De nieuwe look van Microsoft Office is er

0
117
Microsoft

Microsoft is een paar maanden geleden begonnen met het testen van een nieuwe gebruikersinterface voor Office. De nieuwe look en feel sluit beter aan bij Windows 11 en vindt nu zijn weg naar alle gebruikers van Office 365 en Office 2021.

GERELATEERD: Dit is wat er is Nieuw in Microsoft Office 2021 (en hoeveel het kost)

Een van de eerste aanpassingen die je zult opvallen, is de lintbalk, die een meer afgerond uiterlijk had, vergelijkbaar met de rest van Windows 11. Het zal de manier waarop je de functionaliteit van de balk gebruikt niet veranderen, maar het zorgt ervoor dat de vlaggenschipsoftware van Microsoft past bij de rest van het besturingssysteem.

Microsoft

Buiten de afgeronde look heeft Microsoft het ook zo gemaakt dat Office overeenkomt met de lichte en donkere modus die je momenteel gebruikt voor het besturingssysteem. Niets is erger dan een app die in de lichte modus draait wanneer uw pc op donker is ingesteld, dus deze update lost dat probleem op en zorgt ervoor dat het thema van Office opgaat in de rest van Windows.

GERELATEERDWindows 11 bijwerken

U kunt de nieuwe look daadwerkelijk in- en uitschakelen, afhankelijk van uw voorkeuren. Er staat binnenkort een megafoon aan de bovenkant van het scherm en als u hierop klikt, verandert de nieuwe look in de oude.

Advertentie

Deze update is voor Windows 11-gebruikers, dus als u& #8217;Office draait op een Windows 10 of oudere machine, je zult niets nieuws merken.

Al met al is het een kleine update, maar het is wel nodig één, omdat het oude Office eruitzag in combinatie met alle afgeronde hoeken in Windows 11. Nu ziet Office er meteen thuis uit.

GERELATEERD: LibreOffice vs. Microsoft Office: hoe werkt het?

LEES VOLGENDE

  • › De computermap is 40: hoe de Xerox-ster het bureaublad heeft gemaakt
  • › Hoe u uw Spotify Wrapped 2021 kunt vinden
  • › Cybermaandag 2021: Beste Apple-deals
  • › Cybermaandag 2021: beste technische deals
  • › 5 websites die elke Linux-gebruiker een bladwijzer zou moeten maken
  • › Functies versus formules in Microsoft Excel: wat is het verschil?