INI CET 2022: Första omgången platstilldelningsplan släppt för januari 2022 batch

0
60

AIIMS INI CET PG platstilldelning: Första omgången av PG-platstilldelningsschemat för INI CET 2022 är tillgängligt på aiimsexams.ac.in. Fil.

All India Institute of Medical Sciences (AIIMS), New Delhi, har släppt första omgången PG-platstilldelningsschemat för Institute of National Importance Combined Entrance Test, INI CET 2022. Studenter kan kontrollera platstilldelningsschemat genom att besöka den officiella webbplatsen av AIIMS INI CET på aiimsexams.ac.in.

Rådgivningsproceduren kommer att påbörjas den 10 december. Schemat har släppts för MD, MS, DM och MDS-kurser. Kandidater kommer att kunna utnyttja urvalsalternativet för skenomgången från den 10 december till 12 december. Resultatet av platstilldelningen för skenomgången kommer att tillkännages den 14 december.

Läs |INI CET 2022 januarisession: Kontrollera detaljer om platstilldelningsprocessen, oavgjort kriterier

Den första omgången av INI CET 2022-rådgivning med fyllningsalternativet kommer endast att vara tillgänglig för kandidaterna den 15 och 16 december. Rådgivningsprocessen avslutas den 27 december.

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

Länken till portalen kommer endast att aktiveras för kvalificerade kandidater på “Min Sida”. Kandidater kan komma åt denna länk genom att logga in med de uppgifter som har använts för att fylla i tävlingen om ansökningsformulär och andra processer.

Genom INI CET 2022 kommer antagning att ges i välrenommerade institut som AIIMS, New Delhi och andra AIIMS belägna i Bhopal, Bhubaneshwar, Nagpur, Jodhpur, Patna, Raipur, Rishikesh, JIPMER Puducherry, NIMHANS Bengaluru, PGIMER Chandigarhrum, SCTIMST Trivandrum.< /p>

📣 Indian Express finns nu på Telegram. Klicka här för att gå med i vår kanal (@indianexpress) och hålla dig uppdaterad med de senaste rubrikerna

För alla de senaste utbildningsnyheterna, ladda ner Indian Express-appen.

  • Indian Express-webbplatsen har varit betygsatt GREEN för sin trovärdighet och pålitlighet av Newsguard, en global tjänst som betygsätter nyhetskällor för deras journalistiska standarder.

© IE Online Media Services Pvt. Ltd