Du kan ansöka om att testa framtida Xbox-funktioner just nu

0
47

Microsoft letar efter en handfull Xbox-fans som vill testa framtida Xbox funktioner genom sina Alpha- och Skip-Ahead Insiders-program. Om du är intresserad av att se vad som kommer till Xbox i framtiden kan du ansöka direkt.

RELATEDFå de senaste Xbox-funktionerna före alla andra med Insider-programmet

Enligt Microsoft är “Alpha and Skip-Ahead-ringar, Alpha och Alpha Skip-Ahead ‘bara för inbjudningar’ ringar som får builds tidigare än resten av Insider-ringarna. Båda ringarna kan ta emot funktioner som ännu inte har släppts till andra ringar.” I grund och botten kommer du att få mycket tidigare versioner än andra spelare, så du kommer att kunna prova funktioner före alla andra.

Vem som helst kan ansöka om att gå med i antingen Alpha- eller Skip-Ahead Insiders-programmen, men bara ett utvalt antal Xbox-spelare kommer att få en inbjudan att gå med. “Vi delar inte med oss ​​av specifika detaljer, men vi tittar på en mängd olika faktorer som inskickad feedback av hög kvalitet, deltagande i uppdrag/enkäter och att spela spel. Ännu viktigare är att vi väljer användare som låter oss veta att de är intresserade av att delta,” säger Microsoft om vem som får gå med.

Om du är intresserad av att gå med och förstår att Microsoft söker feedback om dessa nya funktioner kan du starta Xbox Insider Hub på din konsol. Därifrån väljer du “Aktiviteter” och scrolla ner och välj “Gå med i nya ringar.” Fyll i undersökningen och vänta och se om Microsoft väljer dig.

Självklart kommer du att testa mycket tidiga versioner på din konsol, så det kan finnas några problem som dyker upp. Om du vill ha en helt smidig upplevelse på din Xbox är det bättre att hålla fast vid releasebyggen. Men om du förstår riskerna kan detta vara ett roligt sätt att testa framtiden för Xbox.

RELATERAT: Microsoft sätter “värderade kunder” före Xbox Scalpers

LÄS NÄSTA

  • › 5 webbplatser varje Linux-användare bör bokmärka
  • › Så här får du Chrome att använda mindre RAM
  • › Datormappen är 40: Hur Xerox Star skapade skrivbordet
  • › Cyber ​​Monday 2021: Bästa tekniska erbjudanden
  • › Cyber ​​Monday 2021: Bästa Apple-erbjudanden
  • › Cyber ​​Monday 2021: Bästa PC-erbjudanden