Hur man stänger av SafeSearch på Google Sök

0
380

Google Search’s SafeSearch säkerställer att du inte ser explicit innehåll i dina sökresultat. Om du vill inkludera det innehållet måste du först stänga av SafeSearch. Vi visar dig hur du gör det på dator och mobil.

Du behöver bara inaktivera SafeSearch på en av dina inloggade enheter. Den inställningen synkroniseras över alla dina Google-enheter.

Obs! Om ditt Google-konto hanteras av din förälder eller vårdnadshavare måste de inaktivera SafeSearch. Du kan inte göra det själv.

RELATERAT: Varför föräldrar bör använda Google Family Link

Innehållsförteckning

Stäng av SafeSearch på Google Sök på skrivbordet
Stäng av SafeSearch på Google Search på mobilen

Stäng av SafeSearch på Google Search på skrivbordet

För att inaktivera Google Search’s SafeSearch-filter på din Windows-, Mac-, Linux- eller Chromebook-dator öppnar du först en webbsida webbläsare på din dator och besök Google Sök.

I det nedre högra hörnet av Googles webbplats klickar du på “Inställningar.”

Från “Inställningar” menyn, välj “Sökinställningar.”

Du kommer till en “Sökinställningar” sida. Här, i “SafeSearch-filter” stänger du av “Slå på SafeSearch” alternativ.

Annons

Spara dina ändringar genom att rulla ner på sidan och klicka på “Spara” längst ner.

A “Dina inställningar Har sparats” prompt visas. Klicka på “OK.”

Och det är det. Framöver kommer Google att inkludera alla typer av resultat i dina sökningar, inklusive de som innehåller explicit innehåll.

RELATERAT: Hur man avblockerar “Potentiellt känsligt innehåll” på Twitter

Stäng av SafeSearch på Google Sök på mobilen

För att stänga av SafeSearch på din iPhone, iPad eller Android telefon, öppna en webbläsare på telefonen och starta Googles webbplats.

Längst ned på Googles webbplats trycker du på “Inställningar.”

I menyn som öppnas trycker du på “Sökinställningar.”

På “Sökinställningar” på sidan “SafeSearch-filter” aktivera avsnittet “Visa explicita resultat” alternativ.

Bläddra ner på sidan och längst ner , tryck på “Spara.”

Annons

Du kommer att se en “Dina inställningar har sparats' 8221; prompt. Tryck på “OK” i denna prompt.

Google’s SafeSearch är nu inaktiverad.

Är du orolig för att någon ska ta reda på din webbhistorik? Google gör det enkelt att snabbt rensa de sista 15 minuterna av din sökhistorik.

RELATERAT: Hur man tar bort de sista 15 minuterna av Googles sökhistorik

LÄS NÄSTA

  • › Funktioner kontra formler i Microsoft Excel: Vad är skillnaden?
  • › Vad är MIL-SPEC Drop Protection?
  • › 5 webbplatser varje Linux-användare bör bokmärka
  • › Hur du hittar din Spotify Wrapped 2021
  • › Köpa en begagnad Mac eller MacBook? Kontrollera dessa saker innan du köper
  • › 5 psykologiska knep i gratis-att-spela-spel (och hur man undviker dem)