Full vaksinasjon utilstrekkelig, trenger fortauskanter: regjeringen

0
53

Sivil luftfartsminister Jyotiraditya Scindia (PTI)

Med medlemmer i Lok Sabha uttrykker bekymring over den mulige virkningen av nye restriksjoner på turisme og sivil luftfart etter oppdagelsen av Omicron-varianten av Covid-19, sa sivil luftfartsminister Jyotiraditya Scindia under spørretimen torsdag at restriksjonene var nødvendige for å sikre sikkerheten til folk selv om de har fått begge dosene av vaksinasjonen.

«Dobbel vaksinasjon gir oss ikke 100 prosent immunitet. Det er fortsatt gjennombruddsinfeksjoner som finner sted til tross for dobbel vaksinasjon, og hvis gjennombruddsinfeksjoner finner sted til tross for dobbel vaksinasjon, kan ikke bare du selv bli svært hardt skadet, men du har også evnen til å spre sykdommen, sa Scindia, som svarte på et spørsmål av kongress-parlamentsmedlem Manish Tewari. “Derfor må vi ta skritt som sikrer sikkerheten til våre innbyggere i landet vårt, og det er grunnen til at regjeringen vår har tatt skritt….”

Da Tewari spurte hvorfor WHO og International Civil Aviation Organization (ICAO) ikke kan utvikle en minimumsoperasjonsprosedyre slik at dobbeltvaksinerte passasjerer ikke trenger å gå gjennom gjentatte RTPCR-tester når de reiser, sa Scindia at Covid-pandemien har ført til en situasjon i verden har ikke vært vitne til på 100 år. “Derfor er det vanskelig å si at WHO og ICAO bør gi mandat til en enhetlig regel for nasjoner over hele verden. Hver nasjon vil ta skritt i sin egen nasjonale interesse for å beskytte sitt folk. Vi må være respektfulle og klar over det,” sa han.

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med i kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

For alle de siste India-nyhetene, last ned Indian Express-appen.

  • Indian Express-nettstedet har blitt vurdert GREEN for sin troverdighet og pålitelighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for deres journalistiske standarder.