Tesla's nieuwste elektrische voertuig is voor kinderen

0
58
Tesla

Tesla lijkt voortdurend nieuwe voertuigen in de maak te hebben. In plaats van een nieuwe grote auto of vrachtwagen aan te kondigen, kondigde het bedrijf echter een gloednieuwe quad aan, speciaal ontworpen voor kinderen.

GERELATEERDTesla Bot uitgelegd: heb je een huishoudelijke robot nodig?

Doorgaans kondigt Tesla nieuwe voertuigen aan met veel tamtam, maar voor de nieuwe Cyberquad for Kids bracht het bedrijf stilletjes de $ 1.900 vierwielige ATV voor kinderen uit. In plaats van een groot evenement te houden, plaatste het bedrijf de quad gewoon op zijn website en zette hem te koop.

Ondanks de ingehouden aankondiging is de kindvriendelijke ATV al uitverkocht, dus de de vraag naar de elektrische terreinwagen van het bedrijf was zeker hoog genoeg.

Tesla beschrijft zijn nieuwe ATV als "Geïnspireerd door ons iconische Cybertruck-ontwerp, de vierwielige ATV heeft een volledig stalen frame, een gedempte stoel en verstelbare vering met schijfremmen achter en led-lichtbalken."

De ATV is ontworpen voor kleintjes van acht jaar en ouder. Het heeft een lithium-ionbatterij met een bereik van maximaal 24 mijl en een instelbare topsnelheid van 10 mph. De reden voor de “tot” is dat het gewicht van een rijder, het terrein en de snelheidsinstelling zullen veranderen hoe ver de ATV kan gaan op een enkele lading. Het duurt ongeveer vijf uur om volledig op te laden, dus er zal wat downtime zijn tussen de ritten.

GERELATEERD: Tesla Cybertruck-prijzen verdwijnen van site — Komt er een prijsstijging?

LEES VOLGENDE

  • › Cyber ​​Monday 2021: Beste Apple-deals
  • › Functies versus formules in Microsoft Excel: wat is het verschil?
  • › Hoe u uw Spotify Wrapped 2021 kunt vinden
  • › De computermap is 40: hoe de Xerox-ster het bureaublad heeft gemaakt
  • › Cybermaandag 2021: beste technische deals
  • › 5 websites die elke Linux-gebruiker een bladwijzer zou moeten maken