Hoe u uw Spotify Wrapped 2021 kunt vinden

0
248

Terwijl het jaar ten einde loopt, heeft de populaire streamingdienst Spotify gelanceerd Wrapped 2021. Je kunt terugkijken naar de nummers, artiesten en podcasts waar je het afgelopen jaar het meest naar hebt geluisterd en ze delen met vrienden.

Wat Is Spotify Wrapped 2021?

Spotify Wrapped is een jaarlijkse functie die statistieken toont over je luistergewoonten van de afgelopen twaalf maanden. Het benadrukt de artiesten, liedjes, genres en podcasts waar je het meest naar hebt geluisterd. Het is een geweldige manier om terug te kijken op het jaar en je muzieksmaak te delen met vrienden.

Voor persoonlijke resultaten heb je een Spotify-account nodig, maar alle anderen kunnen een meer algemene versie van 2021 Verpakt op Spotify's website. De website toont de beste podcasts en muziek op het platform van het afgelopen jaar.

GERELATEERD: Hoe u Spotify-afspeellijsten kunt 'blenden' met uw vrienden en familie

Hoe u uw Spotify Wrapped kunt vinden 2021

Je kunt je Wrapped 2021-resultaten alleen bekijken met de Spotify-app voor iPhone, iPad en Android. Als het je niet begroet bij het openen van de app, kun je zoeken naar “spotify:special:2021” van het tabblad Zoeken.

Dit brengt je naar de Wrapped 2021-bestemmingspagina. Tik op “Zie hoe je luisterde in 2021” om te beginnen.

Advertentie

Vanaf hier kun je #8217; ik kijk naar een Instagram Story-achtige carrousel met kaarten. Muziek begint te spelen en je wordt door een aantal categorieën geleid om je luistergewoonten te laten zien. Tik op het scherm links of rechts om vooruit of achteruit door de kaarten te bladeren.

Onderaan elke kaart staat een “Deel dit verhaal” knop. Tik hierop als je de huidige kaart met je vrienden op sociale media wilt delen. Alleen een statische afbeelding van de infographic van de kaart wordt gedeeld, niet de videoclip.

Selecteer het socialemediaplatform waarmee je je Spotify Wrapped 2021-resultaten wilt delen.

< /p>

Het andere dat u wilt bekijken, zijn de “Your Top Songs” afspeellijst. Deze vind je ook op de Wrapped landingspagina. Het zijn je 100 meest beluisterde nummers van het afgelopen jaar.

Wrapped is een leuke functie en het is een van de beste redenen om Spotify te verkiezen boven andere streamingdiensten.

GERELATEERD: 6 Geweldige Spotify-functies die u zou moeten gebruiken

LEES VOLGENDE

  • › 5 websites die elke Linux-gebruiker een bladwijzer zou moeten maken
  • › Cybermaandag 2021: beste pc-deals
  • › 12 basis Excel-functies die iedereen zou moeten kennen
  • › Cybermaandag 2021: beste technische deals
  • › De computermap is 40: hoe de Xerox-ster het bureaublad heeft gemaakt
  • › Cybermaandag 2021: Beste Apple-deals