IGNOU forlenger søknadsfristen for UG, PG opptak juli 2021 økt

0
60

De interesserte kandidatene kan søke gjennom den elektroniske opptaksportalen for ODL-programmer — ignouadmission.samarth.edu.in. (fil)

IGNOU har forlenget siste dato for ny opptak for juli 2021-økten for ODL og online for bachelor- og postgraduate-programmer unntatt semesterbaserte programmer. Kandidatene kan nå søke frem til 7. desember. De interesserte kandidatene kan søke gjennom den elektroniske opptaksportalen for ODL-programmer — ignouadmission.samarth.edu.in.

Tidligere hadde universitetet forlenget fristen til 30. november. Søknadsfristen har blitt forlenget mange ganger i år.

Les |CET for UG, PG-kurs i sentrale universiteter som holdes gjennom NTA fra neste økt: UGC

Den ferske søkeren må opprette en ny registrering og sende inn alle detaljer og velge programmet han/hun ønsker å følge. Universitetet tilbyr programmer innen ulike disipliner på mastergrader, bachelorgrader, PG-diplom og diplom, PG-sertifikat- og sertifikatprogrammer, og verdsettelse/bevissthetsnivåer.

Fra den nåværende sesjonen 2021-22 har universitetet lansert mange interessante kurs for studenter så vel som profesjonelle. Fra jyotish til kulturstudier og å lære urdu til sanskrit sambhashan, kursene som ble introdusert i år berører steinene til mangfold og kreativitet.

 

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med i kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

For alle de siste utdanningsnyhetene, last ned Indian Express-appen.

  • Indian Express-nettstedet har blitt vurdert GREEN for sin troverdighet og pålitelighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for deres journalistiske standarder.

© IE Online Media Services Pvt. Ltd