Den mest populära emojin 2021 passar perfekt i år

0
46
Unicode Consortium

< p>Precis som förra året har 2021 varit ett år fyllt av prövningar och utmaningar. Unicode-konsortiet har analyserat de mest använda emojierna under året, och vi använde alla glädjetårarna mycket mer än någon annan, vilket känns passande för vad 2021 var.

RELATERATUnicode 14.0 kommer med troll- och lågbatteriemoji

“Enligt data som samlats in av Unicode Consortium, den ideella organisation som ansvarar för digitaliseringen av världens språk, står Tears of Joy för över 5 % av all emojianvändning,” skrev  Jennifer Daniel, Unicode Emoji Subcommittee Chair, i ett blogginlägg.

Hjärt-emoji kom på andra plats för 2021, och sedan var det en brant avhopp innan de rullande skrattande emojierna på golvet . Här är den kompletta topp tio-listan över emojis enligt Unicode Consortium:

 1. 😂
 2. ❤️
 3. 🤣
 4. < li>👍

 5. 😭
 6. 🙏
 7. 😘
 8. 🥰
 9. 😍
 10. 😊

Totalt sett verkar känslan av emojin som erbjuds av 2021 vara kärlek och hopp. Vi grät glädjetårar och spred kärlek till våra vänner och nära och kära överallt. Den enda sorgliga emojin i topp tio kommer in på nummer fem, vilket målar upp året i en ganska positiv bild. Det är vettigt, eftersom många ställen hävde låsningarna och tillät människor att se sina vänner och nära och kära för första gången på länge.

Hur kommer 2022’s bästa emoji-lista se ut? Allt beror på hur 2022 ser ut som ett år.

LÄS NÄSTA

 • › 5 webbplatser varje Linux-användare bör bokmärka
 • › Funktioner kontra formler i Microsoft Excel: Vad är skillnaden?
 • › Cyber ​​Monday 2021: Bästa tekniska erbjudanden
 • › Hur du hittar din Spotify Wrapped 2021
 • › Vad är MIL-SPEC Drop Protection?
 • › Datormappen är 40: Hur Xerox Star skapade skrivbordet