De meest populaire emoji van 2021 past perfect bij dit jaar

0
60
Unicode Consortium

< p>Net als vorig jaar was 2021 een jaar vol beproevingen en uitdagingen. Het Unicode Consortium heeft de meest gebruikte emoji van het jaar geanalyseerd en we gebruikten allemaal veel meer tranen van blijdschap dan alle andere, wat past bij wat 2021 was.

GERELATEERDUnicode 14.0 arriveert met Troll en bijna lege batterij-emoji

“Volgens gegevens verzameld door het Unicode Consortium, de non-profitorganisatie die verantwoordelijk is voor het digitaliseren van de talen van de wereld, is Tears of Joy verantwoordelijk voor meer dan 5% van al het emoji-gebruik,” schreef Jennifer Daniel, voorzitter van de Unicode Emoji-subcommissie, in een blogpost.

Op de tweede plaats voor 2021 kwam de hartemoji, en toen was er een steile daling voordat de lachende emoji op de grond kwam . Hier is de volledige top tien van emoji's volgens het Unicode Consortium:

 1. 😂
 2. ❤️
 3. 🤣
 4. < li>👍

 5. 😭
 6. 🙏
 7. 😘
 8. 🥰
 9. 😍
 10. 😊

Over het algemeen lijkt het gevoel van de emoji die in 2021 wordt geboden, liefde en hoop te zijn. We huilden tranen van vreugde en betuigden liefde aan onze vrienden en geliefden overal. De enige trieste emoji in de top tien komt binnen op nummer vijf, wat het jaar in een behoorlijk positief beeld schetst. Dat is logisch, aangezien veel plaatsen de lockdown hebben opgeheven en mensen hun vrienden en geliefden voor het eerst sinds lange tijd weer kunnen zien.

Hoe zal de lijst met top-emoji's van 2022 eruitzien? Het hangt allemaal af van hoe 2022 er als jaar uitziet.

LEES VOLGENDE

 • › 5 websites die elke Linux-gebruiker zou moeten bookmarken
 • › Functies versus formules in Microsoft Excel: wat is het verschil?
 • › Cybermaandag 2021: beste technische deals
 • › Hoe u uw Spotify Wrapped 2021 kunt vinden
 • › Wat is MIL-SPEC valbeveiliging?
 • › De computermap is 40: hoe de Xerox-ster het bureaublad heeft gemaakt