativ än Otterbox Symmetry Series 360.

Amazon

$ 67,99
$ 80,96 Spara 16%

Bästa iPad Air Läderfodral: TORRO Tablet Fodral

TORRO

Proffs

 • ✓ Flera finish/färgalternativ
 • ✓ Snygg, professionell look
 • ✓ Elastiskt band på omslaget är mer pålitligt än en magnet

Nackdelar

 • ✗ Barebones när det kommer till funktioner

Det är svårt att hitta ett äkta läderfodral till iPad som fortfarande innehåller värdefulla funktioner och som inte kostar för mycket. TORRO Tablet Case täcker båda dessa vinklar, plus att det kommer i en mängd snygga färger.

Medan utsidan är av läder, använder fodralet en silikonbaserad insida för ökad slagtålighet. För att hålla fodralet lite styvare, ger en platta på baksidan av fodralet styvhet och extra skydd.

Även om det här inte är ett vikbart fodral i foliostil, låter det dig ändå ställa upp din iPad i tre olika betraktningsvinklar. Den brantaste vinkeln är till hjälp när du tittar på videor eller använder ett Bluetooth-tangentbord, medan den plattaste vinkeln är bättre att använda med Apple Pencil.

Istället för magneter för att hålla locket stängt valde TORRO en bärbar datorstil. resårband. Det här är inte allas kopp te, men det passar fodralets subtila utseende. Även utan magneten stöder fodralet samma automatiska väcknings- och sömnfunktioner som du får i många fall, så att du inte går miste om något.

Även om det är läder, kommer TORRO-fodralet i fyra färgvarianter. Det finns svarta, bruna och bruna varianter om du letar efter en mer traditionell look eller en ljusare röd om du letar efter att din iPad sticker ut lite mer.

Bästa iPad Air Leather Fodral

TORRO Tablet Fodral

Om du är Letar du efter en touch av klass ett läderfodral ger köp du fortfarande vill ha lite klockor och visselpipor, TORRO Tablet Case är den perfekta blandningen av retro och modernt.

Amazon

$ 69,99

Bästa iPad Air Case med en inbyggd skärm Film : SUPCASE Unicorn Beetle Pro

SUPCASE

Proffs

 • ✓ Inbyggt skärmskydd är avtagbart
 • ✓ Tuff design håller din iPad Air skyddad
 • ✓ Mängd färgalternativ

Nackdelar

 • ✗ Stöddesign innebär att fodralet inte stöder stående orientering

Om du vill skydda din skärm när du använder din iPad utöver när du bär runt den, är ett fodral med ett inbyggt skärmskydd det bästa alternativet. Många av dessa har kompromisser som gör dem svåra att rekommendera, men SUPCASE Unicorn Beetle Pro Series-fodral är en värd att köpa.

Många inbyggda skärmskydd gör det svårare att använda din iPad, vilket stör gester och rullning. SUPCASE Unicorn Beetle Pro har inga av dessa problem, vilket innebär att du kommer att kunna använda din iPad som du redan gör, men du får mer skydd.

Förutom det inbyggda skärmskyddet är detta fodral ganska tufft. Ytterhöljet ser nästan lika robust ut som vårt val för det bästa robusta fodralet, även om vi inte skulle räkna med att det erbjuder samma nivå av fallskydd. Detta ytterfodral har också ett stöd för att göra det lättare att stödja din iPad.

Trots det relativt tjocka fodralet stöder Unicorn Beetle Pro trådlös laddning. Du kan till och med fortfarande fästa en Apple Pencil magnetiskt, så det här fodralet hindrar dig inte från att använda dina favorittillbehör till iPad.

Det här fodralet kommer i standardalternativen i svart och vitt, samt lite roliga färger. Grön, blå, roséguld, rödröd och skifferblå finns tillgängliga.

Bästa iPad Air-fodral med ett inbyggt skärmskydd

SUPCASE Unicorn Beetle Pro Series-fodral

Det inbyggda skärmskyddet kan vara SUPCASE Unicorn Beetle Pro Series-fodralets anspråk på berömmelse, men det är ett solidt allround-fodral för din iPad Air.

Amazon

$ 29,49

De bästa iPads av 2021 för att rita, resor och mer Best Overall iPad 2020 Apple iPad Air (10,9 tum, Wi-Fi, 64GB) – Space Grey (4:e generationen) Amazon Bästa Budget iPad 2021 Apple 10,2-tums iPad (Wi-Fi, 64 GB) – Space Grey Amazon

$ 329,99
& nbsp;

Bästa iPad för ritning 2021 Apple 12,9-tums iPad Pro (Wi‑Fi, 128GB) – Space Grey Amazon

$ 999,00
$ 1099,00 Spara 9%

Behöver du en penna? Apple Pencil (2nd Generation) Amazon

$ 124,98
& nbsp;

Bästa iPad för barn 2021 Apple 10,2-tums iPad (Wi-Fi, 64 GB) – Space Grey Amazon

$ 329,99
& nbsp;

Skydda din iPad med ett tufft barnfodral HDE iPadfodral för barn med handtag/ställ Amazon

$ 25,99
& nbsp;

Bästa iPad för resor 2021 Apple iPad Mini (Wi-Fi, 64 GB) – Space Grey Amazon 8,3-tums skärm för liten? iPad (9:e generationen) Amazon

$ 329,99
& nbsp;

Bästa ersättning för bärbar dator 2021 Apple 11-tums iPad Pro (Wi‑Fi, 128 GB) – Silver Amazon

$ 749,00
$ 799,00 Spara 6%

Apples bästa tangentbordstillbehör Apple Magic Keyboard (för iPad Pro 11-tum – 3:e generationen och iPad Air – 4:e generationen) – amerikansk engelska – vit Amazon

315,41 $
 

Bästa stora iPad 2021 Apple 12,9-tums iPad Pro (Wi‑Fi, 128 GB) – Space Grey Amazon

$ 999,00
$ 1099,00 Spara 9%

Bästa lilla iPad 2021 Apple iPad Mini (Wi-Fi, 64 GB) – Space Grey Amazon LÄS NÄSTA

 • › Windows 11 vs. Chrome OS: Vilket är bäst för Android-appar?
 • › Funktioner kontra formler i Microsoft Excel: Vad är skillnaden?
 • › 5 psykologiska knep i gratis-att-spela-spel (och hur man undviker dem)
 • › Vad är MIL-SPEC Drop Protection?
 • › Köpa en begagnad Mac eller MacBook? Kontrollera dessa saker innan du köper
 • › Hur du hittar din Spotify Wrapped 2021