Windows 11 kommer snart att få aktivitetsfältsklockor på flera bildskärmar

0
70
Microsoft

Microsoft har tillkännagett Windows 11 Insider Preview Build 22509, och den för med sig några välbehövliga förbättringar i aktivitetsfältet och startmenyn, inklusive att visa klockan på flera skärmar.

RELATERATWindows 11:s nya klockapp hjälper dig att få jobbet gjort

Det första som fångade vårt öga med den här uppdateringen är att tid och datum nu kommer att visas på aktivitetsfälten på de andra monitorerna. För närvarande visar Windows 11 bara datum och tid på huvudskärmen, vilket bara är ett av många problem som plågar aktivitetsfältet i Windows 11. Även om företaget har en väg att gå för att få aktivitetsfältet att fungera lika bra som Windows 10’s, är det fortfarande ett steg i rätt riktning.

Uppdateringen innehåller också några korrigeringar för aktivitetsfältet, inklusive att göra det så att ikonerna Start, Sök, Uppgiftsvy, Widgets och Chatt inte längre är oväntat stora när systemskalningen är inställd på 125%.

Windows 11 Insider Preview Build 22509 innehåller också ett alternativ på Start-menyn för att snabbt komma åt inställningar och välja mellan “Fler stift” eller “Fler rekommendationer” layout. Beroende på hur du vill använda din Start-meny kan snabbare åtkomst till dessa alternativ vara praktiskt.

RELATERATHur man använder Windows Skärmläsaren

För Narrator-användare har Microsoft förbättrat webbupplevelsen med funktionen aktiverad. “Vi har arbetat på en samling förbättringar av webbsurfandet med Microsoft Edge och Narrator. Specifikt bör det nu gå snabbare att skriva i redigeringsfält, när du navigerar runt på webben ges mer användbar information, och slutligen kommer du att få en mer konsekvent navigeringsupplevelse med Berättare,” sa Microsoft i ett blogginlägg.

Annons

Några fler mindre ändringar och korrigeringar av appen Inställningar kommer att rensa upp i Windows 11-upplevelsen.

Den nya uppdateringen kommer till Utvecklingskanal för Windows Insiders, vilket innebär att den kommer att nå alla Windows 11-användare någon gång i framtiden. Först måste den ta sig till andra förhandsgranskningskanaler, och när Microsoft känner att den är redo för bästa sändningstid, kommer den ut i releaseversionen av Windows 11.

< p>RELATERAT: Hur man växlar mellan utvecklar- och betakanaler i Windows 11

LÄS NÄSTA

  • › Cyber ​​Monday 2021: Bästa Apple-erbjudanden
  • › Hur du hittar din Spotify Wrapped 2021
  • › Datormappen är 40: Hur Xerox Star skapade skrivbordet
  • › Cyber ​​Monday 2021: Bästa PC-erbjudanden
  • › 5 webbplatser varje Linux-användare bör bokmärka
  • › Cyber ​​Monday 2021: Bästa tekniska erbjudanden