Nothing Ear 1 Review: ze komen nu in het zwart

0
136

Beoordeling: 8/10 ?

 • 1 – Absoluut heet afval
 • 2 – Sorta lauwe vuilnis
 • 3 – Sterk gebrekkig ontwerp
 • 4 – Enkele voordelen, veel nadelen
 • 5 – Aanvaardbaar imperfect
 • 6 – Goed genoeg om in de uitverkoop te kopen
 • 7 – Geweldig, maar niet de beste in zijn soort
 • 8 – Fantastisch, met enkele voetnoten
 • 9 – Zwijg en neem mijn geld
 • 10 – Absoluut Design Nirvana

Prijs: $99 Nu kopen Justin Duino

Niets, geleid door Carl Pei van de bekendheid van OnePlus, lanceerde de Ear 1-oordopjes tot een hoop fanfare en hype. Het bedrijf richtte zijn marketingcampagne op zijn samenwerking met Teenage Engineering en het transparante ontwerp van het product, maar hoe klinken ze? Ik ben hier om je te vertellen dat ze verdomd goed zijn.

Dit is wat we leuk vinden

 • Extreem comfortabel
 • < li>Automatisch afspelen/pauzeren

 • Draadloos opladen

En wat we niet doen

 • Grote oplaadcassette
 • Geen Bluetooth-multipoint
 • Gemiddelde transparantiemodus

Voordat we naar de volledige recensie gaan , Ik moet er rekening mee houden dat ik het originele witte model van de Nothing Ear 1 gedurende het grootste deel van een maand en de zwarte speciale editie-colorway ongeveer twee weken heb getest. Deze recensie is een samenvatting van mijn tijd met beide modellen, aangezien functionaliteit en functies identiek zijn.

Daarnaast hebben we in totaal vier verschillende paren van de Nothing Ear 1s getest. De eerste twee (waaronder een pre-productiemodel), getest door Cameron Summerson, werden geplaagd door bugs. De twee eenheden die ik heb geprobeerd, met de nieuwste firmware, werken bijna foutloos. Andere recensenten merkten op het moment van lancering bugs op in de software, maar de meeste lijken te zijn verholpen.

Inhoudsopgave

< blockquote class="moka_autotoc">

Fit & Feel: verrassend comfortabel
Geluidskwaliteit en functies
Het oplaaddoosje kan beter
Moet je de Nothing Ear 1 kopen?

Fit en gevoel: verrassend comfortabel

Op het eerste gezicht is het enige dat de Ear 1 onderscheidt van de massa echte draadloze oordopjes (TWE's) het doorzichtige ontwerp. De vormfactor van oordopjes en stuurpen met siliconen tip is iets dat je tegen bijna elke prijs zult vinden nadat het populair is geworden door Apple's AirPods.

Maar haal de oordopjes uit hun oplaadcassette en het duurt niet lang voordat je je realiseert hoe licht elke knop is. Met een gewicht van slechts 4,7 g zijn ze 0,7 g lichter dan de AirPods Pro (elk 5,4 g). Hoewel dat op papier niet veel lijkt, kan het comfort tijdens het dragen van de Ear 1s niet worden overtroffen.

1 of 2
Justin Duino
Justin Duino

De oren van iedereen zijn anders, maar de mijne worden meestal ongelooflijk pijnlijk na het dragen van oordopjes voor meer dan twee uur achter elkaar. Het is een probleem dat ik heb met de Google Pixel Buds A-Series, Sony WF-1000XM4 en bijna alles van Samsung en Apple. Ik weet niet of het het gewicht is of het kleinere ontwerp, maar ik heb geen probleem met de Nothing Ear 1.

GERELATEERDGoogle Pixel Buds A-Series Review: Android's AirPods

Deze lange tijd kunnen dragen wordt geholpen door een solide levensduur van de batterij. Niets stelt dat de Ear 1s ongeveer 5,7 uur luistertijd zou moeten hebben met een gecombineerde 34 uur met behulp van de 570mAh-batterij van de case (met actieve ruisonderdrukking (ANC) uitgeschakeld). Die schattingen zijn teruggebracht tot 4 uur luistertijd en 24 uur met de oplaadcassette met ANC ingeschakeld.

Uit mijn tests blijkt dat dit redelijk goed is. Ik kreeg maar één keer de melding dat de batterij bijna leeg was, en het was op een dag dat ik maar een of twee keer opstond van mijn bureau, ANC was ingeschakeld en de meeste tijd speelde muziek.

Geluidskwaliteit en functies

De Nothing Ear 1 klinkt vergelijkbaar of iets beter dan wat je zou verwachten van een paar TWE's van $ 100. Verwacht geen wonderen voor deze prijs, maar de 11,6 mm-drivers bieden heldere audio, bas die niet overweldigend is en solide midden- en lage tonen.

Dat zijn ze niet gaat de oordopjes van $ 200- $ 300 verslaan, maar de Ear 1's houden hun mannetje.

1 van 3
Justin Duino
Justin Duino
Justin Duino

Helaas is er geen manier om de EQ op de Nothing Ear 1 te verfijnen. Het bedrijf heeft verschillende equalizermodi waaruit je kunt kiezen, maar ze zijn vrij algemeen en niet-beschrijvend. Ze omvatten Balanced, More Treble, More Bass en Voice. Ik heb mijn eenheden voor de meeste van mijn tests in de gebalanceerde modus gehouden.

GERELATEERDWat is de transparantiemodus en hoe werkt het in een koptelefoon?

Met de Ear 1-app, beschikbaar voor Android en iPhone, kun je de beperkte EQ-instellingen, aanraakbedieningen en andere functies aanpassen. Zoals met de meeste begeleidende apps, zul je het waarschijnlijk gebruiken om wijzigingen aan te brengen aan je hoofdtelefoon wanneer je ze voor het eerst koppelt en daarna nooit meer openen, behalve om te controleren op firmware-updates.

Wat betreft aanraakbedieningen, je vindt geen fysieke knoppen op de oordopjes. In plaats daarvan zijn er drie verschillende tikfuncties die u moet onthouden. Dubbeltikken speelt en pauzeert audio, driemaal tikken springt naar het volgende nummer (of kan worden geconfigureerd om terug te gaan naar een vorig nummer), en tikken en ingedrukt houden door de ruisonderdrukkingsmodi (Ruisonderdrukking, Transparantie en Uit).

De oordopjes hebben ook in-ear-detectie, wat betekent dat ze je muziek automatisch afspelen of pauzeren wanneer je de Ear 1s in- of uitdoet. Je hoort een piep elke keer dat je de oordopjes indoet als je de functie ingeschakeld laat.

1 van 5

Als iemand die vóór deze recensie dagelijks met de AirPods Pro reed, ben ik teleurgesteld over de transparantiemodus op de Ear 1s. Hoewel de ruisonderdrukkingsmodus voldoende is om achtergrondgeluid buiten te houden, versterkt de transparantiemodus alles op een zeer onnatuurlijk klinkende manier. Het klinkt bijna alsof iemand een audioclip heeft genomen, de versterking heeft verhoogd en de niveaus gelijk heeft gemaakt, zodat alles dichtbij en veraf op hetzelfde volume werd afgespeeld.

Ik denk dat de transparantiemodus kan worden verbeterd via software-updates, omdat de drie high-definition microfoons die zijn ingebouwd in het uiteinde van de oortjes van de Ear 1 uitstekend zijn. Niemand met wie ik sprak klaagde over de geluidskwaliteit, en verschillende mensen complimenteerden zelfs de stemisolatie, zelfs als er achtergrondgeluiden van laag tot gemiddeld volume waren, zoals stromend water.

Er zijn echter enkele aardigheden die ontbreken in de Nothing Ear 1 . De eerste is dat er geen ondersteuning voor virtuele assistenten is op Android of iPhone. Dit betekent dat je Google Assistant, Alexa of Siri niet kunt oproepen door op een van de oordopjes te tikken.

De tweede is dat er geen ondersteuning is voor Bluetooth Multipoint, ondanks dat er Bluetooth 5.2. Hoewel je de oordopjes aan meerdere apparaten kunt koppelen, moet je de Ear 1s loskoppelen van het ene apparaat voordat ze verbinding kunnen maken en audio van een ander kunnen afspelen. Het proces duurt slechts een paar seconden, maar er is geen onmiddellijke omschakeling.

En tot slot ondersteunt de Nothing Ear 1 alleen AAC- en SBC-audiocodecs. Het gebrek aan ondersteuning van aptX en LDAC betekent dat de kwaliteit op Apple-apparaten keihard moet zijn, maar kwaliteit en prestaties op Android kunnen een hit worden, afhankelijk van waar je muziek of films vandaan streamt.

De oplaadcase kan beter

Mijn grootste klacht met de Nothing Ear 1 heeft eerlijk gezegd betrekking op de oplaadcassette. Er is niets per se mis mee, maar het is irritant groot. Het is dikker, breder en groter dan bijna elke TWE-oplaadcase die ik bezit.

Als Nothing een tweede generatie oordopjes levert, zou ik hopen op een fysiek kleinere behuizing. Ik denk dat een deel van het huidige ontwerp en formaat is om het transparante ontwerp van de Ear 1 te laten zien, maar de coolheidsfactor verdwijnt snel wanneer je deze in je zak probeert te gooien.

1 van 4
Justin Duino
Justin Duino
Justin Duino
Justin Duino

Wat fijn is, is dat het hoesje Qi draadloos opladen ondersteunt (zelfs als het 2,5 uur duurt om het op deze manier op te laden). Volgens Nothing verkort het aansluiten van een USB-C-kabel deze tijd tot 52 minuten, maar het gemak van het gewoon laten vallen van de case op een draadloze oplader (of zelfs een MagSafe-oplader, zie de laatste foto) terwijl je aan een bureau zit, is goed de extra tijd waard.

Moet je de Nothing Ear 1 kopen?

Justin Duino

< p>Ik zal het moeilijk vinden om de Nothing Ear 1 niet aan te bevelen aan iedereen die op zoek is naar een solide en kostenefficiënt paar TWE's. De meeste oordopjes van $ 99 bieden misschien een vergelijkbare geluidskwaliteit, maar niets heeft deze volgepakt met functies zoals draadloos opladen en ANC die niet altijd te vinden zijn voor deze prijs. Combineer dat met hoe comfortabel de Ear 1's zijn, en ik denk dat ik deze duurdere opties overneem.

De Ear 1 black edition wordt op 13 december 2021 rechtstreeks te koop aangeboden via de website van Nothing's. , om 6 uur ET/3 uur PT voor $ 99.

Beoordeling: 8/10 Prijs: $ 99 Nu kopen

Dit is wat we leuk vinden

 • Extreem comfortabel
 • Automatisch afspelen/pauzeren
 • Draadloos opladen

En wat we Niet doen

 • Grote oplaadcassette
 • Geen Bluetooth-multipoint
 • Gemiddelde transparantiemodus