Uw kind kan een Tesla voor u krijgen met de nieuwe Tesla Cyberquad ATV

0
78
Tesla

Tesla heeft stilletjes een volledig elektrische Cyberquad ATV voor kinderen aangekondigd, niet te verwarren met de full-size volwassen ATV die in 2019 werd getoond, en deze is nu beschikbaar om te kopen. Helaas betekent dit dat ouders die geduldig op de Cybertruck wachten, nog steeds pech hebben en dat uw kind misschien eerder een Tesla krijgt dan u.

De nieuwe Cyberquad for Kids wordt over 2-4 weken verzonden, dus sommige kopers zouden het voor de feestdagen kunnen krijgen, en het zal je $ 1.900 opleveren. Natuurlijk was onze eerste gedachte hoe gevaarlijk dit zou kunnen zijn, maar het lijkt erop dat Tesla de snelheid op een topsnelheid van 10 mph hield, perfect voor kinderen van acht jaar en ouder. Hier is een korte video vrijgegeven door Tesla om ouders (en kinderen) een idee te geven van wat ze kunnen verwachten. Spoiler: het ziet er fantastisch uit.

Zoals je kunt zien, is de Tesla Cyberquad ATV voor kinderen zeker klein, hoewel hij wel lijkt op de volledige -size model een paar jaar geleden geplaagd.

Kijkend naar de Cyberquad-productpagina, kan de elektrische ATV 5 mph, 10 mpg of 5 mph achteruit rijden. En ja, er is zelfs een remlicht-LED en dezelfde stijl LED-lichtbalk die op de Cybertruck wordt gebruikt. Daarnaast heeft de ATV voor kinderen een duurzaam stalen frame, verstelbare vering met hoogwaardige schijfremmen voor de veiligheid, en niet te vergeten een zacht gepolsterde stoel.

Tesla’s Cyberquad for Kids heeft een assortiment van 15 mijl per lading en duurt ongeveer 5 uur om volledig op te laden. De productpagina zegt dat het een gewichtscapaciteit van 150 lbs heeft, hoewel we ouders erop zien rijden in de video van Tesla hierboven. Onthoud dat het bereik zal variëren op basis van gewicht, snelheid en terreinomstandigheden.

Ik ben geen kind, maar ik wil er toch een. De Cyberquad for Kids is beschikbaar voor de lagere 48 staten, en je kunt de jouwe krijgen via de onderstaande link.

Tesla Cyberquad for Kids

Koop vandaag nog de nieuwe, volledig elektrische Tesla Cyberquad ATV voor kinderen, vanaf $ 1.900.

Nu winkelen