Hver gang India utviste tilbakeholdenhet, oppfattet Pakistan det som tegn på svakhet: Manish Tewari

0
57

I lanseringen av Manish Tewaris bok '10 Flashpoints, 20 years' sa tidligere nasjonal sikkerhetsrådgiver Shivshankar Menon at Kina er Indias fremste utfordring i dag. (FIle)

Hver gang India utviste tilbakeholdenhet, oppfattet Pakistan det som et tegn på svakhet, hevdet kongressleder Manish Tewari torsdag, dager etter at hans observasjoner av UPA-regjeringens svar på Mumbai-angrepene 26./11 utløste en bråk.

Han forsøkte imidlertid å bagatellisere sine synspunkter på UPA-aksjonen nevnt i den nye boken hans, og sa “Dette handlet om oppfatningen som var i Pakistan og ikke om UPA-aksjonen for å vedta tilbakeholdenhet.”

Lasering av Tewaris bok «10 flammepunkter, 20 år», sa tidligere nasjonal sikkerhetsrådgiver Shivshankar Menon at Kina er Indias fremste utfordring i dag. Han sa at selv om han var enig i hovedtrekket i det Tewari har sagt, er han uenig med ham i taktiske spørsmål som handlingen på 26/11 terrorangrep.

“Men hans endelige konklusjon er bekymringsfull. Han konkluderer med at nasjonen i dag er mindre trygg enn den var før. Det er ikke en lykkelig konklusjon… Jeg skulle ønske han hadde sagt mer om hva som skjer ved LAC, som er et direkte problem,” sa den tidligere NSA.

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med i kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

For alle de siste India-nyhetene, last ned Indian Express-appen.

  • Indian Express-nettstedet har blitt vurdert GREEN for sin troverdighet og pålitelighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for deres journalistiske standarder.

© The Indian Express (P ) Ltd