Hoe je elke versie van 'How the Grinch Stole Christmas' kunt streamen

0
67
lev radin/Shutterstock.com< /figuur>

Dr. Seuss's geliefde kinderboek uit 1957, How the Grinch Stole Christmas! is een van de essentiële verhalen van de kersttijd geworden. Het is meerdere keren aangepast in zowel animatie als live-action. Zo kun je elke versie van How the Grinch Stole Christmas streamen!

Het verhaal van het knorrige, kersthatende wezen dat de ware betekenis van het seizoen leert na een poging om de vakantie in gezond Whoville is een favoriet van meerdere generaties kinderen en volwassenen. Of je nu de voorkeur geeft aan de klassieke geanimeerde tv-special of de meest recente geënsceneerde muzikale productie, er is een Grinch voor jou.

Inhoudsopgave

Hoe de Grinch Kerstmis stal! (1966)
Hoe de Grinch Kerstmis stal (2000)
The Grinch (2018)
De Grinch Musical (2020)

Hoe de Grinch Kerstmis stal! (1966)

Video afspelen

Deze CBS-special, geregisseerd door de legendarische Looney Tunes-animator Chuck Jones en met horroricoon Boris Karloff in de hoofdrol als de stem van zowel de verteller als de Grinch zelf, is sinds de première elk jaar op tv uitgezonden. Het introduceerde ook een aantal belangrijke elementen van de Grinch-mythologie, waaronder het groene uiterlijk van het personage en zijn themalied 'You're a Mean One, Mr. Grinch'. p>

Het werd gevolgd door de vervolgen Halloween Is Grinch Night en The Grinch Grinch the Cat in the Hat die geen kerstthema hebben.

Hoe de Grinch kerstmis heeft gestolen! streamt op Peacock ($ 4,99+ per maand). De klassieker (samen met Halloween Is Grinch Night en The Grinch Grinch the Cat in the Hat) is ook beschikbaar voor digitale aankoop ($ 8,99+) en verhuur ($ 3,99+) bij Amazon, iTunes, Google Play en andere verkooppunten.

Bekijk Peacock

How the Grinch Stole Christmas (2000)

Video afspelen

De enige comedy-ster met de juiste soort intensiteit om de Grinch aan te pakken, was Jim Carrey, die een paar licht verontrustende protheses voor het hele lichaam aantrok om het personage te spelen in de live-action-adaptatie van Ron Howard. Howard channelt een beetje Tim Burton in zijn creatie van de nogal psychedelische Whoville, waarbij hij het eenvoudige verhaal van Dr. Seuss uitbreidt om er een speelfilm van te maken. Of je het nu heerlijk of nachtmerrieachtig vindt, de versie van Carrey is zeker moeilijk om te vergeten.

Advertentie

Hoe de Grinch Stole Christmas wordt gestreamd, is beschikbaar voor digitale aankoop ($ 8,99+) en verhuur ( $ 3,99+) bij Amazon, iTunes, Google Play en andere verkooppunten.

The Grinch (2018)

Video afspelen

Illumination, de animatiestudio achter de Despicable Me-films (evenals de vorige Dr. Seuss-bewerking The Lorax), creëerde een lange animatieversie die het verhaal op verschillende manieren uitbreidt dan de film van Ron Howard, waardoor het een lichtere, vriendelijkere toon. Benedict Cumberbatch brengt een iets meer ingetogen benadering van zijn optreden als de Grinch, en het ontwerpgevoel van de film is helderder en knuffeliger dan in eerdere versies. Het publiek reageerde goed, waardoor The Grinch de meest winstgevende vakantiefilm aller tijden is.

The Grinch streamt op Hulu + Live TV ($ 64,99/maand) en is beschikbaar voor digitale aankoop ($ 8,99+) en verhuur ($ 3,99+) bij Amazon, iTunes, Google Play en andere verkooppunten.

Bekijk op Hulu + Live TV

The Grinch Musical (2020)

Het verhaal van de Grinch werd in 1994 voor het eerst verfilmd tot een musical en in december 2020 maakte NBC het tot de nieuwste 'live' van het netwerk. muzikale uitzending, hoewel pandemiegerelateerde beperkingen vereisten dat het vooraf werd opgenomen zonder persoonlijk publiek. Glee-ster Matthew Morrison speelt de Grinch naast Denis O’Hare en Booboo Stewart als verschillende versies van de Grinch's hond Max.

De productie bevat nummers die oorspronkelijk zijn gemaakt voor verschillende versies van het verhaal, inclusief de special uit 1966, de film uit 2000 en de toneelmusical (plus enkele up-to-date actuele grappen).

De Grinch Musical wordt gestreamd op Peacock (gratis bij advertenties of $ 4,99+ per maand of $ 49,99+ per jaar).

Kijk op Peacock Reist u dit seizoen weg van uw eigen land en wilt u toch uw kerstfavorieten streamen? Als je geografische beperkingen op regiospecifieke inhoud tegenkomt, overweeg dan om een ​​VPN te gebruiken. Het is eigenlijk best makkelijk. We raden aan om ExpressVPN te gebruiken. Download en installeer het gewoon, maak verbinding met een server in uw eigen land en u zou toegang moeten hebben tot uw normale streaming-inhoud. LEES VOLGENDE

  • › De 10 beste klassieke kerstfilms om nu te streamen
  • › 10 kersthorrorfilms om naar te kijken voor een griezelige vakantie
  • › Cyber ​​Monday 2021: Beste Apple-deals
  • › Hoe u uw Spotify Wrapped 2021 kunt vinden
  • › De computermap is 40: hoe de Xerox-ster het bureaublad heeft gemaakt
  • › Cybermaandag 2021: beste technische deals
  • › Functies versus formules in Microsoft Excel: wat is het verschil?
  • › 5 websites die elke Linux-gebruiker een bladwijzer zou moeten maken