Facebook neemt Venmo over met nieuwe functie voor gesplitste betalingen

0
138
Facebook Messenger

< p>Facebook wil dat je Messenger gebruikt als een manier om geld te verzenden. De meeste mensen beschouwen Venmo als de go-to-app voor het verzenden van contanten, maar Facebook wil dat je Messenger gebruikt. Om u te overtuigen om de Messenger-functies voor het verzenden van geld uit te proberen, voegt het bedrijf een nieuwe functie voor gesplitste betalingen toe.

“Als je worstelt met het verdelen (en terugbetalen) van groepsdiners, gedeelde huishoudelijke uitgaven of zelfs de maandelijkse huur, wordt het binnenkort gemakkelijker. Volgende week beginnen we voor Messenger-fans in de VS met het testen van gesplitste betalingen, een gratis en snelle manier om de kosten van rekeningen en uitgaven te delen,” zegt het Messenger-team in een blogpost.

GERELATEERDVerdwijnende berichten verzenden in Facebook Messenger

Messenger biedt al enige tijd de mogelijkheid om mensen te betalen, zoals Facebook Pay in 2019 lanceerde, maar met de nieuwe functie kun je een groepschat maken en van veel mensen geld vragen voor een totaal. Het kan de betalingen gelijk verdelen of een bepaald bedrag van elke persoon vragen.

Facebook begint in de week van 6 december 2021 met het testen van de functie Split Payments in de VS. Wanneer het voor u beschikbaar is, moet u op de knop 'Aan de slag' klikken. in een groepschat of onder de Facebook Pay-sectie van de app. Van daaruit kun je een bedrag in dollars kiezen en of je het gelijk wilt verdelen (met of zonder jezelf) of specifieke bedragen voor elke persoon wilt selecteren.

Het klinkt handig genoeg, maar een groep mensen ertoe brengen om hun betalingsgegevens instellen via Messenger, zodat u deze functie kunt gebruiken, klinkt als meer hoofdpijn dan het waard is. De meeste mensen gebruiken de Cash-app, Apple Cash, Venmo of een andere betaalapp al, en het is onwaarschijnlijk dat ze een nieuwe gaan gebruiken omdat deze een unieke functie heeft.

GERELATEERD : De beste manieren om geld te verzenden met uw telefoon

LEES VOLGENDE

  • › De computermap is 40: hoe de Xerox-ster het bureaublad heeft gemaakt
  • › Wat is MIL-SPEC valbeveiliging?
  • › Hoe u uw Spotify Wrapped 2021 kunt vinden
  • › 5 websites die elke Linux-gebruiker zou moeten bookmarken
  • › Functies versus formules in Microsoft Excel: wat is het verschil?
  • › Cybermaandag 2021: beste technische deals