Hoe je de nieuwe kerstspecial van Mariah Carey gratis kunt bekijken

0
127
Apple TV+

< p>Het is geen kerst zonder Mariah Carey, maar haar kerstspecial voor 2021 is niet bepaald gemakkelijk te vinden. Dat komt omdat Mariah Carey's Christmas: The Magic Continues is weggestopt achter een Apple TV+ abonnement, waar de meeste mensen niet voor willen betalen! Hier leest u hoe u de nieuwe kerstspecial (plus de special van vorig jaar) kunt bekijken zonder een cent te betalen.

De speciale Mariah Carey 2021 maakt gebruik van klassieke kerstvibes met sprankelende pakken en een minimalistisch podium. Het bevat een live optreden van de nieuwe single Fall in Love at Christmas met gastoptredens van Khalid en Kirk Franklin, en het wordt geleverd met een exclusief interview gehost door Zane Lowe. (Deze nieuwe special is eigenlijk heel anders dan die van vorig jaar, die super flitsend was en een heleboel gastoptredens bevatte van oude Mimi-medewerkers.)

Hoe je Mariah Carey's kerstspecial voor 2021 kunt bekijken

Je kunt nu Mariah Carey's Christmas: The Magic Continues bekijken in je browser, op je telefoon of tablet, en op je streamingstick of smart TV met Apple TV+. Een abonnement op Apple TV+ kost $ 5 per maand, maar het is gemakkelijk om dit bedrag te omzeilen met een gratis proefperiode.

Apple TV+ biedt alle nieuwe abonnees een gratis proefperiode van zeven dagen. Dat zou je genoeg tijd moeten geven om Mariah Carey's Christmas: The Magic Continues, het bijbehorende interview en de kerstspecial van vorig jaar te bekijken. Apple geeft je deze gratis proefperiode niet als je TV+ al hebt gebruikt, maar de kans is groot dat je een vriend of familielid hebt die je hun e-mailadres wil laten gebruiken.

Ik moet ook vermelden dat Apple een TV+ proefperiode van drie maanden heeft bij alle iPhone-, iPad- en Mac-aankopen. U kunt deze proefperiode activeren door de Apple TV-app op uw apparaat te openen, zolang u uw apparaat al meer dan drie maanden niet in bezit hebt. (Dit is waarschijnlijk je laatste kans om van deze aanbieding gebruik te maken als je een iPhone 13 of een MacBook Pro hebt gekocht!)

Houd er rekening mee dat Apple je $ 5 in rekening brengt als je dat niet doet’ t annuleer uw gratis proefperiode op tijd. Gelukkig is het opzeggen van een Apple TV+ abonnement heel eenvoudig.

Apple TV+

< p class="product-features">Meld je aan voor Apple TV+ of wissel een gratis proefversie in om Mariah Carey's kerstspecials 2021 en 2020 te bekijken. Apple TV+ is beschikbaar in de browser, op Apple-producten en op de meeste smart-tv's en streaming-sticks. Apple TV+ is ook de streamingbestemming voor ‘A Charlie Brown Christmas’ en andere kerstklassiekers.

Nu winkelen