De bästa strumpstopparna för semestern 2021

0
47
Appash, Tamagotchi, Samsung, Kodak

Letar du efter några enkla strumpstoppare för semestern i år? Teknik eller inte, dessa produkter är fantastiska tillägg till din säsongsbetonade inköpslista. Från LEGO-bilar och kameror till Bluetooth-högtalare och smartklockor, här är de bästa strumpstopparna för 2021.

Men om du verkligen befinner dig i en tidskris, oroa dig inte—vi har också några fantastiska digitala tekniska gåvor i sista minuten som du kan ge nästan vem som helst som stand-in. De kräver ingen frakt, och du behöver inte oroa dig för att de blir restbeställda eller på annat sätt försenade. Nu till strumpstopparna!

Innehållsförteckning

Trådlöst ljud: Skullcandy Dime
En bärbar Bluetooth-högtalare: Tribit XSound Surf
Bättre grepp: PopSockets PopGrip
Droid Pet: Tamagotchi Star Wars: R2-D2
Håll allt laddat: Anker PowerCore Slim
Förlora aldrig it: Tile Mate
För mobilfotografer: Ailun Photo Lens Kit
Boredom Busting: Fidget Cube
Mobil lagring: SanDisk 128 GB Cruzer Flash Drive
Klassiskt: UNO-kortspel
Starta dina motorer: LEGO Speed ​​Champions Chevrolet Corvette
Sätt upp det: Apple AirPods Pro
Peka och skjut: Kodak FZ53-BL
Spåra allt: Apple Watch SE
Spåra allt … utan Apple: Samsung Galaxy Watch
Mer kontroll: Roku Voice Remote

Glad helg! Den här artikeln är en del av vår julklappsguide 2021 där du kan hitta de bästa av de bästa rekommendationerna från Review Geek, LifeSavvy och How-To Geek för att hjälpa dig välja den perfekta presenten till alla på din lista!

Trådlöst ljud: Skullcandy Dime

Skullcandy

Proffs

 • ✓ Solid ljud
 • ✓ Prisvärd
 • ✓ Äkta trådlösa hörlurar

Nackdelar

 • ✗ Kan bli obekvämt efter lång tids användning

RELATERAT Skullcandy Dime Earbuds Review: Värt mer än vad du betalade

Äkta trådlösa hörsnäckor är ofta ganska dyra, men Skullcandy Dimes satsar på den trenden utan att bli billigt skräp. Naturligtvis är bygg- och ljudkvaliteten här lägre än dyrare alternativ, men den har fortfarande en vattentät design, 12 timmars total batteritid och ljudkvalitet som är tillräckligt bra för att lyssna på språng. Vi blev mycket imponerade av Dime’s med tanke på det låga priset, vilket borde vara sant för alla du köper dem för.

Trådlöst ljud

Skullcandy Dime

Budget-tier äkta trådlösa öronsnäckor som slår över sin viktklass.

Amazon

$ 19,99
$ 25,99 Spara 23%

En Portabel Bluetooth Högtalare: Tribit XSound Surf

Tribit

Proffs

 • ✓ Kompakt
 • ✓ Prisvärd
 • ✓ Vattentät

Nackdelar

 • ✗ Ljudkvaliteten är inte otrolig

Oavsett om det är för duschen eller poolen, ger Tribit XSound Surfs vattentäta design bra ljud i ett litet och prisvärt paket. Den kompakta designen gör det lätt att slänga i väskan, och dess kontroller på enheten gör att du kan hantera saker vid poolen utan att bli våt på telefonen. För att lyssna på musik när du är på språng är det ett bra alternativ om personen du handlar för inte nödvändigtvis bryr sig om att ha bästa möjliga kvalitet.

En bärbar Bluetooth-högtalare

Tribit XSound Surf

En solid högtalare som är kompakt och vattentät.

Amazon

$ 25,99

Better Grip: PopSockets PopGrip

PopSockets

Proffs

 • ✓ Ett alternativt sätt att hålla din telefon
 • ✓ Massor av stilar

Nackdelar

 • ✗ Kräver borttagning för trådlös laddning

Vi håller våra telefoner mycket på en dag, och det blir tröttsamt att ha händerna i samma position i timmar i sträck. En PopSockets PopGrip syftar till att ändra detta genom att ge din hand något bättre att hålla i samtidigt som telefonen är säker. Topparna är enkla att byta ut mot olika stilar, installationen är enkel och du kan enkelt ta bort den för trådlös laddning. PopSockets har tagit världen med storm genom åren, och om det är någon du känner som fortfarande inte har provat det, är det dags nu.

Better Grip

PopSockets PopGrip

Ge gåvan bättre grepp med en anpassningsbar PopSocket .

Amazon

$ 9.99

Droid Pet: Tamagotchi Star Wars: R2-D2 < /h2>

Tamagotchi

Proffs

 • ✓ Rolig distraktion
 • ✓ Perfekt för yngre fans

Nackdelar

 • ✗ Grundläggande spel

Star Wars Tamagotchi slår samman två ikoniska franchiser, och låter dig ta hand om din egen R2-D2. Kontrollerna är enkla men tillåter sju minispel att spelas, tillsammans med att hålla din droid underhållen genom rengöring och laddning. Det är en charmig följeslagare för yngre fans och en nostalgisk påminnelse för äldre—en vinst på båda fronterna.

Droid Pet

Tamagotchi Star Wars: R2-D2

Två ikoniska franchiseavtal slogs samman till en.

Amazon

$ 19,99

Håll Allt Charged: Anker Powercore Smal

Anker

Proffs

 • ✓ Mycket kraft
 • ✓ Smal
 • ✓ Hållbar

Nackdelar

 • ✗ Endast en USB-A-port

Denna mäktiga powerbank från Anker lagrar 10 000 mAh energi, så den har gott om kraft för att ladda din smartphone, surfplatta eller till och med Nintendo Switch. Den är smal, snabb och har tre portar för att koppla in saker: microUSB, USB-A och USB-C. Ovanpå allt detta är det yttre fodralet slitstarkt och smidigt, så det är säkert att ta med på resor också. Den har ett brandsäkert hölje och avancerade temperaturkontroller för säkerhet.

Håll allt laddat

Anker PowerCore Slim

En smal powerbank med massor av energi.

Amazon

$ 15,29
$ 17.99 Spara 15%

Never Lose det : Tile Mate

Kakel

Proffs

 • ✓ Kompakt
 • ✓ Svårare att förlora saker

Nackdelar

 • ✗ Kräver Bluetooth i närheten för att fungera

Det finns få saker som är mer upprörande än att förlora din plånbok eller telefon, men en Tile tracker kan hjälpa till att lugna dessa rädslor lite. Trackersna kan läggas i en väska, fästas på nycklar, eller så kan du plocka upp Slim-modellen som är designad för att läggas i en plånbok. Allt spåras via Bluetooth, och varje gång en annan Tile-användare passerar spåraren kommer den att uppdatera platsen. Genom att använda det och Tile-appen blir det lättare än någonsin att hitta dina förlorade föremål.

Tappa aldrig bort det < h3>Tile Mate

Denna Bluetooth-spårare gör att förlora det som är viktigt för dig lite mindre läskigt.

Amazon

 

För mobilfotografer: Ailun Photo Lens Kit

Ailun

Pros

 • ✓ Fler alternativ för mobilfotografering
 • ✓ Prisvärd
 • ✓ Lätt att använda

Nackdelar

 • ✗ Det finns bättre, fler premiumalternativ tillgängliga.

Det är otroligt hur bra telefonkameror har blivit, men clip-on linser kan göra dem ännu bättre. Detta set från Ailun innehåller ett makroobjektiv, fisheye-objektiv och vidvinkelobjektiv som alla utökar mobilfotografering på sitt eget sätt. Alla som är intresserade av mobilfotografering kommer säkerligen att älska dessa, och det är roliga nyheter att ha runt i allmänhet.

För mobilfotografer

Ailun Photo Lens

En uppsättning med tre objektiv för att utöka mobilfotografering.

Amazon

$ 15,96

Tristess Busting: Fidget Cube

Appash

Proffs

 • ✓ Massor av aktiviteter att leka med
 • ✓ Små

Nackdelar

 • ✗ Byggkvaliteten är så som så

Oavsett om det är för stress, ryckiga händer eller ren tristess, finns det inget bättre än en fidget-leksak, och det finns ingen fidget-leksak som är mer mångsidig än en fidget-kub. Varje sida har olika mekanismer att röra på, från rullande bollar till klickiga knappar. Den är tillräckligt liten för att smyga i en ficka utan att någon märker det samtidigt som den erbjuder många alternativ för fidgeters.

Boredom Busting

Fidget Cube

Varje sida har något nytt att leka med.

Amazon

$ 6.98

Mobil Lagring: SanDisk 128GB Cruzer Flash Drive

SanDisk

< p>Proffs

 • ✓ Flera lagringskapaciteter tillgängliga
 • ✓ Liten
 • ✓ Bärbar

Nackdelar

 • ✗ Det tar tid för filer att överföra

Molnlagring är trevligt, men en flash-enhet är fortfarande en praktisk sak att ha i en påse. Den här enheten på 128 GB från SanDisk kan vara enkel, men den möjliggör snabb och enkel åtkomst till alla filer du behöver med på språng. Det finns även modeller tillgängliga i storlekar från 16 GB till 256 GB, beroende på din budget.

Mobillagring

SanDisk 128GB Cruzer

Ta dina filer på språng i detta kompakta och bekväma paket.

Amazon

$ 14,99
$ 18,99 Spara 21%

Classic: UNO Kortspel

Mattel

Proffs

 • ✓ Ett roligt spel för alla
 • ✓ Resevänligt fodral

Nackdelar

 • ✗ Vanliga pappkort

UNO är ett snabbt, lättförståeligt kortspel som handlar om att få ner din kortlek till ett enda kort. Med sitt resevänliga plåtfodral (istället för det ursprungliga pappersfodralet) kommer den här versionen att sitta kvar mycket längre också, vilket gör den till en fantastisk present som hela familjen kan njuta av i många år framöver.

Klassisk

UNO-kortspel

Det klassiska spelet i ett mer hållbart paket.

Amazon

$ 9.99

starta motorerna: LEGO hastighet Champions Chevrolet Corvette

LEGO

Proffs

 • ✓ Kompakta men ändå exakta modeller
 • ✓ Två minifigurer
 • ✓ Prisvärd

Nackdelar

 • ✗ Tar tid att bygga

LEGO lyckas packa in en imponerande detaljnivå i sin Speed ​​Champions-linje, och denna två-pack är inte annorlunda. Båda modellerna gör ett berömvärt jobb med att återerövra stilen hos en riktig Chevy Corvette för att glädja samlare samtidigt som de inkluderar funktionella hjul och minifigs för yngre byggare att beundra. Det är ett fantastiskt, kompakt set som inte kostar en arm och ett ben, perfekt för LEGO-fans både unga och gamla.

Start Your Engines

LEGO Speed ​​Champions Chevrolet Corvette

Två modeller som blandar noggrannhet och nöje tillsammans på ett sakkunnigt sätt.

Amazon

$ 29,95

Turn it Up: Apple AirPods Pro

Apple

Proffs

 • ✓ Bra ljud
 • ✓ Aktiv brusreducering
 • ✓ Vattentålig

Nackdelar

 • ✗ Dyrt

RELATERATHej killar, AirPods (och AirPods Pro) på Android är helt okej

Om du vill bli snygg och spendera lite mer på dina strumpor, har nya AirPods Pro massor av funktioner i ett par snygga, äkta trådlösa hörlurar. De är vattentäta, inkluderar Active Noise Cancellation för att blockera oönskat bakgrundsljud och låter bra oavsett vad du lyssnar på. Lätt ett av de bästa paren av äkta trådlösa hörlurar på marknaden, särskilt för Apple-fans (även om de fungerar på Android också).

Vrid upp det

Apple AirPods Pro

Apples avancerade äkta trådlösa hörlurar med massor av funktioner för att motivera det höga priset.

Amazon

$ 197,00
$ 249,00 Spara 21%

Point och Shoot : Kodak FZ53-BL

Kodak

Proffs

 • ✓ Kompakt
 • ✓ Anständig kvalitet
 • ✓ Nybörjarvänligt

Nackdelar

 • ✗ Inte bra för avancerade foton

Att släpa runt på en stor kamera är inte alltid lönsamt. Så att skaffa en kompakt peka-och-skjut-kamera som den här från Kodak är en utmärkt idé för fotograferna i ditt liv. Den tar knappt upp någon plats och kan fortfarande leverera stabil video- och ljudkvalitet. Det är inget galet, men det är ett bra alternativ för att ta enkla bilder på semestern eller för dem som vill börja fotografera.

Peka och skjut

Kodak FZ53-BL

En enkel kamera för grundläggande fotografering eller nybörjare.

Amazon

119,95 USD

Spåra allt: Apple Watch SE

Apple

Proffs

 • ✓ Hälsospårning (inklusive sömn)
 • ✓ Tar emot aviseringar
 • ✓ Kan svara på meddelanden

Nackdelar

 • ✗ Dyrt
 • ✗ Inte bra för icke-Apple-användare

En smartklocka är den ultimata följeslagaren till en smartphone, och för iOS-användare finns det inget bättre alternativ än Apple Watch. Den spårar fysisk aktivitet, sömn och puls samtidigt som den är ett bekvämt nav för att se aviseringar utan att tappa telefonen. Du kan till och med svara på meddelanden direkt från klockan med tal-till-text. Det är en allomfattande smartklocka som passar utmärkt in i Apples ekosystem.

Spåra allt

Apple Watch SE

Den ultimata följeslagaren till en iPhone med träningsspårning, aviseringar och mer.

Amazon

$ 239,00
$ 279,00 Spara 14%

Spåra allt … utan Apple: Samsung Galaxy Watch

Samsung

Proffs

 • ✓ Perfekt för Android-användare
 • ✓ Hälsospårning (inklusive sömn)
 • ✓ Tar emot aviseringar och du kan svara på meddelanden

Nackdelar

 • ✗ Dyrt

Om personen du handlar efter har en Android-smartphone (och inte en från Apple), är Samsungs Galaxy Watch det bättre valet. Den erbjuder många av samma funktioner som Apple Watch—träningsspårning, sömnövervakning och pulsdata—men är bättre lämpad för enheter som inte kommer från Apple. Android-användare kommer att få stor användning av detta, främst tack vare de många Google-tjänsterna som klockan sportar direkt från lådan. Du kan också ta emot meddelanden och svara på meddelanden direkt på Galaxy Watch, så att du inte går miste om något väsentligt här jämfört med Apple Watch.

Spåra allt… Utan Apple

Samsung Galaxy Watch

Perfekt för Android-enheter, denna smartklocka har allt du förväntar dig men med en Samsung-fördel.

Amazon

$ 279,99

Mer kontroll: Roku Voice Remote

< figure style="width: 1600px" class="wp-caption alignnone">Roku

Fördelar

 • ✓ Lägger till röstkommandon till din Roku
 • ✓ Prisvärd

Nackdelar

 • ✗ Inga andra fördelar jämfört med en vanlig fjärrkontroll

Roku’s är ett bra och enkelt sätt att uppgradera din nuvarande Roku-installation för att vara lite smartare. Men om du vill gå längre, introducerar Roku’s Voice Remote röstkommandon i mixen. Tryck bara på mikrofonknappen så kan du beordra Roku att göra vad du vill utan att navigera i massor av menyer. En extremt användbar uppgradering för alla frekventa Roku-användare.

Mer kontroll

Roku Voice Remote

Uppgradera din Roku erfarenhet av denna röstaktiverade fjärrkontroll.

Amazon

$ 19,88