Hoe bestellingen op Amazon te verbergen

0
50
Nicole Glass Photography/Shutterstock.com

Als je een Amazon-account deelt met je partner—of andere mensen je Prime-login laat gebruiken, wil je misschien af ​​en toe een bestelling uit je geschiedenis verbergen. Op die manier bederft u de verrassing van een verjaardagscadeau niet, of zien uw kinderen iets wat ze niet zouden moeten zien bij het winkelen voor schoolbenodigdheden. Hier is hoe het te doen.

Inhoudsopgave

  • Hoe een bestelling op Amazon archiveren of verbergen
  • In plaats daarvan Amazon Household instellen

Een bestelling archiveren of verbergen op Amazon

Log in bij Amazon en klik op Retourneren & Bestellingen in de rechterbovenhoek.

Dit wordt weergegeven je een lijst met alle dingen die je de afgelopen drie maanden hebt besteld. Blader door de lijst totdat u de bestelling vindt die u wilt verbergen en klik op 'Bestellingsdetails bekijken'. Als je het niet ziet, gebruik dan de zoekbalk om het te vinden.

Voor het item dat u wilt verbergen, klikt u op “Bestelling archiveren.”

Klik vervolgens op “Bestelling archiveren” opnieuw. Alles wat je tegelijkertijd hebt besteld, wordt ook gearchiveerd.

Advertentie< br>

Als iemand nu naar de lijst met uw bestellingen kijkt, wordt deze niet weergegeven. Het is echter nog steeds toegankelijk in het orderarchief.

U kunt het openen op de pagina Gearchiveerde bestellingen van Amazon. Om het te vinden op de website van Amazon, ga naar Accounts & Lijsten > Rekening. Klik op de “Gearchiveerde bestellingen” knop op de pagina Uw account.

In plaats daarvan Amazon Household instellen

Het archiveren van bestellingen naar een weinig bekend gedeelte van de gebruikersinterface is eerlijk gezegd geen geweldige oplossing. Natuurlijk, het werkt, maar iemand die nieuwsgierig is, kan de bestelgegevens nog steeds gemakkelijk vinden. In plaats daarvan, als je Amazon Prime hebt, is er een veel betere oplossing: Amazon Household.

Met Amazon Household kun je je Prime-voordelen en digitale inhoud delen met een andere volwassene en maximaal vier tieners en kinderen. Dit betekent dat zowel jij als je partner je eigen Amazon-accounts kunnen hebben, elkaar geheime cadeaus kunnen bestellen en dezelfde gratis bezorgopties kunnen krijgen zonder voor een tweede Prime-account te betalen. Het delen van accounts is niet meer nodig.

Het betekent ook dat je je tienerkinderen hun eigen Amazon-accounts kunt instellen, zodat ze dingen kunnen bestellen met jouw goedkeuring, maar ze zullen niet in staat zijn om om je bestellijst te doorzoeken om te zien wat ze voor Kerstmis krijgen.

Als je een Amazon Household wilt opzetten, ga je naar de Amazon Household-pagina en volg je onze volledige uitleg.

LEES VOLGENDE

  • › Kun je een Amazon-bestelling uit je geschiedenis verwijderen?
  • › Wat is MIL-SPEC valbeveiliging?
  • › De computermap is 40: hoe de Xerox-ster het bureaublad heeft gemaakt
  • › Een gebruikte Mac of MacBook kopen? Controleer deze dingen voordat u koopt
  • › Hoe u uw Spotify Wrapped 2021 kunt vinden
  • › Functies versus formules in Microsoft Excel: wat is het verschil?
  • › 5 websites die elke Linux-gebruiker een bladwijzer zou moeten maken