Thorwaldsson inte jävig: ”Ovanligt stor insikt”

0
52

Statsminister Magdalena Andersson anser inte att uppdraget åt ståljätten SSAB gör näringsminister Karl-Petter Thorwaldsson jävig i sin nya roll, rapporterar DI. Valet av ny näringsminister hyllas samtidigt av H2 Green Steels ordförande, finansmannen Harald Mix. – Han har en ovanligt stor insikt i gruvindustrin, stålindustrin och basindustrin generellt, säger han. Nyheten du läste här kommer från Omni Ekonomi, som är Omnis systerapp för affärsläsare. Omni Ekonomi ger Sveriges bästa bevakning av börs-, bolags- och marknadsnyheter. Omnis läsare erbjuds nu att läsa Omni Ekonomi gratis i vinter (två månader, värde 318 kronor). Erbjudandet är helt utan förpliktelser, det blir ingen automatisk förlängning och du behöver inte ange något kreditkortsnummer. Erbjudandet gäller endast dig som inte har nyttjat prova-på-erbjudande från Omni Ekonomi tidigare.