Heeft u een hoesje nodig voor uw Apple Watch?

0
167
Danny Chadwick

< p>

Zoals bij alle Apple-apparaten is er een robuuste accessoiremarkt voor de Apple Watch. De meeste zijn bedoeld om uw nieuwe, dure toestel te beschermen tegen krassen en waterschade. Maar heb je eigenlijk wel een hoesje nodig voor je Apple Watch? Vrijwel zeker niet. Laten we eens kijken waarom.

Inhoudsopgave

Apple Watches zijn (letterlijk) sterker dan spijkers
Apple Watches zijn bedoeld voor gebruik in water
Mijn persoonlijke ervaring
Apple Watches zijn niet onoverwinnelijk
Wil je nog steeds een hoesje voor je Apple Watch?

Apple Watches zijn (letterlijk) sterker dan spijkers

Afhankelijk van het model gebruikt Apple Watch schermen die zijn gemaakt van Sapphire of Ion-X Glass. Beide zijn extreem duurzaam omdat ze worden gesmeed in ovens van 4000 graden en in flinterdunne, keiharde panelen worden gesneden. En in het geval van Ion-X, gedrenkt in kaliumzout om het glas verder te versterken.

Ondanks wat externe accessoirefabrikanten en verkopers van winkelkiosken zeggen, is het moeilijk om de Apple Watch te krassen . Toen het originele model in 2015 debuteerde, testte Consumer Reports het en ontdekte dat nagels het niet konden schaden. Er was een houweel voor nodig dat zo hard is als een steenboor om er zelfs maar een kras op te maken.

Orapruek/Shutterstock.com

Ongeveer tegelijkertijd produceerde CNET een video waarin werd beweerd het Series 1-model te vernietigen. Ze hebben het aan verschillende marteltesten onderworpen, waaronder het horloge over een kaasrasp laten lopen, het met een Microplane-rasp beuken en het met een keukenmes doorsnijden. Geen van deze veroorzaakte zichtbare krassen op het display van het horloge. Wat uiteindelijk het scherm vernietigde, was het laten vallen van een gietijzeren koekenpan van zeven pond op het arme ding.

Houd in gedachten dat CNET en Consumer Reports hun tests in 2015 hebben uitgevoerd op de allereerste Apple Watch. Dus, tenzij u denkt dat de kwaliteit van de volgende generaties van het apparaat is afgenomen (klinkt niet echt als Apple, toch?), kunt u er zeker van zijn dat uw model net zo goed tegen een stootje kan.

Apple Watches zijn bedoeld voor gebruik in het water

Anicka S/Shutterstock.com< /figuur>

Je denkt misschien dat je een hoesje voor je Apple Watch nodig hebt om hem te beschermen tegen waterschade. Integendeel, Apple heeft het horloge ontworpen om gedurende gematigde perioden in water te werken. Zorg ervoor dat u de functie Water Lock inschakelt voordat u in het zwembad of meer springt.

Bij de bovengenoemde marteltests van CNET werd het horloge onder stromend water gehouden, gedurende 10 minuten ondergedompeld en vervolgens gedurende dezelfde tijd gekookt. Het ergste gevolg van die tests was een waarschuwing voor hoge temperatuur toen ze het kookten.

Het is belangrijk om te onthouden dat de Apple Watch waterbestendig is, niet waterdicht. Je kunt hem dragen als het regent, in het zwembad tijdens het sporten en zelfs onder de douche. Apple raadt u echter aan om het niet bloot te stellen aan zeep of shampoo, omdat deze na verloop van tijd de waterbestendigheid verminderen. En je wilt je horloge absoluut niet dragen tijdens extreme activiteiten zoals duiken en waterskiën. Apple raadt je ook aan om het niet in een sauna te dragen.

Mijn persoonlijke ervaring

Danny Chadwick

Ik heb de afgelopen 19 maanden elke dag een Series 5 Apple Watch gedragen. In die tijd ben ik van de straten van Atlanta naar de prairies van Montana, de westelijke woestijnen van Utah en de stranden van Zuid-Californië geweest. Ik deed allerlei dingen die mogelijk mijn horloge zouden kunnen beschadigen. En ik heb er zelfs nooit aan gedacht om er een hoesje of zelfs een schermbeschermer voor te kopen.

Tijdens het onderzoeken van dit artikel was het eerste wat ik deed het horloge eraf halen, het uitschakelen en het op krassen inspecteren. Ik moest hard knijpen en het apparaat zo tegen het licht richten om microkrassen en deuken te vinden. Ze zijn er, maar ze zijn zo onbeduidend dat je ze helemaal niet kunt zien als het scherm is ingeschakeld.

Apple Horloges zijn niet onoverwinnelijk

Orapruek/Shutterstock.com

Het is waar dat mensen inderdaad hun Apple Watches krassen en beschadigen. Een mooie lange val op een tegelvloer, een flinke dreun tegen een deurblok, een ongelukkig incident met elektrisch gereedschap of een andere onvoorziene omstandigheid kan en kan heel goed je horloge breken. Maar de brute waarheid is dat als je paranoïde bent over dat soort dingen, je beter AppleCare kunt kopen dan een hoesje.

En ja, je zult veel video's online vinden waar mensen de grenzen van de Apple Watch testen, en soms breken ze ook. Maar het is belangrijk om in gedachten te houden dat die mensen opzettelijk proberen het apparaat te vernietigen. Bijna niets dat u online ziet dat schadelijk is voor een Apple Watch, is per ongeluk gebeurd of is gebeurd in een omgeving die u waarschijnlijk zult tegenkomen tijdens dagelijks gebruik (maar het is toch leuk om een ​​idee te hebben van de gadget's 8217;s limieten).

Wilt u nog steeds een hoesje voor uw Apple Watch?

Er zijn eigenlijk maar twee redenen waarom iemand een hoesje voor zijn Apple Watch zou moeten kopen. Een daarvan is bescherming tegen extreem ruige omstandigheden. En dan hebben we het over activiteiten zoals het kappen van bomen, het omgaan met bijtende stoffen of het gebruik van geavanceerde bewerkingsgereedschappen. Zelfs dan zou u zich meer zorgen moeten maken over het beschadigen van uw handen en huid voordat u uw horloge gebruikt. En onder deze omstandigheden is de kans groter dat u de band beschadigt dan het horloge zelf.

Als je regelmatig in dergelijke omstandigheden werkt, is het hoesje van de polsitani Apple Watch een goede keuze. Het absorbeert niet alleen schokken door stoten en vallen, maar beschermt het scherm ook tegen deuken en krassen.

< h3>Wristitani Apple Watch-band met schokbestendige, robuuste behuizing

Als u uw Apple Watch wilt beschermen tegen extreem zware omstandigheden, biedt de Wristitani Apple Watch-band volledige bescherming in verschillende kleuren.

Amazon

$ 19.98
$ 20.99 Bespaar 5%

De tweede reden is gewoon ijdelheid. Als je je Apple Watch wilt opknappen om jezelf er rijker of modieuzer uit te laten zien dan je in werkelijkheid bent, zijn er genoeg hoesjes die kunnen helpen. Maar om eerlijk te zijn, daar heb je alleen maar een knappe band voor nodig die de natuurlijke elegantie van het apparaat niet bederft.

Als je je Apple Watch het gevoel van luxe en klasse wilt geven, de EloBeth Apple Watch Band is waarschijnlijk wat je zoekt. Het geeft je horloge een elegante uitstraling die goed past bij een pak en stropdas. Bovendien ziet de roségouden kleuroptie er fantastisch uit bij een avondjurk.

EloBeth Apple Watch Band met hoesje

Als je naar een black-tie-evenement gaat, of er gewoon hip uit wilt zien in een pak, de EloBeth Apple Watch Band met Case past bij elke formele kleding.

Amazon

$ 36.88