Nothing Ear 1 recension: They Now Come in Black

0
126

Betyg: 8/10 ?

 • 1 – Absolut hett sopor
 • 2 – Sorta Ljummet sopor
 • 3 – Starkt felaktig design
 • 4 – Vissa fördelar, många nackdelar
 • 5 – Acceptabelt ofullkomlig
 • 6 – Tillräckligt bra för att köpa på rea
 • 7 – Utmärkt, men inte bäst i klassen
 • 8 – Fantastiskt, med några fotnoter
 • 9 – Håll käften och ta mina pengar
 • 10 – Absolut design Nirvana

Pris: 99 USD Köp nu

Justin Duino

Ingenting, ledd av Carl Pei från OnePlus-berömdheten, lanserade Ear 1-öronsnäckorna till ett gäng fanfar och hype. Företaget fokuserade sin marknadsföringskampanj på sitt partnerskap med Teenage Engineering och produktens transparenta design, men hur låter de? Jag är här för att berätta att de är ganska bra.

Här är vad vi gillar

 • Extremt bekväma
 • < li>Automatisk uppspelning/paus

 • Trådlös laddning

Och vad vi inte gör

 • Stort laddningsfodral
 • Ingen Bluetooth-multipunkt
 • Mediokert transparensläge

Innan du hoppar in i hela recensionen , Jag bör notera att jag testade den vita originalmodellen av Nothing Ear 1 under större delen av en månad och den svarta specialutgåvans colorway i ungefär två veckor. Denna recension är en summering av min tid med båda modellerna eftersom funktionalitet och funktioner är identiska.

Dessutom har vi testat totalt fyra olika par av Nothing Ear 1s. De två första (som inkluderade en förproduktionsmodell), testade av Cameron Summerson, plågades av buggar. De två enheterna som jag har provat med den senaste firmwaren har fungerat nästan felfritt. Andra granskare noterade buggar i programvaran vid tidpunkten för lanseringen, men de flesta av dem verkar ha blivit klämda.

Innehållsförteckning

< blockquote class="moka_autotoc">

Fit och känsla: överraskande bekväm
Ljudkvalitet och funktioner
Laddningsfodralet kan bli bättre
Ska du köpa Nothing Ear 1?

Passform och känsla: Förvånansvärt bekväm

Vid första anblicken är det enda som får Ear 1 att sticka ut från mängden av äkta trådlösa hörsnäckor (TWE) den genomskinliga designen. Den silikonformade öronsnäckan och skaftformfaktorn är något du hittar till nästan varje prisklass efter att ha blivit populärt av Apples AirPods.

Men ta ut öronsnäckorna ur laddningsfodralet så tar det inte lång tid innan du inser hur lätt varje knopp är. De kostar bara 4,7 g och är 0,7 g lättare än AirPods Pro (5,4 g vardera). Även om det inte verkar vara så mycket på pappret, när du bär Ear 1s, kan komforten inte slås.

1 av 2
Justin Duino
Justin Duino

Allas öron är olika, men mina brukar få otroligt ont efter att ha haft öronproppar i mer än två timmar i sträck. Det är ett problem jag har med Google Pixel Buds A-Series, Sony WF-1000XM4 och nästan allt från Samsung och Apple. Jag vet inte om det är vikten eller den mindre designen, men jag har inget sådant problem med Nothing Ear 1.

RELATERATGoogle Pixel Buds A-Series recension: Androids AirPods

Att kunna bära dessa under långa perioder underlättas av solid batteritid. Ingenting säger att Ear 1s ska hålla dig i ungefär 5,7 timmars lyssningstid med sammanlagt 34 ​​timmar med fodralets 570 mAh batteri (med aktiv brusreducering (ANC) avstängd). Dessa uppskattningar minskas till 4 timmars lyssningstid och 24 timmar med laddningsfodralet med ANC påslaget.

Från mina tester är det här ganska perfekt. Jag fick bara meddelandet om lågt batteri en gång, och det var en dag som jag bara reste mig från skrivbordet en eller två gånger, ANC var aktiverat och musik spelade under större delen av den tiden.

Ljudkvalitet och funktioner

Nothing Ear 1 låter i paritet eller något bättre än vad du kan förvänta dig av ett par $100 TWEs. Förvänta dig inga mirakel vid det här priset, men 11,6 mm-drivrutinerna erbjuder tydligt ljud, bas som inte är överväldigande och solida mellan- och lågnivåer.

Det är de inte kommer att slå $200-$300 öronsnäckor, men Ear 1s håller sig.

1 av 3
Justin Duino
Justin Duino
Justin Duino

Tyvärr finns det inget sätt att finjustera EQ på Nothing Ear 1. Företaget inkluderar flera equalizer-lägen som du kan välja mellan, men de är ganska generiska och icke-beskrivande. De inkluderar Balanced, More Treble, More Bass och Voice. Jag behöll mina enheter i balanserat läge under större delen av mina tester.

RELATERATVad är transparensläge och hur fungerar det i hörlurar?

Ear 1-appen, tillgänglig för Android och iPhone, låter dig justera de begränsade EQ-inställningarna, pekkontroller och justera andra funktioner. Som med de flesta kompletterande appar kommer du sannolikt att använda den för att göra ändringar i dina hörlurar när du först kopplar ihop dem och sedan aldrig öppnar dem igen förutom för att leta efter firmwareuppdateringar.

När det gäller pekkontroller, du hittar inga fysiska knappar på hörsnäckorna. Istället finns det tre olika tryckfunktioner som du måste komma ihåg. Dubbeltryckning spelar upp och pausar ljud, trippeltryckning hoppar till nästa låt (eller kan konfigureras för att gå tillbaka till en tidigare låt), och tryckning och håll ned blandar genom brusreduceringslägena (brusreducering, transparens och av).

Hörsnäckorna har också in-ear-detektion, vilket innebär att de automatiskt spelar upp eller pausar din musik när du sätter i eller tar ut Ear 1s. Du kommer att höra ett sus varje gång du sätter i hörsnäckorna om du låter funktionen vara aktiverad.

1 av 5

Som någon som dagligen körde AirPods Pro före den här recensionen är jag besviken på Transparency-läget på Ear 1s. Även om brusreduceringsläget gör ett tillräckligt jobb för att hålla ute bakgrundsljud, förstärker Transparency-läget allt på ett väldigt onaturligt sätt. Det låter nästan som om någon tog ett ljudklipp, vred på förstärkningen och utjämnade nivåerna så att allt nära och fjärran spelades upp med samma volym.

Jag tror att Transparency-läget kan förbättras via mjukvaruuppdateringar eftersom de tre högupplösta mikrofonerna inbyggda i änden av Ear 1:s skaft är utmärkta. Ingen som jag pratade med klagade på ljudkvaliteten, och flera personer komplimerade till och med röstisoleringen även när det var låg till medelvolym bakgrundsljud som rinnande vatten.

Det finns dock några finesser som saknas i Nothing Ear 1. Den första är att det inte finns något stöd för virtuell assistent på Android eller iPhone. Det betyder att du inte kommer att kunna ringa upp Google Assistant, Alexa eller Siri genom att trycka på någon av hörsnäckorna.

Det andra är att det inte finns stöd för Bluetooth Multipoint, trots att den har Bluetooth 5.2. I grund och botten, medan du kan para ihop knopparna till flera enheter, måste du koppla bort Ear 1s från en enhet innan de kan ansluta och spela upp ljud från en annan. Processen tar bara ett par sekunder, men det finns ingen omedelbar växling.

Och slutligen, Nothing Ear 1 stöder bara AAC- och SBC-ljudkodekar. Avsaknaden av stöd för aptX och LDAC innebär att kvaliteten bör vara stenhård på Apple-enheter, men kvalitet och prestanda på Android kan få en hit beroende på var du streamar musik eller filmer från.

Laddningsfodralet kunde vara bättre

Mitt största klagomål med Nothing Ear 1 är ärligt talat relaterat till laddningsfodralet. Det är nödvändigtvis inget fel med den, men den är irriterande stor. Den är tjockare, bredare och högre än nästan alla TWE-laddningsfodral jag äger.

Om inget levereras med andra generationens hörsnäckor, skulle jag hoppas på ett fysiskt mindre fodral. Jag tror att en del av den nuvarande designen och storleken är att visa upp Ear 1’s transparenta design, men svalfaktorn försvinner snabbt när du försöker slänga dessa i fickan.

1 av 4
Justin Duino
Justin Duino
Justin Duino
Justin Duino

Det som är bra är att fodralet stöder trådlös Qi-laddning (även om det tar hela 2,5 timmar att ladda det på detta sätt). Enligt Nothing minskar den här tiden till 52 minuter att koppla in en USB-C-kabel, men bekvämligheten av att bara släppa fodralet på en trådlös laddare (eller till och med en MagSafe-laddare, se sista bilden) när du sitter vid ett skrivbord är bra värt den extra tiden.

Ska du köpa Nothing Ear 1?

Justin Duino

< p>Jag kommer att ha svårt att inte rekommendera Nothing Ear 1 till alla som letar efter ett solidt och kostnadseffektivt par TWE. De flesta öronsnäckor för 99 USD kan erbjuda liknande ljudkvalitet, men ingenting har fyllt dessa med funktioner som trådlös laddning och ANC som inte alltid finns till det här priset. Kombinera det med hur bekväma Ear 1s är, så tror jag att jag kan ta över dessa dyrare alternativ.

Ear 1 black edition säljs direkt från Nothings webbplats den 13 december 2021 , kl. 06.00 ET/3.00 PT för 99 USD.

Betyg: 8/10 Pris: 99 USD Köp nu

Här är vad vi gillar

 • Extremt bekväm
 • Automatisk uppspelning/paus
 • Trådlös laddning

Och vad vi Gör det inte

 • Stort laddningsfodral
 • Ingen Bluetooth-multipunkt
 • Mediokert transparensläge