CBSE klasse 10 hjemmevitenskap eksamensanalyse: Samlet oppgave vurdert som moderat vanskelig

0
150

CBSE gjennomførte klasse 10 hjemmevitenskapsoppgave 3. desember fra kl. 11.30 til 13.00. Fil.

The Central Board of Secondary Education (CBSE) gjennomførte termin 1 klasse 10 styreeksamen 2021-22 av Home Science i dag, dvs. 3. desember 2021, fra 11:30 til 13:00. Oppgavens emnekode er 064.

Spørsmålsoppgaven hadde tre seksjoner (del A, B og C). Det var ingen negativ karakter og hvert spørsmål hadde 1 karakter. Spørsmålene var kun basert på emnene nevnt i termin-1 CBSE-pensum. Spørsmålspapiret hadde en rekke spørsmål, inkludert MCQ, påstandsbegrunnelse og casestudiebaserte spørsmål.

Les |CBSE Class 10 Science Term 1 Exam Analysis: Alle spørsmål fra pensum, studentene synes at oppgaven er vanskelig

“Flertallet av studentene sa at oppgaven var tilfredsstillende. Noen av spørsmålene var søknadsbaserte og litt utfordrende. Men studentene klarte å fullføre oppgaven komfortabelt i tide. Totalt sett var det et godt strukturert og balansert papir.” sa Arti Chopra, rektor, Amity International School, Sector46, Gurugram.

I følge studentene var CBSE klasse 10 Home Science-oppgaven ikke veldig vanskelig, men det var ikke så lett at det kunne vært gjort komfortabelt. I følge studentene var CBSE Class 10 Home Science semester-1 eksamensoppgave som forventet. Noen elever syntes spørsmålene var veldig enkle og noen vanskelige. Det var blandede reaksjoner på denne artikkelen.

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med i kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

For alle de siste utdanningsnyhetene, last ned Indian Express-appen.

  • Indian Express-nettstedet har blitt vurdert GREEN for sin troverdighet og pålitelighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for deres journalistiske standarder.

© IE Online Media Services Pvt. Ltd