Hur man streamar varje version av “How the Grinch Stole Christmas”

0
156
lev radin/Shutterstock.com< /figur>

Dr. Seuss älskade barnbok från 1957 How the Grinch Stole Christmas! har blivit en av julens viktigaste berättelser. Den har anpassats flera gånger i både animation och live-action. Så här kan du streama varje version av How the Grinch Stole Christmas!

Berättelsen om den griniga, julhatande varelsen som lär sig den sanna innebörden av säsongen efter att ha försökt sabotera högtiden i hälsosamma Whoville är en favorit bland flera generationer av barn och vuxna. Oavsett om du föredrar den klassiska animerade TV-specialen eller den senaste iscensatta musikalproduktionen, finns det en Grinch för dig.

Innehållsförteckning

Hur Grinchen stal julen! (1966)
How the Grinch Stole Christmas (2000)
The Grinch (2018)
The Grinch Musical (2020)

Hur Grinchen stal julen! (1966)

Spela upp video

Regisserad av den legendariske Looney Tunes-animatören Chuck Jones och med skräckikonen Boris Karloff som röst till både berättaren och Grinchen själv, har denna CBS-special sänts på TV varje år sedan premiären. Den introducerade också flera viktiga delar av Grinch-mytologin, inklusive karaktärens grönskande utseende och hans ledmotiv, “You’re a Mean One, Mr. Grinch.”

Den följdes av uppföljarna som inte har jultema Halloween Is Grinch Night och The Grinch Grinches the Cat in the Hat.

Hur Grinchen stal julen! streamar på Peacock ($4,99+ per månad). Klassikern (tillsammans med Halloween Is Grinch Night och The Grinch Grinches the Cat in the Hat) är också tillgänglig för digitalt köp ($8,99+) och uthyrning ($3,99+) på Amazon, iTunes, Google Play och andra butiker.

Titta på Peacock

How the Grinch Stole Christmas (2000)

Spela upp video

Den enda komedistjärnan med rätt sorts intensitet för att ta sig an Grinchen var Jim Carrey, som hade på sig lite oroande helkroppsproteser för att spela karaktären i Ron Howards live-action-anpassning. Howard kanaliserar lite av Tim Burton i sin skapelse av den ganska psykedeliska Whoville, och utökar Dr. Seuss enkla berättelse för att fylla i en långfilm. Oavsett om du tycker att det är förtjusande eller mardrömslikt, är Carreys version verkligen svår att glömma.

Annons

Strömmande How the Grinch Stole Christmas är tillgänglig för digitalt köp ($8,99+) och uthyrning ( $3,99+) på Amazon, iTunes, Google Play och andra butiker.

The Grinch (2018)

Spela upp video

Illumination, animationsstudion bakom Despicable Me-filmerna (liksom den tidigare Dr. Seuss-anpassningen The Lorax), skapade en lång animerad version som utökar historien på andra sätt än Ron Howards film, vilket ger den en ljusare, vänligare ton. Benedict Cumberbatch har en något mer dämpad inställning till sin prestation som Grinch, och filmens designkänsla är ljusare och gosigare än i tidigare versioner. Publiken svarade bra, vilket gjorde The Grinch till den mest inkomstbringande semesterfilmen genom tiderna.

The Grinch strömmar på Hulu + Live TV (64,99 USD/månad) och är tillgänglig för digitala köp (+8,99 USD) och uthyrning ($3,99+) på Amazon, iTunes, Google Play och andra butiker.

Se på Hulu + Live TV

The Grinch Musical (2020)

Historien om Grinchen anpassades först till en scenmusikal 1994, och i december 2020 gjorde NBC den till nätverkets senaste “live” musikalisk sändning—även om pandemirelaterade restriktioner krävde att den spelades in i förväg utan en personlig publik. Glee-stjärnan Matthew Morrison spelar Grinchen tillsammans med Denis O’Hare och Booboo Stewart som olika versioner av Grinchens hund Max.

Produktionen innehåller låtar som ursprungligen skapades för olika versioner av berättelsen, inklusive specialen från 1966, filmen från 2000 och scenmusikalen (plus några aktuella skämt om aktuella händelser).

The Grinch Musical streamas på Peacock (gratis med annonser eller $4,99+ per månad eller $49,99+ per år).

Se på Peacock Reser du bort från ditt hemland den här säsongen och vill fortfarande streama dina julfavoriter? Om du stöter på geografiska begränsningar för regionspecifikt innehåll, överväg att använda ett VPN. Det är faktiskt ganska enkelt. Vi rekommenderar att du använder ExpressVPN. Bara ladda ner och installera det, anslut till en server som finns i ditt hemland, så bör du ha tillgång till ditt vanliga strömmande innehåll. LÄS NÄSTA

  • › De 10 bästa klassiska julfilmerna att streama just nu
  • › 10 julskräckfilmer att titta på för en kuslig semester
  • › Cyber ​​Monday 2021: Bästa Apple-erbjudanden
  • › Hur du hittar din Spotify Wrapped 2021
  • › Datormappen är 40: Hur Xerox Star skapade skrivbordet
  • › Cyber ​​Monday 2021: Bästa tekniska erbjudanden
  • › Funktioner kontra formler i Microsoft Excel: Vad är skillnaden?
  • › 5 webbplatser varje Linux-användare bör bokmärka