Horoskop idag, 1 december 2021: Väduren, Skorpionen, Kräftan och andra tecken – kontrollera astrologiska förutsägelser

0
84

Horoskop idag, 1 december 2021: Stenbocken, Oxen, Jungfrun och andra tecken — kontrollera astrologisk förutsägelse

VÄDUR (21 mars – 20 april)

Tryck på på jobbet och i kärlek, men inse att om du försöker utöva onödig press på partners, kommer det förmodligen att återhämta sig på dig. Det är mycket bättre att vara tyst charmig och sött övertygande. Du kanske till och med vill experimentera med lite försiktig manipulation bakom kulisserna.

ÖXEN (21 april – 21 maj)

Du måste fortfarande se till att du inte blir tagen för given, och aldrig så försiktigt kan du börja höja din profil i ett viktigt förhållande. Kom dock ihåg att dina attityder färgas av hur du vill att saker ska vara, snarare än hur de är.

GEMINI (22 maj – 21 juni)

Ett sätt att förbättra din förmåga att tjäna pengar kan vara att koppla upp dig till den senaste tekniken. Men välgörenhet går också upp på agendan, och det är omöjligt att se om du kommer att hamna i rött eller svart. Det som verkligen betyder något är att du känner att du har gjort ditt för en bättre värld.

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

CANCER (22 juni – 23 juli)

Utvecklingar som kommer att dyka upp på ett helt oväntat sätt kan helt förändra din uppskattning av en speciell person. Du kan tvingas till att ompröva en hel rad känslomässiga åtaganden. Det enda du kan klara dig utan är ännu mer personliga komplikationer.

Toppnyheter just nu

Klicka här för mer

LEO (24 juli – aug. 23)

Om du fortfarande känner dig under personlig press beror det på att du har fastnat i en tidsförskjutning som förmodligen relaterar till vad som hände för en månad sedan, eller ännu längre. Du måste inse att det nuvarande ögonblicket är ett idealiskt ögonblick för att lägga alla ånger bakom dig för gott.

JUNGFU (24 augusti – 23 september)< /h2>

Obehagliga eller utmanande planetariska aspekter tjänar ett användbart syfte och tvingar dig att vara lite mer beslutsam. Du bör inse att även om ditt mest omhuldade mål uppenbarligen är utom räckhåll för tillfället, finns det många ‘näst bästa’ som är inom räckhåll.

VÅGEN (24 september – 23 oktober)

Det kan vara konstigt att höra det, men någons motstånd mot dina planer kan faktiskt ha gjort dig en tjänst. Under de senaste veckorna har du börjat hitta dina fötter. Det viktigaste nu är din insikt om att känslomässiga relationer genomsyrar alla aspekter av mänsklig aktivitet, inklusive arbete.

SKORPIOEN (24 okt. – 22 nov.)

Du bör koncentrera dig på att skapa en bättre atmosfär på jobbet och uppmuntra till trevligare förhållanden överallt. Om ditt jobb involverar människor snarare än saker, är du redo att göra mycket bra. Visa kollegor att du bryr dig om deras intressen och att allt borde vara bra.

SKITTAR (23 nov. – 22 dec.)

Du verkar fortfarande gå igenom en något störd känslomässig situation, och ett fokus för uppmärksamheten verkar vara ekonomiskt. Ett sätt att må bättre är helt enkelt att gå ut och köpa lite godsaker till dig själv! Dessutom kan du betala för att någon annans drömmar ska gå i uppfyllelse.

STENBOCK (23 dec. – 20 januari)< /h2>

Dina stjärnor går igenom en spännande fas. Effekten kan vara att skjuta dig tillbaka till ditt känslomässiga förflutna precis när du trodde att du hade drivits in i framtiden! Ta ingenting för givet och titta på underbara löften med en stor nypa salt.

< /p>

VATTUMANNEN (21 januari – 19 februari)

Förvänta dig inte att förstå allt som sägs och görs i dag. Faktum är att om du tror att du vet vad som händer, så är det något allvarligt fel. Använd denna värdefulla tid för att gå vidare med alla sysselsättningar som kräver underbar, djup och färgstark fantasi.

FISKAR (20 februari – 20 mars)

Detta är ett fantastiskt ögonblick för en plats av extravagans. Det spelar ingen roll om du spenderar en liten summa kontanter eller en stor hög. Vad som är viktigt är att du skapar en känsla av välbefinnande och välstånd och sprider så mycket välvilja som möjligt.

📣 Indianen Express finns nu på Telegram. Klicka här för att gå med i vår kanal (@indianexpress) och håll dig uppdaterad med de senaste rubrikerna

För alla de senaste horoskopnyheterna, ladda ner Indian Express-appen.

  • Indian Express-webbplatsen har varit betygsatt GREEN för sin trovärdighet och pålitlighet av Newsguard, en global tjänst som betygsätter nyhetskällor för deras journalistiska standarder.

© IE Online Media Services Pvt. Ltd