Wyze Cam Web Viewer komt eindelijk aan, maar het is (nog?) niet gratis

0
168
Wyze

In oktober kondigde Wyze aan dat het eindelijk webview-ondersteuning voor camera's zou leveren, iets wat eigenaren al jaren wilden, en nu is het er. De openbare bètaversie van Wyze webview is live voor iedereen, zodat gebruikers live camerabeelden en -opnames kunnen bekijken vanuit elke webbrowser, maar het kost je geld.

Zoals verwacht is de Wyze Cam webview-functie alleen beschikbaar op bepaalde apparaten met een Cam Plus-abonnement. Aangezien de meeste mensen echter al het tarief van $ 1,99 per maand (per camera) betalen voor alle extra functies, waaronder onbeperkte videolengte, bewegingsmeldingen en meer, wordt Cam Plus nog aantrekkelijker door een andere geweldige optie met webview te krijgen.

Gebruikers kunnen de livestream en opgenomen video's van hun Wyze Cam bekijken vanuit elke webbrowser met de bèta. We vinden het leuk dat het niet alleen een live kijker is, maar ons ook toegang geeft tot alle opgenomen video's.

Wyze

Als je nog geen Cam Plus-abonnement hebt geprobeerd, is dit waarschijnlijk een goed moment inschrijven. Dat gezegd hebbende, is het vermeldenswaard dat de Wyze Cam-webviewer in de toekomst een gratis functie voor iedereen kan zijn. Het bedrijf bevestigde dat het beschikbaar is als een Cam Plus-bèta terwijl ze hun kosten beoordelen, dus het zou later voor iedereen beschikbaar kunnen zijn.

En hoewel het onwaarschijnlijk is dat deze uitstekende functie gratis wordt aangeboden, is een zo bewegen zou niet helemaal uit de toon vallen voor Wyze. Ze bieden al wat gratis cloudopslag via de cloudservers van Amazon en zijn een van de meest betaalbare camera-opties die er zijn.

Probeer hoe dan ook de Wyze Cam webview-bèta nu, en we zullen moet afwachten of het uiteindelijk gratis wordt.