De beste iPhone-app van Apple van 2021 is Toca Life World

0
61
Apple

Allerlei bedrijven brengen hun beste lijsten voor apps uit. Google heeft onlangs zijn beste Android-app aangekondigd, en nu heeft Apple dat gevolgd door Toca Life World aan te kondigen als zijn beste iPhone-app van 2021.

GERELATEERDBalance is de beste app van 2021, volgens Google

Apple zegt: “Tien jaar na zijn App Store-debuut, Toca Life World herhaalt meesterlijk de kunst van spelen en zelfexpressie voor kinderen.” Als je kinderen deze app nog niet hebben gedownload, is het absoluut tijd, want dit is een behoorlijk speciale eer.

Naast de beste iPhone-app, eerde Apple de video-editor LumaFusion van LumaTorch als de beste iPad-app. Het bedrijf zei: “LumaFusion heeft videobewerking sneller, minder intimiderend en draagbaarder gemaakt voor videomakers op elk niveau.”

Voor Mac-gebruikers zei Apple dat Craft de beste applicatie van 2021 was Apple beschreef de app als volgt: “Craft creatief maakte efficiëntie en artisticiteit mogelijk via een notebook met schijnbaar onbeperkte mogelijkheden.”

De sportstreaming-app DAZN won de eer van beste Apple TV-app en Carrot Weather won de beste Apple Watch-app.

Advertentie

Wat de games betreft, ging League of Legends: Wild Rift van Riot Games naar huis de beste iPhone-game-eer. Op iPad was MARVEL Future Revolution de beste game van Apple.

Er zijn nog tal van andere prijzen uitgereikt door Apple, dus zorg ervoor dat je de lijst bekijkt om alle apps te zien die je misschien wilt hebben om op je apparaten te downloaden als je dat nog niet hebt gedaan.

GERELATEERD: 14 tips en trucs voor Apple TV Remote die je moet weten

LEES VOLGENDE

  • › De computermap is 40: hoe de Xerox-ster het bureaublad heeft gemaakt
  • › Cybermaandag 2021: beste technische deals
  • › 5 websites die elke Linux-gebruiker een bladwijzer zou moeten maken
  • › Hoe u uw Spotify Wrapped 2021 kunt vinden
  • › Functies versus formules in Microsoft Excel: wat is het verschil?
  • › Cybermaandag 2021: Beste Apple-deals