De Beste Slimme Thermostaten van 2021

0
190
Saklakova/Shutterstock.com

Inhoudsopgave

Waar moet je op letten bij een Slimme Thermostaat in 2021
Algemeen de beste Slimme Thermostaat : ecobee SmartThermostat
Beste budget slimme thermostaat: Amazon slimme thermostaat
Beste slimme thermostaat voor Google Home: Google Nest Learning Thermostat
Beste slimme thermostaat voor Apple Homekit: ecobee3 lite slimme thermostaat
Beste Slimme Thermostaat voor Alexa: Amazon Slimme Thermostaat


Fijne vakantie! Dit artikel maakt deel uit van onze Cadeaugids voor de feestdagen 2021, waar u de beste aanbevelingen van How-To Geek, LifeSavvy en Review Geek kunt vinden om u te helpen het perfecte cadeau te kiezen voor iedereen op uw lijst!

Waar u in 2021 op moet letten bij een Slimme Thermostaat

Een slimme thermostaat kopen is een verrassend ingewikkeld proces. Je hebt niet alleen tientallen geweldige producten om uit te kiezen, maar je moet er ook voor zorgen dat je toekomstige aankoop compatibel is met je huidige slimme huisconfiguratie.

Als een slimme thermostaat het eerste deel van je verbonden huis wordt, is dat minder een probleem. Pak een van de onderstaande op en je bent klaar om te rocken. Als je echter al een slim ecosysteem van lampen, sloten en apparaten hebt samengesteld, is het laatste wat je wilt een slimme thermostaat die niet goed past bij je uitrusting.

Gelukkig kunnen de meeste slimme thuissystemen de best verkopende slimme thermostaten van vandaag effectief integreren. Of je nu een fervent Alexa-gebruiker bent, dol bent op Google Assistant of een onderling verbonden Apple Home aan het samenstellen bent, je kunt er zeker van zijn dat er een product is met je naam erop.

Meer smart home-ecosysteem, moet u ook rekening houden met een aantal andere factoren. Wilt u zich bezighouden met C-wire installatie? Sta je open voor het toevoegen van extra sensoren aan je huis? Heb je een slimme thermostaat met ingebouwde microfoons en speakers nodig?

Als u een duur product kiest, betekent dit meestal dat u alle toeters en bellen krijgt, maar niet elk huis heeft elke functie nodig. Een budgetoptie is misschien meer dan genoeg voor wat je nodig hebt, want sommige staan ​​zelfs paraat met premiumaanbiedingen.

Het vinden van de juiste slimme thermostaat is sterk afhankelijk van je huidige opstelling, maar sommige producten staan ​​voorop. en-schouders boven de concurrentie. Dit zijn de vijf beste slimme thermostaten die momenteel beschikbaar zijn op basis van prestaties, prijzen en gebruiksgemak.

Beste slimme thermostaat in het algemeen: ecobee SmartThermostat

ecobee

Pros

 • ✓ Alexa ingebouwd
 • ✓ Compatibel met de meeste smart home-ecosystemen
 • ✓ Extra functionaliteit met een SmartCamera

Nadelen

 • ✗ Duur

Hoewel hij wat aan de dure kant is, is de ecobee SmartThermostat met Voice Control elke cent waard. Met Amazon Alexa ingebouwd in het product en compatibiliteit met Google Assistant, SmartThings en Apple HomeKit, past ecobee's premium slimme thermostaat perfect in zowat elk smart home-ecosysteem op de markt.

< p>Naast zijn universele compatibiliteit, heeft de SmartThermostat verschillende functies die je in andere producten niet ziet. In het bijzonder kan het, indien geconfigureerd met het optionele SmartCamera- en Haven-abonnement, uw HVAC-systeem automatisch pauzeren wanneer deuren of ramen worden geopend, wat leidt tot een gerapporteerde jaarlijkse besparing van 26% op uw airconditioningkosten.

Dankzij Dankzij de ingebouwde Alexa-functionaliteit kun je instellingen ook wijzigen via spraakopdrachten, zelfs zonder een ander smarthome-apparaat. Het is een krachtige functie waarmee je eenvoudig de prestaties van je thermostaat kunt optimaliseren.

Met zijn indrukwekkende functionaliteit, gestroomlijnd ontwerp en verrassend eenvoudig installatieproces, zou het moeilijk zijn om een ​​betere slimme thermostaat te vinden. De initiële prijs is fors, maar u zult dit meer dan goedmaken door elk jaar opnieuw te besparen op uw verbruik.

Beste Slimme Thermostaat

ecobee Slimme Thermostaat

Hoewel het een beetje duur is, zal de ecobee SmartThermostat je een enorme jaarlijkse besparing op je energierekening opleveren.

Amazon

$ 199.00
$ 249.00 Bespaar 20%

Best Budget Smart Thermostaat: Amazon Slimme Thermostaat

Amazon

Pros

 • ✓ Betaalbaar
 • ✓ Minimalistisch ontwerp
 • ✓ Geoptimaliseerde prestaties met Alexa Hunches

Nadelen

 • ✗ Geen ingebouwde spraakbediening
 • ✗ Vereist een C-wire of voedingsadapter

Laat je niet misleiden door het lage prijskaartje, de Amazon Smart Thermostat kan bij de beste in de branche hangen. Hoewel de thermostaat een nieuwkomer is in de smart home-arena, heeft Amazon gebruik gemaakt van meer dan 130 jaar ervaring door hem te bouwen op het Honeywell Home-platform.

De Amazon Smart Thermostat is meer dan alleen betrouwbaar en betaalbaar, want 8217; er is veel functionaliteit verpakt in het knappe apparaat. Het product is officieel Energy Star-gecertificeerd, wat betekent dat u gemiddeld $ 50 per jaar op uw energierekening kunt besparen. Bovendien maakt de Alexa-compatibiliteit het gemakkelijk om de temperatuur aan te passen wanneer u niet thuis bent.

Beter nog, Alexa Hunches kan de temperatuur automatisch voor je aanpassen op basis van je voorkeuren. Of je nu thuis bent, op je werk bent of op het punt staat in slaap te vallen, Alexa kan de temperatuur van je huis aanpassen zonder veel input van jouw kant.

Het grootste nadeel van Amazon Smart Thermostat is de vereiste C-wire of voedingsadapter, wat het installatieproces uitdagender maakt. Als je echter al een C-draad hebt geïnstalleerd, is het eenvoudig om de Amazon Slimme Thermostaat aan de gang te krijgen door een paar snoeren aan te sluiten, wat een groot deel van het installatiewerk uit handen neemt.

Iedereen in de markt voor een capabele slimme thermostaat die de bank niet kapot maakt, zou veel slechter kunnen doen dan de nieuwste uitvinding van Amazon.

Beste goedkope slimme thermostaat

Amazon Slimme Thermostaat

Aangeboden tegen een verrassend betaalbare prijs, verpakt de Amazon Slimme Thermostaat in verschillende premium functies die doorgaans gereserveerd zijn voor hoogwaardige producten.

Amazon

$ 59.99

Best Slimme Thermostaat voor Google Startpagina: Google Nest Learning Thermostat

Google

Pros

 • ✓ Automatisch plannen en programmeren
 • ✓ Krachtige Nest-app
 • ✓ Nest Blaadje-pictogram wanneer optimale instellingen in gebruik zijn

Nadelen

 • ✗ Duur

Het zou geen verrassing moeten zijn, maar de beste slimme thermostaat voor Google Home wordt gemaakt door niemand minder dan Google zelf. Hoewel de meeste producten in het Google-assortiment geschikt zijn voor je smart home-ecosysteem, is de Google Nest Learning Thermostat het beste wat je kunt kopen.

Verkrijgbaar in verschillende metalen afwerkingen die passen bij elk interieur, de ingetogen Nest Het leren van een thermostaat bespaart de gemiddelde huiseigenaar meer dan 10% op verwarmingskosten en 15% op koelkosten.

Dat wordt mogelijk gemaakt door de interactieve interface die u waarschuwt wanneer de temperatuur is ingesteld op een milieuvriendelijke waarde. Als je het Nest Blaadje op het scherm ziet, kun je gerust zijn, wetende dat je geld bespaart. Je kunt er ook op vertrouwen dat de Nest zich aanpast aan je levensstijl, waarbij de thermostaat leert en de temperaturen verandert met de seizoenen.

Je bent er niet van overtuigd dat al die luxe technologie je geld bespaart? De Nest-app op iPhone en Android maakt het gemakkelijk om je energiegeschiedenis te controleren en bewijst dat het het hoge prijskaartje waard is.

Als je die initiële investering kunt betalen, past de Nest Learning Thermostat vrijwel zeker perfect in je Google Home-ecosysteem en bespaart hij je op de lange termijn zelfs geld.

De beste slimme thermostaat voor Google Home

Google Nest Learning Thermostat

Auto- het plannen van temperatuurveranderingen is een eenvoudig proces en je weet dat je geld bespaart wanneer het Nest Blaadje-pictogram op het scherm verschijnt.

Amazon

$ 179.00
$ 249.00 Bespaar 28%

Best Slimme Thermostaat voor Apple Homekit: ecobee3 lite Slimme Thermostaat

ecobee

Pros

 • ✓ Betaalbare prijs
 • ✓ Eenvoudige Apple Homekit-integratie
 • ✓ Handige smartphone-app

Nadelen

 • ✗ Haven-abonnement vereist voor sommige functies
 • ✗ SmartSensor vereist voor sommige functies

Apple Homekit maakt het gemakkelijk om al je slimme apparaten te beheren met één app. Soms kan het echter moeilijk zijn om producten te vinden die naadloos samenwerken met het smart home-ecosysteem van Apple. Gelukkig zou de ecobee3 lite SmartThermostat perfect moeten passen bij al je smart home-behoeften.

De slimme thermostaat van de ecobee is verkrijgbaar voor $ 170 en is verrassend geschikt voor een slimme thermostaat van minder dan $ 200. Apple-enthousiastelingen zullen dol zijn op de ingebouwde Apple Homekit-ondersteuning, en ze zullen nog blijer zijn dat het tot 23% per jaar kan besparen op je verwarmings- en koelingsrekeningen.

GERELATEERDWat is Apple HomeKit?

Voor sommige van de meest geavanceerde functies, zoals het beheren van warme en koude plekken in je hele huis, heb je een abonnement op het ecobee's Haven-abonnement en een extra SmartSensor-kamersensor nodig. Maar afgezien van de grote extra kosten, is er niet veel om over te klagen met de lite SmartThermostat.

Of je nu net begint aan je Apple Homekit-avontuur of als een slimme thermostaat het laatste item op je lijst is, de ecobee3 lite is ongetwijfeld een perfecte, geldbesparende toevoeging aan je huis.

Beste Slimme Thermostaat voor Apple Homekit

ecobee3 lite Slimme Thermostaat

U zal een paar extra producten nodig hebben om het meeste uit de ecobee3 lite te halen, maar het valt niet te ontkennen dat het aantrekkelijk is voor fans van Apple Homekit.

Amazon

$ 149.00
$ 179,00 Bespaar 17%

Best Slimme Thermostaat voor Alexa: Amazon Slimme Thermostaat

Amazon

Pros

 • ✓ Betaalbaar
 • ✓ Minimalistisch ontwerp
 • ✓ Geoptimaliseerde prestaties met Alexa Hunches

Nadelen

 • ✗ Geen ingebouwde spraakbediening
 • ✗ Vereist een C-wire of voedingsadapter

De Amazon Smart Thermostat komt opnieuw naar voren, dit keer als de beste keuze voor fans van Alexa. Hoewel het geen ingebouwde spraakbesturing of slimme luidsprekers heeft, kan het slimme apparaat eenvoudig verbinding maken met elk ander Alexa-apparaat in uw huis. Met name gebruikers van Echo Dot of Echo Show zullen de slimme thermostaat van Amazon perfect vinden voor hun behoeften.

Hoewel het de installatie van een C-draad vereist, is de kans groot dat je huidige thermostaat er al mee is uitgerust. Als dat het geval is, is upgraden naar een slimme thermostaat net zo eenvoudig als het aansluiten van een paar draden. En als je een C-wire moet installeren, helpt de Amazon Slimme Thermostaat met begeleide instructies via de Alexa-app op Android of iPhone.

Niet alleen zal de nieuwe slimme thermostaat van Amazon je op zijn minst besparen $ 50 per jaar aan energierekeningen, maar er hangt ook een schamele $ 60 prijskaartje aan. Dat is minder dan de helft van de prijs van de meeste concurrenten en toch slaagt het erin om een ​​indrukwekkende lijst met functies samen te stellen.

Zolang je voorbij het gebrek aan ingebouwde microfoons kunt kijken en luidsprekers, de Amazon Slimme Thermostaat is de perfecte pasvorm voor je Alexa-aangedreven huis.

Beste Slimme Thermostaat voor Alexa

Amazon Slimme Thermostaat

Met een betaalbaar prijskaartje, Alexa Hunches, en een besparing van minstens $ 50 per jaar, is het moeilijk om de nieuwste slimme thermostaat van Amazon te verslaan.

Amazon

$ 59.99

Read next

 • & rsaquo; Hoe u ervoor kunt zorgen dat Chrome minder RAM gebruikt
 • › 5 websites die elke Linux-gebruiker een bladwijzer zou moeten maken
 • › Cybermaandag 2021: beste pc-deals
 • › Cybermaandag 2021: Beste Apple-deals
 • › De computermap is 40: hoe de Xerox-ster het bureaublad heeft gemaakt
 • › Cybermaandag 2021: beste technische deals