Elke 'Matrix'-film streamen

0
50
ex_artist/Shutterstock.com

Terwijl het publiek zich klaarmaakt om terug te keren naar de wereld van The Matrix, is dit het perfecte moment om de Wachowski's opnieuw te bezoeken. baanbrekende sci-fi visie, die enorm invloedrijk blijft. Hier leest u hoe u elke film in The Matrix-franchise kunt streamen.

Inhoudsopgave

< p>The Matrix
The Matrix Reloaded
The Matrix Revolutions
The Animatrix

GERELATEERD: De beste actiefilms op Netflix in 2021

The Matrix

Video afspelen

De broers en zussen Lana en Lilly Wachowski putten uit invloeden uit stripboeken, cyberpunk, vechtsportfilms, anime en meer om deze historische actiefilm te creëren. Keanu Reeves speelt Neo, een schijnbaar gewone kantoormedewerker die ontdekt dat hij in een computersimulatie leeft en in feite de uitverkoren redder van de mensheid is. Vrijheidsstrijders Morpheus (Laurence Fishburne) en Trinity (Carrie-Anne Moss) laten Neo de ware aard van het universum zien en helpen hem het sinistere computerprogramma dat bekend staat als Agent Smith (Hugo Weaving) neer te halen.

The Matrix wordt gestreamd op HBO Max ($ 9,99+ per maand) en Hulu ($ 6,99+ per maand).

Bekijk op HBO Max Bekijk op Hulu

The Matrix Reloaded< /h2>

Video afspelen

Het tweede deel in de originele Matrix-trilogie brengt Neo, Morpheus en Trinity terug, die nu vrij zijn van de machines’ controle en toegewijd aan het bevrijden van de rest van de mensheid. Terwijl dodelijke robots de bevrijde mensen naderen’ bolwerk, Neo en Trinity keren terug naar de Matrix om de waarheid over zijn oorsprong en functies te achterhalen. Ondertussen gaat Agent Smith schurkenstaten en ontsnapt in de echte wereld.

The Matrix Reloaded wordt gestreamd op HBO Max ($ 9,99+ per maand) en Hulu ($6,99+ per maand).

Bekijk op HBO Max Watch op Hulu

GERELATEERD: De beste sci-fi-films op Amazon Prime Video in 2021

The Matrix Revolutions

Video afspelen

De originele Matrix-trilogie wordt afgesloten met een laatste confrontatie tussen Neo en Agent Smith over het lot van zowel de Matrix als de echte wereld. Neo, Trinity, Morpheus en hun bondgenoten vechten om het leven van zowel mensen als machines te behouden en proberen een stabiel evenwicht te creëren. Ze moeten vechten in zowel de realiteit als de simulatie om te voorkomen dat Agent Smith alles vernietigt.

Advertentie

The Matrix Revolutions wordt gestreamd op HBO Max ($ 9,99+ per maand) en Hulu ($ 6,99+ per maand) .

Bekijk op HBO Max Bekijk op Hulu

The Animatrix

Video afspelen

Uitgebracht tussen de tweede en derde Matrix-film, deze geanimeerde anthologiefilm met korte verhalen die zich afspelen in de wereld van The Matrix. De Wachowski's rekruteerden meesterfilmmakers uit de animatiewereld, waaronder veel makers van de Japanse anime die hen inspireerden. Neo en Trinity verschijnen kort, maar The Animatrix is ​​vooral gericht op nieuwe personages die door de wereld van de computersimulatie moeten navigeren.

De Animatrix wordt gestreamd op HBO Max ($ 9,99+ per maand).

Kijk op HBO Max The Best Streaming Devices 2021 Best Streaming Device Overall Roku Streaming Stick 4K (2021) Amazon

$ 29,99
$ 49,99 Bespaar 40%

Beste budgetstreamingapparaat Fire TV Stick Lite (2020) Amazon

$ 17.99
$ 29,99 Bespaar 40%

Beste Roku-streamingapparaat Roku Ultra (2020) Amazon

$ 85.39
$ 99,99 Bespaar 15%

Beste Fire TV-apparaat Fire TV Stick 4K (2018) Amazon

$ 24.99
$ 49,99 Bespaar 50%

Beste Google TV-apparaat Chromecast met Google TV (2020) Nu winkelen Beste Android TV-apparaat NVIDIA SHIELD Pro (2019) Amazon

$ 199.99
& nbsp;

Beste Apple TV-apparaat Apple TV 4K (2021) Amazon

$ 169.98
$ 179.00 Bespaar 5%

LEES NEXT

  • & rsaquo; Hoe u ervoor kunt zorgen dat Chrome minder RAM gebruikt
  • › Cybermaandag 2021: beste pc-deals
  • › 5 websites die elke Linux-gebruiker een bladwijzer zou moeten maken
  • › Cybermaandag 2021: Beste Apple-deals
  • › De computermap is 40: hoe de Xerox-ster het bureaublad heeft gemaakt
  • › Cybermaandag 2021: beste technische deals