Samsung neemt het op tegen Motorola met $ 250 Galaxy A13 5G

0
127
Samsung

In het afgelopen jaar heeft Motorola een reeks apparaten gelanceerd die absoluut de smartphonemarkt van minder dan $ 300 domineren. Maar Samsung wil een stukje van de taart. Het nieuwste apparaat, de Galaxy A13 5G, kost slechts $ 250, maar biedt 5G-connectiviteit, een 90Hz-scherm en natuurlijk Samsung-cameratechnologie.

Ik moet dit apparaat vergelijken met de aankomende Moto G Power van Motorola, omdat het eerlijk gezegd erg op elkaar lijkt. Ze werken allebei op een batterij van 5.000 mAh, hebben een 6,5-inch 720p-scherm met een verversingssnelheid van 90 Hz en hebben een hoofdcamera van 50 MP, een macrolens van 2 MP en een dieptesensor van 2 MP.

Maar deze apparaten hebben opmerkelijke verschillen. Het belangrijkste is netwerken, terwijl de Galaxy A13 5G 5G-ondersteuning biedt (met sub-6-connectiviteit), de Moto G Power zit vast op langzamere 4G-banden. Bovendien draait de Galaxy A13 op een snellere MediaTek Dimensity 700-chip, hoewel de 5MP selfiecamera kleiner is dan de 8MP-lens van de Moto G Power.

Op papier lijkt het erop dat de Galaxy A13 5G is een solide apparaat voor mensen die snel netwerken en degelijke spelmogelijkheden willen voor een lage prijs. Maar de processor en 5G-modem vragen nogal wat stroom, dus de batterij zal waarschijnlijk niet langer meegaan dan de Moto G Power (die zogenaamd drie dagen meegaat als hij is opgeladen).

GERELATEERDMotorola's Moto G Pure-smartphone van $160 herdefinieert het woord 'budget'

Wat de camerakwaliteit betreft, laten we zeggen dat je moet wachten op een beoordeling. Samsung staat bekend om het bouwen van solide smartphonecamera's, maar de Galaxy A13 5G beslaat een andere markt dan zijn andere apparaten, dus we weten niet zeker hoe goed het zal werken.

Samsung zegt van wel& #8217;zal op 3 december beginnen met de verkoop van de Galaxy A13 5G in zijn webwinkel en bij AT&T. T-Mobile zal het apparaat in januari 2022 gaan verkopen. Helaas wordt de Moto G Power pas volgend jaar gelanceerd.

Galaxy A13 5G (beschikbaar op 3 december)

De Galaxy A13 5G heeft een MediaTek Dimensity 700-chip met sub-6 5G-mogelijkheden, een 90Hz-scherm en een 50MP-hoofdcameralens. Koop hem op 3 december voor $ 250.

Nu winkelen